Aquaman jövője

A Gunn melletti másik DC főnök, Peter Safran  beszélt arról, hogy a tegnap bejelentett DC filmekben és sorozatokban miért nincs Shazam vagy Aquaman:

There’s no reasons why all the people you mentioned, couldn’t be part of the DCU, we just haven’t decided what the story is that we want to tell that incorporates Shazam or Aquaman

Még nem döntötték el milyen történetekbe teszik a karaktereket. Momoa elvileg mindig is trilógiának képzelte el az Aquaman filmjeit. Vicces amúgy, hogy az Aquaman mekkorát kaszált, és mégis ki kell esetleg hajítaniuk, mert nem illik az fejezetbe.

A Momoa játszaná Lobo-t pletykákra az a válasz jelenleg, hogy egy színész biztos nem fog két karaktert játszani egyidőben a DC univerzumban, amit úgy kell érteni, hogy ha Momoa lesz Lobo, akkor semmiképp nem folytatódik az Aquaman.

11 hozzászólás a “Aquaman jövője” bejegyzéshez

  1. Amúgy ez mennyire ássa alá a két bemutatásra váró film lehetséges bevételeit?

    Értsd, hogy már eleve nem beszélnek a folytatásról és a karakterek jelenlegi verziójának jövőjéről, akkor a néző minek “fektessen” bele ezekbe a “zsákutcákba”?

    Nem egy TBA lett volna a logikus bejelentés ezekről?

    Áh, mindegy, minek logikát keresni, úgyis alap, hogy hülyének nézik a nézőket akikből elvileg élnek..

  2. Pár hete volt egy insta v twitter videó, ahol Momoa vugyorogva jött ki Gunn-ék irodájából. Remélhetőleg csak filmekről beszélgettek.. :-)

  3. Még mindig tartom ahhoz a véleményem, hogy ha új irány, akkor Gunnéknak tökösnek kéne lennie és teljesen tiszta lappal indulni kidobva Momoát, Peacemakert stb. is, mert ez így csak egy katyvasz. Fusson ki Pattinson Batmanje, Phoenix Jokere és utánuk jöjjön egy átgondolt koncepcióval az új univerzum indító film. Addig meg csak dolgozzák ki a menetrendet, filmek/sorozatok közötti kapcsolatot.

  4. .LnB: abban hol a logika, hogy amikor ezeket készítették még frencsájz meg world building a jelszó, milliónyi szálat vetnek fel, amik majd a folytatást vezetik fel és ott lesznek kibontva, de hoppá, az bizony nem lesz.

    Bocs, de nem adok pénzt ilyenre és szerintem ezzel sokan vannak.

  5. Ha lesz folytatás, ha nem én erre biztosan befizetek mert ez még a Snyder vonal kölyke és imádtam az elsőt is. Gunn most bejelentett izadtság szagú erőlködésére meg rohadtul nem vagyok kiváncsi.

  6. Gunnek elmondták, hogy az Aquaman 2 és a Kék Bogár már az új univerzum része lesz. Előbbiből ezért vágják ki Keatont és Afflecket.

  7. Ayrons: persze, a Blue Beetle pl. úgy illik bele, hogy “totally disconnected”, avagy nulla szinten része az egységes új univerzumnak :)

  8. Ez úgy hangzik, hogy a filmek kifutasa előtt nem merik kimondani, hogy kasza es viszlát a színészeknek.
    Momoa lehet jó Lobo lenne, de kene pár év a két film közé. Tudom Evans is volt Fáklya a Kapitány előtt, de szerintem nem nőtt úgy össze előbbi szereppel, mint Momoa Aquamannal.

  9. Ayrons

    Hol olvastál olyat, jogy Keaton es Afflack is ki lesz vágva? Én erről nem lattam semmit. Csak, hogy Keatont csereli Afflack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.