Lefújták a Wonder Woman 3-at és más DC hírek

Úgy tűnik hiába várta 2 napja Gal Gadot, hogy megoszthassa velünk mit tartogatnak a folytatásra.

Erre ma jött a hír a THR forrásaitól, hogy lefújták az egészet. A DC filmek új urai, James Gunn és Peter Safran nemsokára előállnak egy több éves tervvel, DC Rebirth vagy DC: Genesis a neve ennek, és abba bizony nem fér el a jelenlegi Wonder Woman folytatása.

Ez a fenti elvileg a biztos pletyka. Ezen kívül a The Batman mellékszálhoz nem nyúlnak, és a Joker 2 sem lesz bolygatva.

Ezen kívül homályosabban olyanok is felmerültek, hogy Cavill hiába forgatta már le a feltűnését a The Flash filmbe, a stúdiónál nagyon gondolkoznak ennek kivágásán, vagyis fel nem használásán.

Sőt, úgy néz ki szinte minden korábbi hős lógva hagynak, így se Aquaman se Man of Steel nem várható, utóbbit amikor Cavill kvázi bejelentette, akkor még aktívan fejlesztették. Előbbinél nyilván a már készen levő filmet nem fogják a fiókban hagyni, jövő decemberben jön mozikba, viszont akkor Momoa utolsó feltűnése lesz az Aquamanként. Ellenben van olyan pletyka, hogy a színészt kedvelik, és például Lobo szerepére el tudják képzelni. (A Lobo ugye jó sok éve pofozott project, de az új DC vezetés minden eddiginek a kidobását jelenti.)

A Black Adam folytatása sem igazán várható. Mondjuk ott még a pénz miatt is érthető a dolog, hiszen míg az Aquaman 1 iszonyat sokat kaszált és erős magában, addig a Black Adam bukta, kivéve persze a Rock alternatív univerzumában, aki szerint 50-70 milla hasznon lesz rajta.

human
írta
2022. 12. 08. 02:42
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Lefújták a Wonder Woman 3-at és más DC hírek” bejegyzéshez

  1. Remélem tudják, hogy mit is akarnak, hiszen ha a megmaradt, ráadásul kedvelt színészeiket (Cavill, Momoa, Gadot) is parkolópályára teszik, akkor nem fognak a rajongók örvendezni.

  2. Rip DCEU. Ha olyan karakterekkel, mint Superman és Wonder Woman nem tudnak mit kezdeni, akkor mégis mit akarnak? A legegyszerűbb pénz lenne, az egész bolygó ismeri Supermant. Milyen ismeretlen, random karakterekkel fognak filmeket csinálni, ha nem a legjobbakkal?? Ezeket a balf@szokat

  3. A bejáratott arcokat kidobni… főleg, hogy valószínűleg sokan rápörögtek Cavill visszatérésére. A The Flash-sel lehetne egy soft rebootot adni a sorozatnak, erre inkább mennek vissza a start mezőre. Még a végén kiderül, hogy Gunn a Marvel trójai falova (nyilván csak viccelek).

  4. Én bízok James Gunnban, hogy valami jót hoz össze.
    Akit igazából sajnálok, az nem Gadot, hanem Patty Jenkins.
    Ezt is lefújták és a Star Wars projektjét is, nem valami jó neki.

  5. Azt nem tudom elképzelni, hogy Batman, és Superman nélkül kezdjenek valamit. Az, hogy nem Cavill játssza majd, azért kár lenne. Főleg a mostani felbolydulás után. Gadot-ért is kár lenne, a külseje miatt. Az a két WW film viszont nem volt jó. Szóval annyira nem kár érte.

    Momoa is mehet. Tudom, siker volt az első Aquaman, de az se jó film. Ez a Lobo mozi meg.. :) Hagyjuk már PG13 Lobo.. Tudom Deadpool, de azt se tartom jó filmnek.. Mit kezdenének egy Lobo-val a mai PG13 színvonalon?! Ne, inkább ne!

