Rogue Squadron hivatalosan is eltüntetve, Inside Out 2 dátum és hasonlók

A Disney ledobta az átrendező hírét.

  • A Patty Jenkisre ezer éve bízott Star Wars-film, a Rogue Squadron immáron hivatalosan is lekerült a 2023 telére tett bemutató időpontjáról. Már tavaly voltak pletykák, hogy annyi a filmnek.
  • Az élőszereplő Snow White (Hófehérke) 2024 március 22-én jön.
  • Az Inside Out 2 2024 június 14-én.
  • A Mufasa (Lion King előzmény) 2024 július 5-én.

Egy a Disney alá tartozó Searchlight-film is kapott dátumot.

  • Next Goal Wins 2023 április 21, ez Taika Waititi következő filmje. Kifejezetten azért csúszott sokat, mert Armie Hammer is szerepelt benne, de teljes reshoot volt a jeleneteinek, és Will Arnett vette át a karaktert.

14 hozzászólás a “Rogue Squadron hivatalosan is eltüntetve, Inside Out 2 dátum és hasonlók” bejegyzéshez

  1. Az Inside Out 2 . nek nagyon örülök, az első része egy mestermű.

    Star Warsszal most elég jól el vagyunk látva, megleszünk a Squadrons nélkül. Én azt a SW-történetet várom, ami meg nem történtté teszi a VII-VIII-IX – et. :D Ha nem akarják magukat megerőltetni az írók, akkor nekem a Bobby kilép a zuhanyzóból – féle megoldás is megteszi.

  2. Én sajnálom a rogue squadront, jónak ígérkezett és végre egy film is jött volna a Dunát rekesztő sorozatok mellé.

  3. A Rogue kellene, de mindenféle tökéletesen felesleges feminista felhangok nélkül, szóval rossz hír meg jó is.

  4. Szar Wars nal, nekem az a bajom, hogy ami nem a Skywalker csaladrol az nem erdekel. Azt a vonalat meg kinyirtak, igy nem igazan zavar a Squadron kilovese.

    Waiti meg nekem teljesen idegen, úgyhogy nekem nem sok johir

  5. Hú tényleg már el is felejtettem a Next Goal Wins-t. Pedig idén valamikorra volt kitűzve. Nem is tudtam h Hammer szerepelt volna benne. Kemény h kivágták mint Ridley Spaceyt.

  6. Next Goal Wins korrekcio: Michael Fassbender vette at Armie Hammer karakteret. Will Arnett alapbol szerepelt a filmben.

    Esku latszodni fog szerintem a Fassbender nelkuli es vele kozos jelenetek kozott hogy a szineszek 3-4 evet oregedtek. 2019-ben forgattak eredetileg ezt a filmet.

    Bennfentes fun fact: Taika agya annyira ledobta az ekszijat hogy Balls Balls Balls-ra akarta atkeresztelni a filmet. A studio nem engedte nyilvan, szoval a filmhez irt egyik samoa-i zenei betet cime fog feltunni a stablistan mint Balls Balls Balls.

  7. Igazad van, tenyleg! A kontaktom annyira nem volt kozel ehhez a showhoz, csak folyamatosan azt hallottam tole, hogy katasztrofa a gyartas.

    A bennfentes tidbit-eket nyugodtan ketsegbe lehet vonni. Majd jovo aprilisban kiderul :)

  8. Az Inside out 2 jó lehet, a film a Pixar csúcspontja volt, azóta meredeken zuhan lefelé. Épp ezért félek is mi lesz a második részből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.