A Causeway második előzetese: a broken Lawrence

Ma érkezik Jennife Lawrence R besorolású drámája az Apple TV+-ra. Egy harcokból sebesülése miatt hazatért katonát alakít a színésznő, aki nem tud visszailleszkedni a normális életbe, és összebarátkozik a szomszédjával, aki segít neki a nehéz időkben.

Hétvégén igyekszem megnézni, de az Enola Holmes 2 is most érkezett, meg a Weird is. Komolyan, 4 nagyobb film is streamingen (a negyedik a My Policeman), teljes mozis felhozatal, blockbuster és kisebb drámák. Konkrétan jobb felhozatal, mint amit a mozik tettek le itthon a héten.

Na de most az új trailer!

human
írta
2022. 11. 04. 03:20
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Causeway második előzetese: a broken Lawrence” bejegyzéshez

  1. totoro: Enola Holmes nagyon jó film volt. A Második rész is jól sikerült. Miért kell itt bárkit b*szogatni ilyenek miatt?

  2. Nem hiszem hogy rosszindulat lett volna abban a kommentben :) A filmről majd várok kritikát előbb mert ha lehoz az életről arra jobb rákészűlni elötte (nekem)

  3. 4: Nem akartam senkit megsérteni, az EH filmet nem láttam, biztosan jó, de amikor egy 40 körüli filmszakértő férfi érez kötelezőnek egy tinifilmet, akkor azért szabad egy kicsit húzni, nem? (mondom ezt 50+ évesen egy rajfilm főhös nickkel..)

  4. a “tinifilm” illetve a “film amiben tini” az egyik főszereplő azért nem ugyanaz ám.

    mondjuk én nem láttam egyiket sem az emlegetettek közül, de épp elég példa eszembe jut fejből is ahhoz, hogy érezzek valami zavart az Erőben.

  5. totoro: Lehet túlreagáltam :-). De a filmek tényleg jók. Nálunk családi program volt az első rész(a második is az lesz) és mindenkinek kifejezetten tetszett (4-45 év közötti a csapat). Nyugodtan nézd meg. Filmszerű film a mai nem annyira filmszerű filmek világában.

  6. “a “tinifilm” illetve a “film amiben tini” az egyik főszereplő azért nem ugyanaz ám.”

    yep. az első tök kalandos blockbuster volt, a második, nos nem annyira. amúgy a blockbusterség miatt volt elől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.