    (-Itt már elég világos, hogy nem rajongok a képregényfilmekért ugye?-)

    Viszont rajongok a DC-ért.

    Én már azt se értem, hogy miért hiszi azt bárki is, vakon, hogy Gunn majd megoldja? Még szerintem is a legjobb Marvel filmek a Guardians of the Galaxy filmek. De ettől még Gunn se biztosíték. A Suicide Squad?! Az se jó. Jobb mint az előtte lévő rettenetes Suicide Squad, de ki emlékszik bármire is az új SS filmből?!? Ha annak örülünk, hogy nem annyira rossz. Az még nem jelenti azt, hogy jó!
    Gunn-t nem kell készpénznek venni.

    Ha kukázzák Cavill-t, és Superman-t. Nem terveznek új Batman-t. Akkor csak Hal Jordan irányában indulhatnak el. Mert kell valami húzónév.

    Ja igen, Shazam, Black Adam kuka.

    Elképzelni nem tudom, hogy mit tervezhetnek. De kisebb DC karakterekkel nem fognak sokra menni. Ki fogja bevonzani a moziba a nézőket?!

    Annak viszont nagyon örülök, hogy a Joker-hez és a Matt Reeves féle The Batman-hez nem nyúlnak. Azok nagyon tetszettek.

  6. Wonder nem meglepő, meg úgy az egész újra értelmezés sem. Az Aquamant leszámítva egyik nagy nevük se hozott kiemelkedő profitot. Se a Superman, sem pedig a WW film. Valószínűleg Gadot marad, csak Jenkins fog távozni, és nélküle fog jönni egy új film jönni.
    Az egész DCUE egy vakvágány, jó hogy retcont akarnak.

  7. Muhahaha, egyik legaljább hír, hogy momoát SZÍVESEN recastingolnák Lobo szerepére..

    Komolyan, ha ez tényleg felmerült a vezetésben, akkor jobb ha mind lemond azonnal.

    Kavics meg majd biztos kap a fejére amiért elszólta a “valós” adatokat és nem pedig a kreatív könyvelés által kihozott veszteséget..

  8. Szomorú de ennek így kell lennie. Fel kell égetni mindent ami a régi félrement irányhoz kapcsolódik (élén a Synder Cut-al, remélem most már mindenki belátja majd nem hozott el semmilyen megváltást), hogy valami új és lehetőleg jobb legyen a helyén.

    A színészeket nem sajnálom. Valószínűleg nem fognak éhen halni :D

  9. A WW’84 borzasztó volt, így egyáltalán nem sajnálom ezt, ellenben az átfogó, DCEU-t érintő hírek már nem annyira jók.

    Az Aquaman-t én személy szerint nem kedveltem, de hozott egy tonna pénzt, erre lelövik a későbbieket, és Momoa majd talán lehet Lobo… Ezt így hangosan felolvasta bárki is a DC-nél? Wtf?

    #11 Crash
    ” remélem most már mindenki belátja majd nem hozott el semmilyen megváltást”

    De, a ’17-es fércművet mindenképpen kijavította.

  10. Sajnálatos hírek ezek! Aquaman kibaszott jó volt akár csak az első WW és a Snyder Cut is.

  11. Tudom hogy az univerzumépítés a minden, de a (Phoenix) Joker és a (Pattinson) Batman is nagyot kaszált a kritikai elismerés mellett. Beleállhatnának abba, hogy a Marvelé a színes-szagos gagyi, mi pedig csak simán kurva jó filmeket csinálunk, mintegy mellékesen DC karakterekkel.

    Gondolom ilyen filmekkel kevesebb pólót, tolltartót és Happy Mealt lehetne eladni, de ha csak simán lesz mondjuk 2 évente egy ilyen film a fővonal mellett, én már elégedett lennék. A jókra beülnék moziba, a többit meg nézném vasalás meg kardió közben. :)

  12. LLew: majd lehet Pókember-módra jó kis Flash filmeket csinálni három Supermannel és nyolc Batmannel. :) Keaton, Clooney, Bale, Batfleck és Pattinson mellé beugorhatna a Titans sorozat öreg, a Gotham sorozat fiatal és a Joker kisgyerek Bruce Wayne-je, esetleg még egy animált is.

