A 65-rendes előzetes: Adam Driver mint akciósztár?

Driver lezuhan egy elítélteket szállító űrhajóval, és úgy tűnik a 65 millió évvel ezelőtti Földön köt ki. Nyilván az őshüllőknek nem tetszik a jövőszökevény? Túlélős akció-sci-fi a Sonytól.

A poszter alatt a hosszú előzetes.

human
írta
2022. 12. 14. 16:34
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “A 65-rendes előzetes: Adam Driver mint akciósztár?” bejegyzéshez

  1. Dinos and guns? Sign me up!
    A quiet place iroin kezdett kicsit lelankadni a hypom, de egynek biztos jo lesz.

  2. Mi ez, valami Majmok bolygója (űrutazás helyett időutazás) és Dino Crisis crossover? :D
    Amúgy érdekesnek tűnik.

  3. Nagyon jó, ígéretes, remélem nem pg13-as gyerekfilm lesz, hanem bevállalósabb. Adná magát egy sötétebb, komorabb, véresebb sztori, harc a túlélésért. Bizakodok.

  4. Érdekesnek érdekes, bár bevallom, amíg egy fura bolygón landolt volt a sztori, sokkal érdekesebb volt, unom a földet.

  5. Mekkora lenne ha kapnának a Jurassic mélyzuhanásán, és csinálnának egy tényleg jó dínós filmet végre. Mondjuk ez nem Moneywood-ra illik, de álmodni ér. Adom ezt a jövő tech vs. dínó cuccot amúgy, de egy futurisztikus fegyvertől valamiért azt várnám hogy OP, bár lehet unalmasabb lenne ha egyhitelné a nagyvadakat vele. Majd elválik mit hoznak ki belőle.

  6. Hogy jó lesz-e arról fogalmam sincs.
    De már az első Jurassic World óta (merthogy számomra az sem lett jó, aztána két folytatásról már nem is beszélve) azt gondolom hogy ha a népek tényleg dínókat akarnak (amit meg is értek) akkor inkább gondolkozzanak a már a készítők mondjuk valamiféle időutazásban.
    (sorozatban volt is Terra Nova, de alkalmatlan koncepcióval és hát nem elég pénzzel (csak egy gyors példa, egyszerűen abból ki lehetett találni hogy valami nem valós fenyegetés hogy arra ott úgysem lesz pénz) ,nagyon helyesen meg is bukott. Most rákerestem, erről 91 milliót írnak, ami alsó hangon elég lehet (a trailerből kiindulva (nyilván ennek tudatában is) eleve ennek megfelelően inkább a hangulatra mennek rá mint a full látványorgiára)

  7. Ugh 🤦‍♂️ A dínók 66 millió évvel ezelőtt haltak ki. Ha valaki 65 millió évvel ezelőttre visszamegy, már másfajta állatokat talál.

  8. A meneteorzápor alapján nem lennék meglepve, ha épp akkor érkeznének amikor a dinókat elviekben kipusztító aszteroida.
    Epic időzítés lenne.

  9. Bocsánat, de ez valami rettenetesen tré volt, amit a trailerben elém tártak. VHS korszakot idéző gagyi.

  10. Az alapötlet jó, de aztán a trailer…
    A kislány mi a fenének kell bele? Agyonrágott hollywoodi klisé a meg kell menteni valakit, hogy szerethetővé tegyék a főhőst (“savethecat”). Inkább dobjanak le egy csapat fegyőrt és bűnözőt vegyesen pg13 körítésben.

  11. Jim Caviezel is lezuhant már egy ürhajóval a Földre, fedélzetén egy elszabaduló szörnnyel. Csak ő a vikingek korában kötött ki.
    Nem jó ómen élien űrhajósként a Föld közelébe téblábolni.

  12. ha az az alapötlet, hogy Adam Driver lesz az original Ádám a bolygónkon és tőle jött az emberiség, akkor ez elég furcsa… Viszont bízok abban, hogy Driver nem vállal gagyi B-s filmeket.

  13. Látványra az egész mintha Netflixre készült volna. Úgy látom most ilyen darabos, rosszul vágott előzetesek időszaka van. Tök izgalmas egészen odáig amíg sejtelmesen mutogatják a dínót. Aztán átvált Jurrasicba. Ha kellően bedurvulna a végére akkor sülne el igazán jól.

  14. @Ben
    Az azért vicces lenne, mert minden 25 kg feletti állat kihalt a Kréta végi kihalási eseményben. (A meteorit rövid- és hosszútávú hatása miatt) A Driverék meg szerintem 25+-osak (oké, nyilván az lenne a cél, hogy a meteor előtt lelépjenek)
    _____
    Nagyon szeretnék egy jó dínós filmet én is. 18+-osat, viszont, a villanásnyi képek alapján nagyon “Jp-s” és nem “a valódi” dinoszaurusz küllemet vették alapul. Amiért kár.

  15. Csak azt nem értem, hogy miért kellett ezt ellőni az előzetesben?

    Simán lehetett volna egy sejtetős trailert összevágni, kb a feléig ez is az, csak sejtetni, hogy mivel áll szemben, aztán majd a filmben kiderül, hogy jé, ez a múltbeli Föld..

    De manapság már nincsenek igazi meglepetések, mindent el kell lőni a trailerben, max a cameokat titkolják amíg lehet, oszt talán majd itt az lesz a meglepő film nézés közben, hogy a leölt dinó beléből előbújik Ryan Reynolds és Tatum, majd a vége főcím után átrepül Cavill superman ruhában..

  16. “a leölt dinó beléből előbújik Ryan Reynolds”

    Sírok XD
    Amúgy a cameo szó láttán nekem is Reynolds ugrott be elsőre.

  17. @citrom:
    Nekem is szemet szúrt, hogy sajnos a JP-JW féle, a paleontológiában már nagyon elavultnak szánító dínó design-t vették alapul..Láttam a neten egy szürrealista török művészt, aki kortárs állatokról készít úgy illusztrációkat, ahogy a dínókról is készültek kizárólag a csontfosszíliák alapján az általunk ismert, bevett ábrázolások. Félelmetes, mennyire nem hasonlítanak a valódi állatokra az így készült illusztrációk. Ma már az azbelfogadott nézet, hogy a kétlábú dínók sokkal madárszerűbbek lehettek, a legtöbb tollas volt, színesek voltak, stb…nem pedig az általunk megszokott kopasztott csirkekrokodil/gyíkelefánt kinézetűek.

  18. Nekem igazából hatalmas nagy csalódás volt, hogy valójában tolluk volt, kinézetre sokkal jobban bejönnek ezek a gyíkszerűek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.