Kecsap: Gears of War, Emmanuelle, Sympathy For The Devil, The Cut, Spider-Man, Batgirl, The Watchers, Fred Astaire, All My Friends Are Dead, The Super Mario Bros. Movie, Trap, Billy The Kid, Amateur, Gorillaz, Thunderbolts, Boy Band, Bring Them Down, My Spy: The Eternal City, Easy’s Waltz, The Flash

Shawn Levy és Ryan Reynolds újra összefog, ezúttal a Boy Band filmben. A komédiában egy 90-es évekbeli fiúcsapat újra összeáll.

Nic Pizzolatto egészestés filmje lesz az Easy’s Waltz, méghozzá ezzel a szereplőgárdával: Vince Vaughn, Michelle Monaghan, Al Pacino & Simon Rex. Egy énekes-komikus járja a mostani Las Vegast, ami tele van régimódi Vegasiakkal.

A Bring Them Down végül nem Pedro Pascallal készül, hanem Barry Keoghannal, és itt az első kép belőle. Egy birkapásztor a sötét titkát rejtegetendő a családi farmra menekül, de amikor egy szomszédos riválissal gondok adódnak, akkor persze mindennel szembe kell néznie.

Vin Diesel örülne, ha Robert Downey Jr. lenne a Fast & Furious 11 főgonosza.

Gondolom alig vártátok Bautista sikerfilmjének, a My Spy-nak a folytatását, és jönni is fog My Spy: The Eternal City címmel. Immáron tini a lány, aki ráveszi Bautista karakterét, hogy kísérje el az osztályát Olaszországba, ahol valami nemzetközi terrorszervezet útjába kerülnek.

Steven Yeun benne lesz a Thunderbolts filmben.

Bob Iger a Disney főnöke azt mondja, hogy nem adhatnak fel a mozis forgalmazásból amíg az új út, a streaming nem bizonyít ténylegesen. Avagy megerősítette amit a múltkor hallhattunk amikor kirúgtak 7000 embert, hogy kevesebbet fognak streaming tartalomra költeni, ritkábban jönnek majd MCU sorozatok is például.

Nyilván a Sympathy For The Devilből kép az alábbi, Nicolas Cage és Joel Kinnaman, utóbbi egy sofőrt alakít, aki macska-egér játékba keveredik a rejtélyes utasa miatt.

A Tom Hollandos Fred Astaire életrajzi film megtalálta a rendezőjét Paul King (Paddington) személyében.

A Netflix nem kereste Dave Bautistát a Gears of War film miatt, pedig a színész nagyon szeretné ugye.

A boksz világában játszódó The Cut főszereplője Orlando Bloom, aki egy visszavonulásból újra előtörő bokszolót alakít.

2024 augusztusában jön Shyamalan új filmje, a Trap, a sztoriról persze nem sokat tudni.

Barry Keoghan lesz a Billy The Kid filmben Billy, méghozzá Bart Layton (American Animals) rendezésében. Bár már sokféleképp adaptálták a legendás pisztolyforgatót, de most majd humanizálni próbálják, kevésbé nyugodtnak és coolnak ábrázolni.

Rami Malek lesz az Amateur James Hawes (Slow Horses) rendezésében. Egy CIA fotósról szól, akinek a feleségét megölik egy londoni terrortámadásban, ő pedig követeli a feletteseitől, hogy az ügynökség eredjen a tettesek nyomába, de a nemzetközi helyzet ezt nem engedi. Végül ráveszi őket, hogy legalább képezzék ki, majd saját kezébe veszi az ügyet.

Jojo Siwa lesz az All My Friends Are Dead horror főszereplője. A filmet Marcus Dunstan rendezi, és egy zenei fesztivál közelében csodás airbnb-t zsákoló fiatalok kezdenek hullani benne, mindegyikük halála egy főbűnnel függ össze. Itt a Seven remake?

Egy korai The Flash-storyboard, avagy tervezett jelenet.

Ishana Night Shyamalan (igen, M. Night lánya) is rendezni fog. A film címe The Watchers, egy 28 éves nő egy ír erdőben levő helyen ragad 3 idegennek, akiket az éjszaka teremtményei figyelnek.