  13. Sok anyázást kap Snyder de azért ő volt az utolsó akinek a kezében még lehetett látni valami konkrét tervet. Lehet hogy nem voltak tökéletesek a filmjei de a Marvel közepest simán hozták. És azt se felejtsük el hogy a Warner is siettette hiszen be kellett érni a Marvelt. Őszintén? Ezerszer inkább nézném az ő univerzumát mint ezt a katyvaszt amit azóta csinál a Warner mióta őt kitették. Az legalább konzekvens lenne önmagával. Konkrétan becastingolta a legjobb színészeket a szerepekre erre igazából egyikkel sem kezdtek semmit. Az egyedüli aki több filmet kapott egynél az Gadot meg Momoa és úgy fest őket is kukázzák. Az meg a vicc kategória tényleg hogy Gunn a fehér hajával azt hiszi hogy jó ötlet rebootolni a DCEU-t de Momoát meg recastingolhatják Lobo-nak. WTF? De most komolyan. Régóta elengedtem már a DCEU-t mert 1-2 kivétellel egyik sem sikerült jól. A Black Adam sem hatott meg túlzottan és elvileg már Kínában is volt nem? Szóval már az sem mentheti meg anyagilag.

    Engem már baromira nem érdekel ez az egész. Előre látom mi lesz mert tegye fel a kezét az aki szerint James Gunn és pajtása majd megmenti a DCEU-t mikor még a Marvelnél sem ért el semmi komolyat és a DC-s Öngyilkos Osztagja se lett hatalmas siker, oké ez utóbbira rá lehet fogni hogy azért mert Covid és felkerült azonnal HBO Maxra. De a Galaxis Őrzői filmjei nem hoztak acélosan, legalábbis Marvel szinten. Mi lesz ha a saját kis univerzuma is flop lesz akkor őt is kiteszik és 3-4 évente rebootolják a DCEU-t? Nevetséges.

  14. A Deadline is azt írja, hogy nem lesz bukás a Black Adam.

    Szóval az a mondatod “érdekes” human.

  15. LnB: egyrészt azt linkelem, de abban is azt látom, hogy talán a filmen kívüli merchandising meg streaming meg ilyesmivel lesz pluszban egy picit. Konkrétan nem is értem a deadline hogy írhat le ilyesmit:

    “With a global gross of $390M, a $195M production cost and a P&A spend between $80M-$100M, the Dwayne Johnson DC/New Line film is looking to net between $52M-$72M.”

    mintha minden pénz a stúdiónak menne vissza, az összes jegybevétel a Warneré lenne az egész világon. 195be került a film (amiről volt pletyka, hogy 220 inkább), a reklámköltés alsó hangon 80, avagy minimum 275be került a film a bemutatásáig. Na de még az amerikai mozikból sem 100% jegybevétel az övék, hátmég más országokból, pl. a magyar sem az egészet utalja vissza. Szerintük az előbbi számokkal 72 milla pluszban van a film, avagy 390 milliós jegybevételből 347 visszament a stúdiónak, tehát az egész világ összes mozija és más országbeli forgalmazók 43 millión osztozkodtak.

    Az külön érdekes, hogy az első Captain America-hoz hasonlítják (a Rock is), hiszen az egyértelműen univerzum darab volt, a DCEU-ról meg a Warner sem tudja mi, 140 millába került és hozott 377-et, szóval olcsóbb volt és majdnem Black Adam bevételt hozott (és az még hozott dvd+blurayt vagy 150 milliót!), és már előre el volt tervezve mi lesz a karakterrel, max ha bukta akkor nem kapta volna a Winter Soldier filmet. És Chris Evans kisebb név volt akkor. És nem ömlöttek mindenhonnan a képregényfilmek, más piac volt.

