Michael Jackson életrajzi film érkezhet a Lionsgate-től

Valahogy a Bohemian Rhapsodyért felelősöknek is köze van hozzá, bár csak produceri szinten, de gondolom az első kérdése volt, hogy miképp tudnák a, khm, nem épp vállalható részeket kihagyni belőle.

A rendezést Antoine Fuqua-ra bízzák, az írást pedig John Logan (Gladiator) kapta a nyakába.

A Lionsgate PR anyaga szerint eddig nem látott elmesélése a pop királya történetnek, a kiemelkedő fellépéseire koncentrálva,:

never-before-told and in-depth portrayal of the complicated man who became the King of Pop. The film will explore all aspects of Michael’s life, including his most iconic performances that led him to become the greatest entertainer of all time.

Most komolyan mi más kép illene a hírhez, mint ez.

human
írta
2023. 01. 19. 02:41
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Michael Jackson életrajzi film érkezhet a Lionsgate-től” bejegyzéshez

  1. Jó lenne, ha összejönne, imádtam Jackson számait. Remélhetőleg tényleg ez az alap a készítőknél is, és nem megy át leaving neverland szintű gusztustalan fröcsögős f..ságba. Oké, oké, egy ember sem szent, sztem mind kárhozatra vagyunk ítélve és most is a purgatóriumban sínylődünk, de az, amit abban leműveltek, borzasztóan pofátlan, pénzhajhász és könnyű úgy agyonbombázni valakit, hogy már a föld alatt fekszik. Felháborító volt majdnem minden perce. Namindegy elkalandoztam, bocsánat, arról fogalmam sincs, ki tudná eljátszani, de izgatottan várom

  2. Megosztó egy film lesz az biztos.
    AZOKAT a részeket nem lehet kihagyni mivel nagyban befolyásolták az életét,viszont egyértelmű tényt ként sem mutathatják be.Na meg persze az apja aki nem volt egy egyszerű ember.
    Ember legyen a talpán aki ezeket a dolgokat tudja majd egyensúlyba hozni.

  3. Javítsatok ki ha tévedek de kis gyerekeket molesztált nem? Elbaszott gyerekkora volt? És azoknak akiket ő molesztált azoknak milyen gyerek és felnőtt kora volt6van? Igen kurva jó zenéket csinált de ha meghallom a rádióban elkapcsolom mert akárhogy nézzük, egy kibaszott pedofil volt és mivel ott ül mellettem a 7 éves kislányom, apu fortyogó epéje vagyok… Ha már filmet csinálnak róla akkor igenis legyen benne ez az oldal is mert ez is ő volt.

  4. Nagy zenéket tett le az asztalra, ez tény, arról mindenképpen érdemes lenne megemlékezni.

  5. Érdekelne majd, hogy kit castingolnak.

    Bár abszolút nem hasonlít, de Donald Glovert megnézném a szerepben.

  6. nem volt mar egyszer valami feldolgozas, amikor valami casting botrany volt? feher embert castingoltak vagy valami ilyesmi.

    Amugy nagyon necces tema. Ha UGY muatatjak be akkor az a baj, ha meg nem, akkor meg az. De gondolom a lehetseges botrany miatt kapot zold utat, csak mint film fogja megsinyleni a dolgot.

  7. A szupersztárok között kevés van, akit ne próbáltak volna besározni pályafutása alatt, vélt vagy valós okból kifolyólag, úgyhogy egy Jackson moziról nekem nem ezek ugranak be, hanem az, hogy hogyan születtek a fantasztikus produkciók. Mint a Mercury filmben a bohemian rhapsody létrejötte, meg hasonlók. Ítélkezni nem az én dolgom, de MJ zenéje szerintem örök.
    Volna pár rosszízű poénom a castingra vonatkozóan, de ezeket inkább megtartom magamnak, a félreértések és a felesleges viták elkerülése végett. :)

  8. Szerintem sem nekünk kell ítélkezni, azt már megtette a bíróság, amelyik felmentette.

  9. Nem lelkesedem a rendezőért. Fuqua-ban már nem látom azt az elhivatottságot, mint régebben. Közepes filmeket csinált mostanában. Én nem bíznám rá, de ettől persze legyen meglepetés.

    Amúgy meg csomó megkérdőjelezhető ügye volt, de aki után az FBI 11 évig nyomoz (ha jól emlékszem) és nem talál semmit, ott szerintem nincs mit kérdezni. Konkrétan figyelték a netkereséseit is, mégsem találtak semmi gyerekpronográfiára utaló dolgot.

    Mondjuk az, hogy az életét bemutatjuk, az nem azt jelenti, hogy mindent is fel kell dolgozni. Annyi ikonikus zenéje volt, hogy már abból 2 film kitelne és akkor a magánéletére vagy a többi shit dologra még 1 perc nem jutott.

  10. @Kadika11 ha a film magáról az előadóról, a karrierjéről szól, miért kellene belevenni mindenáron valami botrányt, pláne ha minden vád alól felmentették? Elvis filmben sem az volt a lényeg, hogy mibe és miért halt bele..

  11. Régóta várom és nézném. Fuqua régi filmjeit bírom de ezt nem bíznám rá semmi pénzért. A főszereplő kiválasztása meg még inkább kemény dió.