Az új Emmanuelle adaptációban Noémie Merlant lesz végül a főszereplő Léa Seydoux helyett.

Emma Corrin érkezik a Deadpool 3-ba gonosz karakternek, meg érkezik a Nosferatuba is.

The Super Mario Bros. Movie mint kiderült 1 óra 32 perc hosszú lesz.

Lefújta a Netflix az animált Gorillaz filmet!

Pár BS hülyülés a hétre:

Kevin Feige-nek már van remek ötlete az új Pókember történetekre, mivel visszatér Holland a karakterhez. (Avagy: stúdiófőnök azt mondja, hogy a következő terméke fantasztikus lesz:)

Leslie Grace tagadja, hogy a szemétbe dobott Batgirl film szarul szerepelt a vetítéseken, mert amit ő látott az incredible volt. (Avagy: film sztárja azt mondja, hogy a film amit csinált az jó:)

Elhunyt Stella Stevens. (The Ballad of Cable Hogue).

Elhunyt Raquel Welch (Fantastic Voyage).

Knives Out 2 papíron vs. leforgatva:

13 hozzászólás a “Kecsap: Gears of War, Emmanuelle, Sympathy For The Devil, The Cut, Spider-Man, Batgirl, The Watchers, Fred Astaire, All My Friends Are Dead, The Super Mario Bros. Movie, Trap, Billy The Kid, Amateur, Gorillaz, Thunderbolts, Boy Band, Bring Them Down, My Spy: The Eternal City, Easy’s Waltz, The Flash” bejegyzéshez

 1. “Nyilván a Sympathy For The Devilből kép az alábbi, Nicolas Cage és Joel Kinnaman, utóbbi egy sofőrt alakít, aki macska-egér játékba keveredik a rejtélyes utasa miatt.”

  Tehát Ruther Hauer szerepében Nicolas Cage?

 2. Már fast and furious 11ről beszélnek, ennek tényleg sohasem lesz vége?? Szerintem ezek már egy hatalmas társadalmi kísérletet hajtanak végre, hogy kiderítsék meddig lehet ezzel elmenni. Mellette meg bezsákolják a pénzt. Gondolom néha már a stúdió se nagyon hiszi el azt, ami itt megy, olyan ez, mint a twilight zone. És akkor ráraknak egy lapáttal a szürrealitásra és elkezdik behozni a képregény-filmes arcokat, hogy ezzel is kegyelemdöfést adjanak a valóságérzetünknek. A 15. részben csak dceu-s és mcu-s fazonok lesznek meg repülő és beszélő rakéta autók, szóval innen már közvetlen közelségbe kerül a klónozás és az időutazás. Vissza a dinoszauruszokhoz, szóval kapunk egy hadseregnyi vin dieselt, akik a szuperautókkal ölik a dínókat, miközben a képregényes színészek ontják a marvel és dc vicceket, miközben felbukkan ezra miller és rebootolja az egészet. Szóval jön a Brand New Fast and Furious első része, mellékszálon meg megy tovább a régi, outworld Fast, vin diesel vezetésével. Az Brand New szériában jenna ortega szed majd össze egy csapat belevalót, akik utcai versenyekkel mutatják meg mindenkinek, hogy szar a patriarchy.
  Tudtam én, hogy megérte anno Cukor Adolph-nak megalapítania a Paramountot, lefogadom, hogy ma büszkén tekintene munkája fantasztikus gyünölcseire.

 3. Az Uratok: A Jenna Ortega ötletre már most adnék pénzt studio executive helyében, köszi. (Egyébként a széria tényleg meghalhatna, de még szépen pöfög).

 4. M Night lánya kinézetre eléggé jóféle, ha az apja tehetségét örökölte, akkor sokra nem fogja vinni, a fater csinált 2 jó filmet, aztán annyi.

 5. Paul King ugy latszik megszerette a musical rendezest. Van hozza tehetsege.

  A Paddington 3 meg mar keszul nelkule.

 6. Én erre az Easy’s waltz-ra kíváncsi vagyok. Remélem olyan kulisszák mögé vetekintős sztori lesz Las Vegasban. Ott van miről forgatni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.