A Barbie nagyobb előzetese

Barbie él a Barbie Világban, ahol csak buli az élet, de a valóság beszivárog az elméjébe, így Kennel közösen kijönnek a mindennapokba, hogy körbenézzenek.

Az új trailer ráfeküdt a valóságban játszódó jelenetekre.

human
írta
2023. 05. 25. 19:26
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Barbie nagyobb előzetese” bejegyzéshez

  1. Eddig is nílvánvaló volt számomra de ezután az előzetes után már szerintem mindenkinek az lesz, hogy ez nem egy agyatlan vígjáték lesz hanem szatíra a valóvilágról Barbie-k szemszögéből. Hihetetlen, hogy ennyire várok egy filmet aminek a címe Barbie. :D

  2. Megnéztem ezt az előzetest és egy csomó mindent nem értek. Nem értem, hogy ezen két főszereplő ebbe hogyan és miért?! Nem értem a műfaját…talán vígjátékba oltott társadalomkritika? Nem értem KIKNEK készült ez a film, egyszerűen nem. Kikerekedett szemmel bámultam és nem értem ezt az egészet. Másik, amiért a Barbien kívül most 37 éves húgom anno rajongott a Hello Kitty volt. Ezt nem hiszem, hogy valaha is meg fogja nézni. Kérlek Hollywood, én alapjaiban szeretlek, de ha a következő ilyesmi film egy Hello Kitty film lesz Leonardo Dicaprioval és Scarlett Johansonnal, akkor kérlek most állj le, és ti filmkészítők nézzétek vissza a régi klasszikusokat, hogy az emberek miért is szerettek bele a mozizásba és a filmekbe, mert nem ezért. Ha tévedek meg foglak követni mindannyiótokat, drága ezen film készítői, szereplői, becsülettel megígérem, legyen úgy, akkor is ha erre most sajnos zéró esélyt látok.

  3. Zolsan. Probalj meg szorakozni a filmeken azert keszulnek, hogy minket nezoket szorakoztassanak. Ez a film pedig 100% ilyen celzattal keszult.

  4. Biztos hogy nem lesz bukta, szerintem az év meglepetése lesz, keitikai meg bevétel szempontjából, engem megvettek, előbb megyek erre mint az oppenheimerre.

  5. Nem nézek trailert, adtak már eleget a kampánynak, a barbirellás vogue kép is ötletes volt a minap.
    Biztos jókat nevetek majd, mást nem várok tőle.

    @Zolsan: most komolyan, a dunát százszor rekeszthetnéd velük, annyi bugyuta vígjáték volt már, nem hiszem el, hogy mind elment melletted, hogy pont most akadsz ki

  6. Igen, ki vagyok akadva, mert egy ígéretes szereplő- és készítőgárdával, az első zseniális előzetesek után ilyet kiadni, aminek a második fele a “valóságban játszódó” részek miatt szekunder szégyenérzet volt nézni, ez csalódás. Filmbuzi vagyok és meg fogom nézni, de itthon kapja meg az esélyt csak majd, és pontosan ez a bajom vele. VÉGRE egy eredeti ötlet, nem a 628. képregényfilm vagy unalomig ismételt horror sztori stb., és akkor jön ez, hogy Will Ferrel üldözi a való világban Barbie-t, hogy “visszategye a dobozába”…a mozik megmentésének (mert szerintem azon kéne most a filmkészítőknek pláne ilyen színészekkel dolgozni) nem hiszem, hogy ez a módja, és szerintem ez orbitális bukta lesz most sajnos megint, és majd jön 4 héten belül UHD-ban streamingre. A trailer első fele miatt és az előzök miatt gondolom azt, hogy kár érte, ennyi.

  7. “ez orbitális bukta lesz most sajnos megint, és majd jön 4 héten belül UHD-ban streamingre”

    ha orbitális siker lesz, akkor is jön 4 héten belül uhd-ben streamingre, az attól teljesen független

    amúgy meg ne spoilerezz, nem mindenki néz trailert!!

  8. én értem :D Hogy is lehetne ezt jól megfogalmazni? …mátrix a csajoknak!! :DD

    és igennn azért csak bekerült egy fuvallatnyi aqua :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.