Kecsap: In My Mother’s Skin, Hobbs & Shaw 2, Alita: Battle Angel, My Hero Academia, Twisters, Saw X, Ballerina, Fear Street, Fantastic Four, Five Nights at Freddy’s, My Animal, “The Boy, the Mole, the Fox and the Horse”

Lee Isaac Chung (Minari) rendezheti a Twisters filmet, ami a Twister forgatása.

Az In My Mother’s Skin egy horror-thriller, ami a II. VH vége környékén játszódik, amikor egy család japán katonáktól lop aranyat, és az amerikaiktól remél segítséget, de csak egy húsevő tündérre akad.

John Cena és Jason Momoa a Warner akció-komédiáját hozza össze közösen, a Killer Vacation-t. Nem sokat tudni, csak hogy a True Lies hangneme a megcélzott.

Kelly McCormick producer azt mondja, hogy még csak beszélgetés sincs a Hobbs & Shaw folytatásáról.

 Jon Landau producer viszont azt mondta, hogy próbálkozik az Alita: Battle Angel folytatásának összehozásával ” I’ve been talking to Robert [Rodriguez] about that and hopefully that comes to fruition”. Hahaha, illedelmes válasz, de ne fűzzetek hozzá sok reményt.

Ki más, mint ha nem a Netflix csapott volna le a My Hero Academia anime élőszereplős változatára. Shinsuke Sato rendezi, akinek ez lesz az első angol nyelvűje a Kingdom és a Bleach hasonló anime-film adaptációja után.

A Saw X gárdája velük bővült: Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (VGLY), Octavio Hinojosa (How to Survive Being Single).

Norman Reedus is benne lesz a Ballerina filmben, ami a John Wick spinoffja.

Még egy kép a Spider-Verse folytatásából.

Chloe Okuno (Watcher) kezébe kerül a Netflixes Fear Street folytatása rendezésileg.

Az ügynökei nem meglepő módon szeretnék Austin Butlert (Elvis) betolni Fáklya szerepébe az új Fantastic Four filmbe.

Ha már Fantastic Four, John Krasinski azt mondja, hogy nem tárgyalt arról, hogy a tényleges MCU filmben rendesen ő keltse életre Reed karakterét.

Matthew Lillard & Josh Hutcherson is bekerült a Five Nights at Freddy’s Movie filmbe, ami ezek szerint tényleg halad a készülés felé, ha újabb castingok jönnek.

A Paramount csapott le a Sundace-re váró My Animal filmre, amiben egy kisváros hoki kapusa beleszeret az újonnan érkező korcsolyásba, de ahogy a kapcsolatuk mélyül, úgy kell jobban rejtegetnie sötét titkát.

Elhunyt Richard Miller – aki VFX-en dolgozott, modelleket gyártott az ILM-nél: ‘Return of the Jedi’, ‘Willow’, Back to the Future 2 & 3′, ‘Who Framed Roger Rabbit’, ‘The Mask’, ‘Mission: Impossible’, ‘Indiana Jones and the Last Crusade’, ‘Hook’, ‘Star Trek’, ‘Galaxy Quest’, ‘The Mummy’

Elhunyt Angelo Badalamenti, aki rengeteg filmnek szerezte a zenéjét.

Elhunyt Stuart Margolin rendező.

December 25-én érkezik az Apple TV+-ra a The Boy, the Mole, the Fox and the Horse, ami egy mese rövidfilmes animációja lesz, ez az előzetes:

3 hozzászólás a “Kecsap: In My Mother’s Skin, Hobbs & Shaw 2, Alita: Battle Angel, My Hero Academia, Twisters, Saw X, Ballerina, Fear Street, Fantastic Four, Five Nights at Freddy’s, My Animal, “The Boy, the Mole, the Fox and the Horse”” bejegyzéshez

  1. Én azért bízom az Alita 2-ben, ha már Cameron (és Rodriguez) is vérszerződést kötött rá. ;)

  2. Scott Free, igen ez azert tobb, mint illedelmes valasz. Cameron akarja, ezert gondolom sokaban szamit majd, hogyan szerepel az uj Avatar. Be tud Cameron szerezni par jo pontot a Disney-nel vagy csak az eddig felepitett hirnevet eli fel?

  3. én mind a Hobbs&Shaw és Alita folytatásban bízom.

    a Bleach film egy büdös nagy szar volt, így akkor sok jóra nem lehet számítani, de meglátjuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.