Blue Beetle-előzetes: a DC új szuperhőse

Egy világpusztító fegyver, amit nehéz irányítani, és egy fiatal srácot választ, miután egy nő rábízza. Röviden ez lenne az alábbi előzetes akkor?

Egy régi scarabbal választja az útját kereső srácot szimbiózisra, de valami gonosz fehér nő meg akarja szerezni tőle! Azt nem értem ezt a gagyi rapet miért erőltetik minden “nem fehér” szuperhősnél, de ami meglepőbb az a borzasztóan olcsó kinézet. Nem tévés CW-s Flash kinézet, de basszus, nem is kiemelt szuperhősfilmes.

human
írta
2023. 04. 04. 02:53
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Blue Beetle-előzetes: a DC új szuperhőse” bejegyzéshez

  1. Szerintem ez tök jó lesz ennyi alapján. Nyilván kicsit elfogult vagyok mert elég nagy kedvencem a Tini Titánok miatt Jaime Reyes. A zenével egyetértek, nekem is kezd már fura lenni. A látvánnyal nekem amúgy semmi bajom, többektől is olvastam neten hogy CW szintű ami azért erős túlzás. Egyszerűen szerintem azért ilyen mert kicsit földhözragadtabbat akartak gondolom vagy csak arról van szó hogy ez eredetileg ugye HBO Max film lett volna. De maga a VFX szerintem korrekt. A hős ruci meg ugye 100%-ig praktikus csak utómunka van rajta ami sokat hozzáad az egészhez.

    Egyébként Susan Sarandon nem annyira ellenség, ő ugye Ted Kord húga aki eredetileg Jaime előtti Kék Bogár volt. Az előzetesben láttuk is a legvégén a bunkerben két régebbi Bogár ruhát. Az egyik Korddé a másik meg a legelső Dan Garretté volt azért olyan oldschool. Kíváncsi vagyok mennyire fognak erre kitérni. A főgenya itt a csávó lesz aki hajaz nem is kicsit Cravenre a Pókiból. :D Ettől én egy igazi Shazam 1 szintű szórakozást várok majd. Xolo srác akit ugye láthattunk már a Cobra Kaiban itt is remeknek tűnik.

  2. mondom, hogy nem CW szint, de ha nem látod mennyivel van lejjebb a The Batman-Justice League Snyder Cut és a többi, vagy akárcsak a Shazamtól is, azt nem hiszem el. Az hogy magában a ruha praktikus semmit nem jelent, a Flash sorozatban is az ;) nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok.

  3. “Batman is a fascist”.
    “A legjobb ötlet az lenne, ha a legnépszerűbb szuperhősünket lenáciznánk az új filmünk előzetesében, az majd segít több pénzt csinálni” – A DC filmes döntéshozói.

  4. David33: az egyik legjobb kulcs a vfx igényességére/igénytelenségére szinte mindig amikor belső nézet van és milyen a HUD design. Ami itt van az valami olyan ótvar gagyi hogy az elképesztő…

  5. human, ha jól emlékszem eredetileg ez direct-to-streamingre ment volna, nyilván nem akkora volt a budget mint egy rendes mozinak

  6. Nagyon gyenge, semmi helye moziban. Shazam 2 szintű bevétele lesz, de legalább ez olcsőbb volt.

  7. A hírhez tartozó képhez:

    Azért kezet ráznék azzal is, aki kitalálta, hogy az a kettévágott busz úgy állva marad. :D

  8. Az Uratok.: szerintem vicces.
    A sok laposföld qanon szintjét hozza, tehát megvan az “átlagember” feeling és a valóságban való gyökereztetés.
    Nyilván ha valóságban létezne Batman nem lenne mindenki oda érte, ahogyan a filmekben sem.

  9. mindig felidegeskedem egy ilyen után, de rájövök, hogy egy 15-18 éves korosztály a cél, és azoknak meg ez menő… szóval befogom a számat

  10. Most ez amúgy hogy van, még kinyomnak pár buktát a Gunn-éra előtt? Mikor lesz már ennek a gagyibb DC-s filmes időszaknak vége? Ez zene amúgy a trailer alatt talán az egyik legrosszabb, amit valaha hallottam.

  11. a trailer egyenlőre kellemes meglepetés, ez alapján szerintem szórakoztató lesz a film, de hogy pénzügyi siker legyen azt kizártnak tartom :(

    Am fullra vasember 1 érzésem volt ahogy néztem, csak tini verzióban …

  12. AI-generált, tizenkettő egy tucat előzetes. Szerintem inkább 12-15 éves korosztály a belőtt szint.

  13. Van valami jelentősége annak, hogy a gonosz nő történetesen fehér? (ezért kapok :))
    A Cool as Ice óta (vagy még előbb) a rap sem bőrszínfüggő.

  14. T: a kérdés, hogy azoknak menő-e? minden szart megesznek mert fiatalok? attól még lehet jól megcsinálni egy filmet, hogy egyszerű és fiatalokra is céloz. elég csak a héten jött d&d-t nézni pl, azt is nézheti mindenki és mégis rendesen megcsinált. a jurassic park is fiataloknak van, a men in black is.. satöbbi.

