Heart Of Stone-előzetes: Gal Gadot a föld körül

Úgy tűnik a Netflix a bevált magyar címezést nyomja, hiszen a fentből gondolom kitaláljátok mi a hazai címe a műnek. Nem? Rachel Stone – Mindent vagy semmit.

Van hivatalos leírás is mostanra (a régi): Gal Gadot Rachel Stone ügynököt játssza, aki egyetlen hírszerzési ügynökként áll globális, békefenntartó szervezete és annak legértékesebb – és egyben legveszélyesebb – eszközének elvesztése között.

Az előzetes magyar feliratos, és… a szokásos Netflix blockbuster. Micsoda meglepetés. Simán lecsúszik majd, de a videó közben a Gray Man és az Uncharted ugrott be. (Meg ez a “rap” zene WTF, ez a trailer trend érjen már véget.)

14 hozzászólás a “Heart Of Stone-előzetes: Gal Gadot a föld körül” bejegyzéshez

  1. Pedig egy csajos Extraction elférne, kisebb tétekkel, jó akciókkal. Itt úgy tűnik az Mission Impissible volt a cél, csak ahhoz meg keves lesz.

  2. OK, szeretem Cal Gadot-t, mindegy miben játszik, de most Alia Bhatt miatt várom nagyon!

  3. Ha túl sok fehér arc van egy előzetesben, akkor általában fekete zenével kompenzálnak. Mennyivel érdekesebb Sonic spinoff-ként. Abban volt Stone ügynök.

  4. A filmkészítők meg ezt a levegőben hadonászós számítógép interface használatot felejthetnék el végre. Egyre röhejesebb az egész.
    A mozi egyszer símán nézős egyébként.

  5. Amikor így van vágva egy előzetes akkor mindig felmerül bennem hogy takargatják az akciójelenetek langyos minőségét. Nem vagyok meggyőzve.

  6. Az megvan, hogy pont a főszereplőt hallani a legkevesebbet a trailerben? :D Ok, mutogatják – bár nem olyan mértékben, mint amit a cím sugall, hogy róla fog szólni a film, de mindenki más többet beszél nála a trailerben :)
    Amúgy tipikus buta, de vagány szórakozásnak tűnik. 40 kilós 30as modell kinézetű csaj a legképzett ügynöke egy globális szervezetnek, naná :D Nyilván mindenkinél okosabb, kompetensebb, rátermettebb lesz és az összes 120 kilós rosszfiút hazavágja. Közben lesznek vagánynak szánt 1 sorosai harc előtt, után.

  7. Egy pillanatra azt hittem, hogy Vikander van a filmben, de aztán láttam, hogy csak az indiai hasonmása. Pedig milyen jó lett volna egy Wonder Woman v. Tomb Raider!

  8. Látványra nem rossz de majd kiderül. Engem igazából az hoz “lázba” leginkább Gadoton kívül nyilván :D hogy a film írója az egyik legjobb képregény író Greg Rucka (és Allison Schroeder is persze) aki valószínűleg a legjobb női főszereplős képregényeket írta az elmúlt 10+ évben élükön ugye a legjobb Wonder Woman szériával szóval ahhoz nagyon ért hogy hogy kell jó és kemény nőket megírni. De előre azért nem reménykedek mert a Theronos Old Guard filmje sem lett azért annyira jó inkább erősebb közepes.

  9. Ez a fajta világmegmentős dolog már 20 éve is kínos volt.
    Nézi az ember és nem hiszi el, hogy ilyet még mindig csinálnak.

    Az összes nevetséges tucatklisé újramelegítve (titkosvilágmegmentőszervezet, szupermodellcsúcsügynök, nagyonepicszuperkütyü, világuralommindenazenyémleszésénirányítok, nemirányítaszmerténmegmentemavilágot, autósmotorosreplőssíelősüldözés ésatöbbi ésatöbbi).

    És a legviccesebb, amikor egy ilyen film trailerének a végén azt mondja: “Csak mert nincs fantáziád!”

  10. Tényleg inkább a Mission Impossible-t akarják utánozni, de egy délutáni mozinak jó lesz. A Kimenekítés2 is teljesen jól sikerült.

  11. zagloba, tökéletesen egyetértek, jól összefoglaltad! elképesztően unalmas, hogy nem tudtak semmi kreatívabbat kitalálni annál, hogy van valami szörnyen fontos kütyü/kód/kulcs, ami ha rossz kezekbe kerül, akkor romba dől a világ, de egy ügynök a saját feje után menve megmenti a világot.
    hát fúj! :P
    “titkosvilágmegmentőszervezet, szupermodellcsúcsügynök, nagyonepicszuperkütyü, világuralommindenazenyémleszésénirányítok, nemirányítaszmerténmegmentemavilágot, autósmotorosreplőssíelősüldözés ésatöbbi ésatöbbi”
    ez lehet vagy ezernyi scipt brief-je! XD

  12. “Pedig egy csajos Extraction elférne, kisebb tétekkel, jó akciókkal.”

    Óh, akkor meg menne a rinya – mint bármelyik, női hős(ök)el indított filmnél, hogy túltolt wimen pówer, és a foreveralone zsírosarcú pincelakó dagadt 40 éves szűz (kimaradt valami? XD) reddites meg 9gages felhasználók teleokádnák az említett oldalakat, onnan trendi módon átszivárogna a social médiába, és kész is az önbeteljesítő jóslat . . .

    Az Avengeres 10 másodperces összeállás is micsoda gyűlölethullámot kapott, jó ég . . . .

    Most hogy mondod, meg így belegondoltam, valójában tényleg jó ötlet :D

    Hadd dolgozzon a koleszterin meg a gyomorsav XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.