    Sőt, a Deadline cikkben a film pénzes alakja ” the picture will pass break-even and throw off a bit of profit.” Ez bukta, ez buktának számít, nem azért kockáztatnak 275 milliót, hogy pénzüknél legyenek.

    Nekem úgy tűnik, hogy beleszámolták az HBO Max premier értéket is (dec 16), a reklámköltés egy részét oda számolták, és találtak egy számot amit az HBO Max premier szerintük “hoz”, de ugye ez nem ténylegesen számosítható, nem is bevétel igazán.

    Nem mellesleg a variety meg azt hozta le, hogy 50 mínuszban lesz a film.

  16. LnB, lehet, hogy a Deadline azt írja – bár esküszöm, nem értem, hogy mire alapozva – azon kívül szerintem minden nevesebb média lehozta, hogy bizony bukta (google, black adam). Ráadásul ehhez nem kell könyvelőnek sem lenni. 195M büdzsé, ~80M marketing, 390M körüli összebevétel. A VOD, streaming és a mercahdize menti meg, hogy ne legyen katasztrófális ráfizetés.
    Az meg külön szégyen, hogy a fickó Felhőkarcoló, Tombolás meg egyéb hétköznapi akció és keménykedő filmjei is többet hoztak, mint a BA.

  17. Azt megmondja valamelyik hozzáértő filmbuzi, hogyha az összes ismert karaktert sztornózzák, akkor kiről lesz érdemes filmet csinálni? Mert így ezek kiestek: superman, wonder woman, aquaman, ugye a flash is dögrováson van és a zöld lámpások is. Ki van még, akit az átlag nézők ismernek? Batman és joker? De ők meg ilyen alternatív valóságok lettek vagy mi.

  18. Egyébként bennem az merült fel, hogy papíron jó ötlet a fullos reboot de az átlag néző úgysem fogja tuni hogy mi a frász folyik itt. És ezen felül ugye mi lesz a Gunn féle DC gárdával mint az Öngyilkos Osztag meg a Peacemaker sorozat? Nem akarok paraszt lenni de ha már atombombát akar dobni az egész DCEU-ra akkor úgy lenne fair hogy a saját projektjeit is kukázza és ténylegesen nulláról indul a dolog mert azokat a karaktereket is Snyder és a későbbi DC banda kreálta. A Blue Beetle-ről meg ugye még nem tudjuk hogy melyik részt képviseli majd. Ha van eszük akkor azzal kezdik az új DCEU-t vagy különálló film lesz mint a Batman meg a Joker. Az is érdekes hogy az Aquaman 2 ugye 1 év múlva jön, mégis ki a fene akarja majd megnézni ha közben mindent és mindenkit kidobnak? Nyilván ezt könnyű mondani nézőként de ha minden film kész van dobják ki előbb vagy streamingre és felejtsük el örökre és ne várjunk még 1 évet arra hogy akkor járjon le a DCEU mert azt kétlem hogy az Aquaman 2 után startol majd a reboot.

    Na, meg ugye mi lesz ha Zaslav eladja a Warnert mert ugye ez is felmerült már és az új tulaj megint mást akar majd?

  19. Nrglord: a karakterek jöhetnek majd, de nem ezekkel a színészekkel, hogy az átlagnéző el tudjon vonatkoztatni.

  20. .LnB: eskü nem értem a deadline cikket, mert az a címe, hogy “here is how”, de nem mondják el igazából, csak mivel a Rock azt mondta, hogy profit, így profit.

  21. A több éves terv lehetne az, hogy félreteszik az egészet, fussanak ki a Batman és Joker mellékágak meg a már (fél)kész filmek, aztán tiszta lappal fussanak neki. Így összecsúsztatva nem sok értelme van.

