Kecsap: AND, On Swift Horses, Mean Girls, The Gorge, Hellboy, Nosferatu, Pikachu, Dead By Daylight,

Yorgos Lanthimos új filmje antológia lesz AND címmel, amiben Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, Hong Chau, Margaret Qualley, Mamoudou Athie, Hunter Schafer és Joe Alwyn szerepel.

Daisy Edgar-Jones, Jacob Elordi, Will Poulter, Diego Calva és Sasha Calle az On Swift Horses adaptációjában. Egy frissen házasodott párról ahol a férfi épp hazatért a koreai háborúból. Az új életüket felforgatja a férj karizmatikus öccse, aki titkot rejteget. Hárman keresik az amerikai álmot.

Jenna Fischer is benne lesz az új Mean Girls filmben.

Az Amazon akció-komédiája lesz a Paul Feig által rendezett Grand Death Lotto, amiben John Cena, Simu Liu & Awkwafina szerepel. A rendező miatt már felejtős, de azért a történet: egy milliárdokat nyerő nőről, és az őt védőről meg annak vetélytársáról, aki szintén meg akarja védeni, hogy megkapja a jutalékot.

The Weeknd, Jenna Ortega, Barry Keoghan lesz Trey Edward Shults (Waves) új filmjének a szereplőgárdája. A rendező amúgy közösen írta a Weeknddel titokban a forgatókönyvet. A plotról nem tudni.

A The Gorge ugye az Apple akcióthrillerje, amibe Miles Teller mellé Sigourney Weaver jött. A történeteket még rejtegetik, de zsánercsavarós szerelmi történet lesz.

Az Atomic Monster és a Blumhouse Dead By Daylight filmet tervez. A játékban generátort szerelnek az emberek és egy gyilkos vadászik rájuk, valami lore is van arról, hogy a rendszert a szenvedést élvező entity tartja fenn. Ki tudja mi a fenét írnak ebből.

Az új Hellboy film, a The Crooked Man bővült a Jefferson White & Adeline Rudolph duóval.

Csak Aaron Taylor-Johnson kellett az új Nosferatu filmbe, amit Robert Eggers készít.

Úgy tűnik a  Pokémon Detective Pikachu folytatás körül elkezdte zsizsegni,  Jonathan Krisellel (Portlandia) tárgyalnak a rendezésről, és Chris Galletta (The Kings of Summer) írja.

Elhunyt Tom Sizemore. Rengeteg remek alakítása van, de nekem a Heatben örök.

Videó bónusz:

2 hozzászólás a “Kecsap: AND, On Swift Horses, Mean Girls, The Gorge, Hellboy, Nosferatu, Pikachu, Dead By Daylight,” bejegyzéshez

  1. RIP Tom Sizemore :(

    A Heat egyértelmű, és még Relic, Red Planet, Wyatt Earp, True Romance, Ryan… és még egy csomó. Szörnyű, milyen hamar elmennek a kedvencek.

  2. a Heat-ben főleg a gyorskajáldás jelenet felejthetetlen vele, amikor lenyomják Weingro-t az asztalnál ülve, egy random arc felfigyel a zajra, TS pedig csak egyszerűen rápillanat… ennyit elég csinálnia, random arc azonnal lesüti a szemét.:)
    Ok, nem egy naaagy jelenet, de mégis Sizemore valahogy odabasz, súlyt ad a jelenlétével és ezek mind megmaradnak a nézőben.
    a Heat azért emelkedik ki a mai napig toronymagasan, mert még ezek az apró jelenetek is annyira ki voltak találva benne ami hozzátett valamit a nagy egészhez.
    RIP Tom Sizemore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.