A Tron: Ares nem az a folytatás, amire vártunk

A Disney természetesen történetben a Tron Legacy-t folytatja ennyi év után, viszont nem az azért felelős Joe Kosinski rendezésében, hanem Joachim Rønninggal (Maleficent: Mistress of Evil, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) tárgyalnak a munkáról.

A főszerepbe Jared Leto várható, és augusztusban már forgatni akarják.

human
írta
2023. 01. 20. 02:42
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Tron: Ares nem az a folytatás, amire vártunk” bejegyzéshez

  1. Tron Legacy nagyon alulértékelt film, még moziban láttam és már akkor kurvára megfogott a vizuális világa. Jared Leto meg távolról sem szar színész, csak elkapta a meme gépezet. Szóval ez jó hír. Troning Time!

  2. A franchise, aminek minden resze bukas volt + a szinesz, akit annyira utal az internet, hogy gyakorlatilag meme lett. Lehet csak en nem leszek meglepve, ha ez a film is bukas lesz?

  3. Pénzügyileg lehet bukás volt, de kultfilmek lettek. Letot meg nem hiszem, hogy utálná az “internet”. Persze a Morbius elég ergya lett, de nem hiszem, hogy ez kinyírná a dolgot, jó színész.

  4. Mi ez a Leto meme sztori?
    Én csípem őt. Bár ilyen Morbius szintű filmeket meg sem nézek. :)

  5. 50 101 aláírás már itt összejött a folytatásra és azóta is jöttek az újabb petíciók + gyanús volt hogy a Disney az egyik parkjába újabb TRON ride-ot csinált: https://youtu.be/hV9x3tNugMM

    Jó lenne ezt nem elqrni. Meg hát a zene, az magasra van téve…

  6. Hmmm, ez akár még jó is lehet. A Grid elég nagy, van helye ott sok és mindenféle történetnek.

    És igen, kultfilmek lettek. Megérdemelten.

    Az első részt pedig kizárták az Oscar jelölésekből mert akkor még úgy gondolták, hogy a számítógéppel csinált effektek az “csalás”

  7. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az a 2 film bizony lefelé hajó középszar volt. A Maleficent 2 elviselhető, de a Karib tenger kalózai 5 kifejezetten rossz volt.
    Miért bíznak nagy filmeket ilyen közepes tehetségű vagy tehetségtelen rendezőkre?

  8. Endymion: Azért, mert az ilyen rendezők nem szájaskodnak a stúdióval, csak teszik, amit mondanak nekik.

  9. Leto már jó ideje eléggé megosztott személyiség a magát tul komolyan vevő, már-már parodisztikus method actingje és egyéb allűrjei miatt, a Morbius csak felerősítette ezt.

  10. Akkora ökörséget talán életemben nem láttam, mint az eredeti Tron, az Örökség pedig csak rátett még egy lapáttal. Abszolút képtelen vagyok felidézni, hogy mi (vagy ki) vett rá, hogy megnézzem anno moziban.

    De IMÁDTAM. Egyedi stílusa és remek hangulata volt. Nagyon bejött a látványvilága, és fantasztikus volt a zenéje. Valahol még az is imponált, hogy mennyire szervesen kötődött az eredeti filmhez, még ha ez azt is jelentette, hogy történetileg (még inkább) fullba nyomta a kretént. (Az a vád biztos nem érhette, hogy megtagadta az örökségét.)

    Viszont ehhez nagyon kellett a csillagok szerencsés együttállása, amit szerintem képtelenség megismételni. Ha annak idején ugyanazzal a gárdával (rendezővel, operatőrrel, színészekkel és a Daft Punkkal) folytatták volna, gondolkodás nélkül beülök a folytatásra. De ez így már nem tud felcsigázni. :(

  11. Hát Joe Kosinski nélkül ez szerintem nem sokat ér szerintem. A 2. filmet is az ő zsenije tette remekké. Ez olyan mintha a Dune 2 Denis Villeneuve nélkül készülne el.

  12. Pedig a Maverick sikere visszalökhette volna ide Kosinskit. Vizuálisan a Legacy meg az Oblivion remek volt és filmek sem rosszak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.