  22. Hát ez egyre kevésbé tetszik nekem. Akkor most minek hozták vissza Cavil-t.
    Ez az egész most már egy ultrakatyvasz. Sarazzátok Snyder-t, de nekem például semmi bajom nem volt az ő filmjeivel. Nyilván ez tök szubjektív, de ettől még a vele elképzelt dc-világ sokkal inkább rendben volt, ráadásul akkor még a stúdió is csesztette, hogy minél előbb építse a világot, mert le vannak maradva a marveltől. Ahhoz képest kajak világot épített fel, brutál castingokkal. Sajnálom a Jl-t, mert ott ment félre nagyon minden. A Snyder Cut viszont brutál jó lett és lehetett látni merre mentek volna a dolgok és ha nem is jön be mindenkinek (nekem pl. bazira tetszett a koncepció), attól még egy sima marvel szintet hozott volna. Na mindegy. Kíváncsi leszek, mi a nagy bejelentés majd ezekkel a karakterekkel, de lehet hogy nálam itt befejeződött a történet.

  23. The Rock vergődése hogy a Black Adam nem bukta, irtó gáz, amúgy nem értem miért az első Amerika Kapitányhoz hasonlítja a filmjét, amikor a Black Adam a Dceu 12-ik filmje, míg az Mcu 12-ik filmje a Hangya volt, ami szintén lenyomta 520 milliós összbevételével. És Paul Rudd nincs akkora média személyiség mint a Szikla, és még nem is volt akkora reklám érteke a Hangyának mint a Black Adamnek.

    Szerintem Gunn tudja mit csinál, a Dceu legjobb filmjét ő szállította, és azt írta twitteren hogy nem szabad semmit elhinni a pletykákból, amíg meg nem erősítik, ami januàrban fog megtőrténni.
    Cavillt sajnálnám ha nem térne vissza, és Gal Gadot-ot is, bár őt nem a színészi képességei miatt, momoát meg nem tudom, mjad elválik, az Aquaman egy egyezer nézős film számomra.
    Snyder jó színészeket castingolt, őket tartsàk meg, de remélem nem lesz köze a Dceu jövőjéhez, a Snyder cut egy borzalmas, agyonlasított, magára maszturbáló rendezői munka, ami semmenyire nem indokolta 4 óràt.

  24. Nem a karaktereket stornoztak. Erről nem beszélt senki. Petty Jenkins-nek kellett volna a héten egy treatmentet leadnia, ehelyett odaallitott pár papirfecnivel, erre még jó hogy elküldtek az édesanyjába… Azt gondolom, hogy Petty Jenkins-nek az első WW után meg kellett volna köszönni, hogy lábra állította filmet és mint producer megtartani és egy másik szerző-rendezot szerződtetni. gondolom ez most majd végre megtörténik… A két új DCEU felelős meg, és gondolom ez talán senkinek nem meglepetés, nyomott egy rohadt nagy feket a developmentekre, hiszen még nincsen készen egy átfogó terv ami a következő 10 évet fedi majd le és benne lesznek a blockbuster filmek kisebb filmek illetve a tv és streaming sorozatok. (ez a terv az elmúlt 10 évben is hiányzott) Egyetlen dolgot hagynak most futni az egyedi kisebb költségvetésű szerzői filmeket amik egyébként sem igazán kötődtek a DCEU-hoz szorosan és mint kiderült nem is olyan kockázatosak még ilyen hülye időkben sem…

    Tehát aki egy kicsit használja az agyát az most legyint ezekre a “hírekre” hiszen logikusan végiggondolva meg minden képlékeny és bármi is lehet, fölösleges találgatni farkast kiáltani és hoborogni a semmiről…

  25. Teljesen logikus a tiszta lap.
    Ha JL színészeit nézem, mire forgathatnának a többség túl öreg, Ezra Miller meg túl hülye lesz.

    Új generációval lehet univerzumosdit csinálni, mellékvágányon meg a jöhetnek a Jokerhez hasonló mozik.

    Battinsont meg nem tudom, talán lehetne integrálni valami nagyobba, de lehet jobban működik elkülönülten.

