Kecsap: Gladiator 2, Madame Web, Leprechaun, Mission: Impossible 8, Hocus Pocus 3, Mayday, Heretic, War and Revolt, I Am Sybil, Wildwood

A D&D filmmel sikereket arató (sajnos nem:) Jonathan Goldstein és John Francis Daley a Mayday-jel újra akció-kalandfilmbe vágja majd a fejszéjét. A főszerepben Ryan Reynolds és Kenneth Branagh. Saját ötletből dolgoznak most majd, de nem tudni a történetről semmit.

A Laika új filmjét, a Wildwoodot Travis Knight rendezi, és az Empire szerzett egy exkluzív képet a forgatásról (lentebb) – a történetről korábban írtam. Egy hatalmas harcjelenet lesz benne, ami stop-motion animációval elég nagy falat.

Az A24-nek készülő Heretic főszerepére Hugh Grant esélyes. Scott Beck és Bryan Woods készíti, akiknek a 65-höz is közük volt. Két fiatal nő macska-egér játékba kerül egy különc férfi házában. Gondolom Grant ez utóbbira esélyes, bár ki tudja, lehet fiatal nőket is tudna játszani.

A Netflix és Park Chan-wook összefogott a War and Revolt film kapcsán. Két gyerekkori barátról, akik a háború káoszában ellentétes oldalon kötnek ki.

Az I Am Sybil főszereplői: Elle Fanning & Sarah Paulson. Flora Rheta Schreiber könyvén alapszik, és a disszociatív személyiség betegség első nyilvánosan elismert eseteit mutatja be.

A Gladiator 2 forgatásán baleset történt, és a stábból páran kórházba kerültek.

A WGA sztrájk miatt csúszik a Mission: Impossible 8 hátralévő forgatása. Nem tudni érinti-e majd a premierdátumot.

A Margot Robbie-Ryan Goslin Ocean’s Eleven előzményfilm forgatása június végén kezd. A történet a 60-as években játszódik Jay Roach rendezésében.

Sean Bailey megerősítette, hogy lesz Hocus Pocus 3.

A Madame Web producere azt mondja, hogy a képregényfilm inkább thriller, mint akciófilm.

A Lionsgate újabb Leprechaun filmet tervez.

A Hedda stábja Callum Turnerrel bővült. Tessa Thompson főszereplésével egy tábornok lányáról szól, aki rossz házasságban ragad.

6 hozzászólás a “Kecsap: Gladiator 2, Madame Web, Leprechaun, Mission: Impossible 8, Hocus Pocus 3, Mayday, Heretic, War and Revolt, I Am Sybil, Wildwood” bejegyzéshez

  1. Vicc ide vagy oda, de csak valami hasonlo lehet a cime. Az IP fele a name recognition.

  2. Szerencse, hogy állatok nem sérültek meg a Gladiátor forgatáson csak emberek.. különben már le is állították volna az egészet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.