  12. Szerintem meg elég egyértelmű, hogy egy biopic-nek miről kell(ene) szólnia. Már a nevében is benne van, a hires személy életéről, nem pedig a dalairól, amiket szerzett/előadott. Ha valaki azt várja egy 2 órás biopictől, hogy túlnyomórészt a dalokról szóljon, annak ott vannak a videográfiák, lehet nézni és hallgatni 2-3 órán keresztül a videóklipeket. De egy biopicnek (szerintem) nem egy best of vagy greatest hits válogatásként kell funkcionálnia.

  13. Az USA-ban az esküdtek döntik el ki bűnös és ki az ártatlan, az utca emberei szavaznak, sokszor hiába egyértelműek a bizonyítékok, az egész egy színház. MJ pere sokban hasonlít OJ Simpsonéra , inkább az előbbiről kéne filmet vagy sorozatot csinálni az élete helyett.

  14. OJ Simpsonról készül sori, American Crime Story első évada róla szólt, szerintem kifejezetten remekül sikerült. Valószínűleg ők is próbálkoztak MJ-vel, de nem sikerült megszerezni a jogokat, vagy nemtom. Gucci sztori is kicsúszott a kezeik közül

  15. Meg lehetne ezt oldani ha nem pénzt akarnának a filmmel keresni. Egy pszichodráma az emberről aki a gyermekkori traumái miatt (ugye a fater rabszolgája volt gyakorlatilag) pszichoszexuálisan kvázi egy 10 éves fehér meleg kisfiú maradt egészen a haláláig. Ezt úgy sem merik bevállalni.

  16. Nagyon sajnálatos, hogy a sok kommentelő, leginkább Jackson botrányait és magánéletét említi meg. Igen voltak botrányai, de azok mindegyike minimum megkérdőjelezhető volt (hivatalosan SOHA nem ítélték el semmiért).

    Engem sokkal jobban érdekel a zenei karrier. Hogyan alakította ki a stílusát, mennyi időt töltött gyakorlással, a táncmozdulatai tökéletesítésével. Hogyan írta meg a slágereit, hogyan készültek a formabontó videóklippjei. Heteket sőt hónapokat töltött a stúdióban, hogy tökéletesítse a zeneszámok hangzását. Közben ki sem mozdult sehova. A Thriller zenei anyaga és minősége, máig etalon minden hangmérnöknek és zenésznek.
    Rengeteg érdekes és lenyűgöző történet van csak arról ahogy felkészült a világkörüli turnéjaira. Gyakorolt, gyakorolt, gyakorolt, hogy minden előadóművészt hozzá mérjenek. Csak 3 (!) világkörüli turnéja volt de olyan számokat produkált mint az előtt senki soha. Ha bármikor megnézem azt ahogy élőben adja elő a Billie Jean-t, felemelő és hidegrázós.

    Közben ezt a sok mindent hogyan élte meg? Hogyan lett szupersztárból legenda…na én ezt a folyamatot látnám szívesen a nagyvásznon. Ívesen szarom le a bulvárt!

  17. Lehet sokszor láttam a pókembert.
    De látom hogy MJ és nem értem mi köze van ehhez Mary Jane nek😆😆

    Filmesek szemével nézne ugye,sok zenèszrol szóló film készül .Ki az egyik legnagyobb, Jacko, így érthető H filmet akarnak róla.
    Viszont van egy vitatható élete,amit már írtam hogy nehéz bemutatni .14 éve halt meg, még korai lenne,ezzel azt is mondhatnàm hogy várjunk még.Hogy az emberek felejtsenek.A felejtés mögé bújva elfogadhatóbb lenne az egész.
    Lásd Dahmer sorozat.Sokan annak akartak beöltözni Halloweenkor,pedig egy kannibál,nekrofil sorozat gyilkos volt.

    Most vagy bemutatják úgy,hogy minden szart az életèben.
    Vagy ilyen ìmmel ámmal, és próbálják jobb színben feltüntetni.
    Az utóbbira hajlok.

  18. @Gaben:
    Létezik ilyen doksi film csak sajnos a címére nem emlékszem. Ott bemutatták hogyan készül egy koncertjére. Mindenképp azt ajánlanám mert nagyon érdekes és bemutatta a maximalizmusát is. A History filmje környékéről de nem abban van. Benne volt ahogy az Earth Songhoz kitalálta hogy egy tankot akar a színpadon látni és az is hogyan gyakorolták a táncot. Sajnos két óra keresgélés után sem találtam meg. De jobb volt mint a 2009-es This is It. Magyar felirattal láttam valami kisebb csatornán (history/netgeo/discovery stb.) jó pár éve. Érdekesebb mint egy cukormázzal leöntött színezett mozifilm.

  19. “Közben ezt a sok mindent hogyan élte meg? Hogyan lett szupersztárból legenda…na én ezt a folyamatot látnám szívesen a nagyvásznon.”

    de hát ennek tünete a botrányai, avagy megkerülhetetlen

  20. “de hát ennek tünete a botrányai, avagy megkerülhetetlen”
    Persze hogy az. De ha egy életrajzi film állást foglal, akkor fikcióvá válik, még ha a valóságon alapul is. Vékony jég, elismerem, de én speciel nem nagyon vágyok egy mítosz romboló alkotásra. Túl sokszor tapasztaltam már hasonlót. Na de hát kapunk, amit kapunk, ugye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.