  15. Madhew: az Aquamannal lesz vége télen, de még így is lesz egy nagy rés mire Gunn és haverjának víziója jön, de persze Peacemaker sorozat már lesz ott.

  16. csuszu1: mint kiderült nem is ő a gonosz, legalábbis darkeagle azt mondja, szóval akkor a bajszos csávó lehet az aki a weak dumát ereszti el és fél másodpercre mutatják

  17. Geci unalmasak, egy kaptafa mind. A végén legyőzi a gonoszt aki pont akkor bukkan fel mint ez a bogár?

  18. Hát végig nézve az előzetest, mintha már láttam volna az egészet. Semmi nem fogott meg benne.

  19. az nem film, az árukapcsolás.:) a lényeg, hogy ne basszák el a kéken világító játékbabát! lehetőleg ne fogyjon ki belőle az elem még aznap éjjel. a baba ne tartalmazzon rákkeltő anyagokat. ja és lejátszható legyen a “batman is a fascist” c. népszerű charlie waffles gyerekdal.:)

  20. ezt hol mondta, mert a nagy bejelentésben nem

    https://filmbuzi.hu/archives/2023/01/31/james-gunn-nagy-dc-univerzum-bejelentese/

    a Beetle már kész volt mielőtt Gunnék kezébe került minden, lehet hogy a vágásban és utóforgatásban részt vett, de hogy ez lenne az első azt nem hinném

    csak azt találom, hogy a karaktert nem hagyják majd hátra, ami annyit is jelenthet hogy a Flash film nullázása után feltűnik még a srác és a családja normálisan.

  21. human: Nem rád gondoltam hogy CW szint hanem másokra akik írták. Mint írtam láttam pár embertől. Amúgy szerintem ennek a filmnek nincs nagy büdzséje ezért is unfair összehasonlítani még egy Shazammal is.

    “Az hogy magában a ruha praktikus semmit nem jelent, a Flash sorozatban is az ;) nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok.”

    Hát ha megnézed a BTS képeket túl sok változást nem eszközöltek a ruhán, csak a szemét variálták meg nyilván a csápokat, szárnyat a hátán. A Flash sorozathoz szerintem kér mérni mert az elején csak rádobtak egy bőrszerkót utána meg egy nem is tudom milyen szövet cuccot. Itt azért ez komolyabb ruha szerintem. De részemről nem a VFX-en meg a ruhán múlik ez hanem hogy szórakozatató lesz-e a film mert azt nyilván irreális elvárni hogy valami Joker szintű sztorit mutassanak. Ez tippre egy tipikus tini hős sztori lesz mint a Póki vagy épp a Ms. Marvel sorozat. Amúgy ahhoz hasonlít talán legjobban.

    Az Uratok: A Batmanes beszólás itt szerintem nem akkora gond mert itt egy latinó, mexikói családról szól, Batman meg egy tipikus milliárdos, itt azért van súlya annak hogy Jaime apja miért nem bírja esetleg Batsy-t.

    Amúgy nem értem ezt a “15 éveseknek való” beszólásokat. Miért melyik képregényfilm készült 60 éveseknek? Ne csináljunk már úgy hogy amiket eddig láttunk 1-2 kivétellel az elmúlt 10+ évben azok többek lettek volna ennél. Mind egykaptafa. A Shazam is gyerekekről szólt mégsem volt vele semmi komoly gond. Mármint az 1. résszel, az újat még nem láttam. Korosztályt nem hinném hogy nagyon néznek a stúdiók elvégre pont az lenne a lényeg hogy bárki beülhessen.

  22. Mindenféle komment és egyéb olvasgatása nélkül ahogy néztem az előzetest az első gondolatom az volt,hogy ha láttál már egy szuperhősös filmet akkor láttad már az összeset! Ez sem kivétel! Nem láttam benne eredetiséget sem látványban és sztoriban(?) sem! A DC későn és még mindig rosszul akarja ezt a szuperhősfilmes dolgot beindítani! Szerintem már az emberek kicsit beleuntak a sok újrakezdés ,újragondolás,Snyder-cut-ozás,black Adam-es félrenyúlások és vezetőség cserés “majd mi megmutatjuk” próbálkozások sorát,na meg úgy általában a szuperhős mozikat! Nem DC ,de az Endgame volt az endgame!

  23. Nekem valamiért a Spawn ugrott be róla. Abból is csinálhatnának már valami normálisat.. Azt a projektet még nem fújták le ugye?
    David33 köszi az infókat. Szerintem nem sokan ismerik a srác/karakter sztoriját.
    A belső nézet szerintem is gagyi. Viszont a buszt félbevágó kék szárnyak nálam nagyon bejönnek :D

  24. “A belső nézet szerintem is gagyi.”

    Nyilván nem olyan “menő” mint egy Vasmeberben de azért az előzetesből szerintem elég jól lejött elvégre az idegen kütyü el is mondha hogy bármit meg tud teremteni amit Jamie kér. Ez nyilván a belső nézetre is kiterjed. Meg azt se felejtsük el hogy ha nem tér el nagyon a már látottaktól akkor meg az lenne a baj. Így legalább egyedi még ha nem is olyan menő. Úgyis max 2-3 alkalommal látjuk majd szerintem a film során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.