  26. @Csigusz

    Adtak a szarnak egy pofont. Ennyi történt. Semmi érdemleges. Legalább az kiderült, hogy az ócskább részek nem Whedon hanem Synder fejéből pattantak ki.

  27. Szánalmasak.

    Az elejétől féltem, hogy ez a majom Gunn merre fogja továbbvinni ezt az egészet. A Galaxis Őrzői első része igazán üdítő kis popcorn mozi volt, a második már kicsit fáradtabban újrázta a kreténkedést. Ugyanezt a humort próbálta átvinni a The Suicide Squadba.
    Ezek után én eleve nem tartottam jó választásnak Gunnt a DCEU élére, kb. annyira, mint Whedont a Justice League-be Snyder után. Maradhatott volna a színes-szagosnál…

    A Flashben lehetett volna egy finom soft rebootot tolni, ami/aki tetszik, megtartani, ami/aki nem, azt kukázni.

    Erre most még előfordulhat, hogy megy Cavill, Momoa es Gadot is a kukába? És mi a terv? Új Univerzumot építenek a Zs-kategóriás DC-hősökkel? Vagy lesz itt Superman, Batman, WW, Aquaman, mind új casting? Az egyetlen dolog talán, amiben erős volt a DCEU, az a casting volt. Most kidobják azt is. Gratula. Azok után, hogy két hónappal ezelőtt hülyítették be az embereket Cavillel.

    Őszintén, tudom, nehéz, mindenkinek megfelelni, de ezzel a döntéssel tényleg csak rúgtak egy újabbat a döglődő kutyába.
    Imádom a DC-t és nekem az eddigi DCEU filmekkel se volt különösebb gondom (Man of Steel, Aquaman nagy kedvenc, a WW84 kivételével a többi is nézhető volt), de lassan ott tartok, hogy azon drukkolok, hogy bukjanak minél nagyobbat ezek az aberráltak és 10 évig egy nyamvadt filmet ne lássak tőlük.

  28. Semmi gond nincs ezzel. Mindenki az új vezetést szidja, mikor az előző konkrétan tönkretette a DC-s karaktereket. Mi volt a JLA film? Ilyen hősökkel generációs filmélménynek kellett volna lenni. Semmi ilyesmi nem történt. A Marvel legalább az első Bosszúállókkal ezt megadta. DC szinten még ennyi sem sikerült.

    Nem rossz gondolat a tiszta lap projekt. Ezekkel a mostani arcokkal szerintetek hány film fért volna bele, egyre öregebb mindenki… nem is értem, mire vártak itt sokan.

    Esélyt meg kell adni, lehet rendben lesz, ha meg nem lesz egy újabb rossz 10 éve a DC-nek. Na bummm, eddig se volt sok köszönet benne. Hiába náluk vannak a jobb történetek, nem tudják megfelelően filmre vinni. Az új Batmannel most szerencséjük volt (ahhoz nem is nyúlnak), Wonder Woman is csak egyszeri csoda volt (2. rész fogadtatását nézzétek meg), Aquamant csak a látvány adta el, a Man of Steel is túl rég volt már (hiába ügyes a Cavill). Ezt a DCEU vonatot meg is értem, hogy nem viszik tovább.

  29. Én is már lassan örülnék egy teljes rebootnak, pedig Cavill meg Afflack nagyin jo casting volt.

    Én annak örülnék ha a Pattinson félét is kukaznak, mert az a film részemről egy gyalázat.

    Normalis forgatókönyvek kellenenek ide

  30. ideje volt kicsit megregulázni ezeket a dolgokat, vállalhatatlan dolgok születtek az utóbbi időben a DC-nél, végre kapcsolt valaki

  31. Ez nagyon off, de nem tudom, hova írjam :D :
    Épp újranézem az Örökkévalókat és most tűnt fel, hogy mikor Arishem Sersinek mutatja, hogy milyen lesz, mikor Tiamut kikel a Földből, akkor a keze jön ki előbb és Észak-Magyarországon fog kitörni! :D
    Bocs az offért vagy ha ezt már más leírta korábban!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.