A 65 új előzetese: Adam Driver és a dinoszauruszok

Már csak ez kellett, lezuhan az űrhajójával, erre kiderül, hogy a mostani Föld előtt 65 millió évvel teszi ezt. És még egy kislányt is meg kell védenie.

Továbbra is jó kis szörnyfilmnek tűnik, olyan B szórakozásnak korrekt látvánnyal.

human
írta
2023. 01. 26. 19:07
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A 65 új előzetese: Adam Driver és a dinoszauruszok” bejegyzéshez

  1. Hetek óta gondolkozom rajt és nem tudom eldönteni hogy ez valami nagyon egyedi, de fura módon epic dolog lesz, vagy oriási szekunder szégyen.

    Hátha az első.

  2. De hiányzott belőle a gyerek… meg vele együtt a fülsüketítő sikongatások, és gyanítom, majd az idióta viselkedés is.

  3. Szerintem ez valami rettenetesnek tűnik. :(
    Köztudott, hogy az állatok, ha ragadozók, akkor mindig mindenhol mindenkor agresszívan támadnak és mindig mindent szét akarnak marcangolni.

  4. Endymion: Igen, ha Hollywoodi filmeken nevelkedtél, akkor simán hiheted, hogy a ragadozók életszerű viselkedése, hogy ha megtámadnak, akkor előtted három méterrel megállnak, és tátott szájjal üvöltenek egyet. És persze csak addig bírnak 80km/h-val futni amíg odaérnek hozzád, utána már csak annyira képesek amivel pont nem érnek utol.

  5. Kiváló drámai színésznek tartom Drivert. De erre, hogy vették rá el se tudom képzelni. Az előzetesben meg kb. az egész film benne van.

  6. @fuuu:
    Ez találó komment volt. Valóban, egy mai AI már össze tudna rakni simán egy ilyen filmet. Kérdés, ebből a témából kihozható-e több? Ami engem zavar, hogy ugyan nem várok paleontológiai alaposságot egy dínós filmtől, de az elmúlt évtizedekben azért eléggé megváltoztak a lehetséges kinézetükről alkotott elképzelések. Már rég nem az a “hivatalos”, hogy kopasz vagy pikkelyes óriás krokodilcsirkék voltak, hanem feltehetően ugyanúgy színes, mintás, a kétlábúak esetében valószínűleg tollas állatok, mint a maiak. Itt pedig ugyanazt látjuk, amit már 6 Jurassic filmben + minden másban, amiben dínók szerepeltek. Beleértve az eltúlzott méreteket is.
    Szerintem ez a film straming-en elférne, moziban óriási bukta lesz. Az előzetesben röviden benne van minden, amit látni akarhat belőle bárki.

  7. Ezt a filmet meg fogom nezni, mert lehet, hogy agyatlan tucatakcio, de egyvalami miatt nekem kihagyhatatlan…
    Ugy ket hete probaltam megnezni a Feher zajt. Kevesebb, mint 10 perc utan kapcsoltam ki (meg tudom magayarzni! :D). Az egyeten pozitivum Adam D. hangja volt benne, egyszeruen simogatja az ember fulet.

  8. Scorpion82: Ki lehetne hozni, és ha mondjuk egy Cameron állna neki egy dínós filmnek, akkor ki is lenne hozva olyan élethűen, hogy az állunk leesne. Itt egyszerűen nem ez a cél, a dínók itt random szörnyek, a céljuk hogy legyen mi elől futni, tízből kilenc ember amúgy se vár élethűséget. Én amúgy haklis vagyok az olyan anomáliákra, amikor irreális a növényzet, vagy az állatok viselkedése, pl. most néztem a last of us második részét, és kizökkentett, hogy a zárt térben moha nőtt az asztalokon, ott ahol ehhez nincs elég fény :D

  9. Nagyon jó forgatókönyvnek kell lennie, ha egy ilyen egysíkú alapra két ilyen karaktert dobnak, főleg, hogy a gyerek valószínűleg csak picsogófaktor lesz, Driver pedig a felelősségteljes hősike.
    A kis költség ellenére nagyj-ból a Jurassic Park 3-ban működött, de ott több karakter színesítette a repertoárt.

  10. Valami csavar lesz a sztoriban, mert a fő állatka minden csak nem T-rex meg bármilyen más dinó, amit ismerünk. Plusz volt egy T-rex koponya az előzetesben.
    Tippre nem teljesen az ismert Földre került vissza.

  11. Most Driver karaktere lesz az, aki miatt kipusztulnak a dinok, vagy ez csak az a szam, amit az atlag valahogy a dinoszauruszokkal asszocial.

    off
    Kb mint az Edge of Tomorrow-ban, amikor a vizioban Louvre jelent meg. Mekkora szerencse. Milyen bajba lettek volna, ha mondjuk egy nogradi falut lattak volna.

  12. Jó móka lesz ez. Mindig hiányoltam, hogy a filmekben a dínókat saját természetes. környezetükben láthassuk.
    Én is valami ütősnek szánt csavarra számítok, pl. hogy majd ők festik az ismert barlangrajzokat, esetleg más módon üzzennek a jelenkornakvagy ilyesmi. Kíváncsi vagyok és Driver nálam is emeli a város faktort.

  13. Majd sikerül visszautazni a saját korába de akkor hirtelen dínórendőrök jelennek meg illetve az abraham emlékmű helyén egy T-Rex csücsül hmmm.

  14. Kár, hogy a kislány nem Eve, mert akkor mondhatnánk, hogy ez egy eredettörténete az emberiségnek. Adam and Eve. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.