10 hozzászólás a “Gyűlik a Superman: Legacy bandája” bejegyzéshez

  1. Na ezt is telepakolták minden bohóccal. Miért nem mernek solo Superman filmet csinálni?

  2. Nem igazán értem miért kell ebből is csapatfilmet csinálni. Nem lehet a fókuszban csak Superman? El kell róla vonni a figyelmet? Másrészt a karaktereket se látom bele ezekbe a castingokba

  3. Solo Superman már volt többször. Ilyen még nem. Amúgy Gunn már korábban nyilatkozta, hogy Superman egy olyan világba érkezik, ahol vannak, léteznek más szuperhősök is és a világ tud róluk. Szerintem érdekes koncepció, jobb mintha újra kapnánk egy eredetsztorit vagy kontra Lex Luthort.

  4. Az odáig rendben van, hogy nem akarnak egy újabb Superman eredettörténetet, de a semmiből jövő relatíve ismeretlen arcokkal való hirtelen csapatépítésre egyszer már rácsúsztak.

  5. már bocs, de mégis hol olvasta, honnan vette bárki is azt, hogy csapatfilm lesz? mert hogy ez sehol sincs.
    annyi van, hogy fel fog tűnni a filmben néhány más képregény szereplő is. ennyi.
    erre van aki elkezd vérnyogni, hogy de méééér lesz csapatfilm és méér lesz csapatépítés?
    közben szó sincs ilyesmiről, csak arról, hogy fel fognak tűnni a filmben. röhejes ez a rinyálás már jó előre!

  6. Köszönöm, hogy vernyogásnak tituláltad a véleményemet. Igazán felemelő. Gondolom a filmben feltűnő négy szuperhősnek nem lesz közös jelenete és nem együtt fognak fellépni a fenyegető veszély ellen. Tehát nem lesz csapatfilm.

  7. Kognitív disszonancia redukciónak hívják, amit jelen esetben tapaszalhatunk nálad.
    A film címe “Superman: Legacy”. Tehát hiába tűnik föl a filmben egy marékényi más szuperhős is (amikről ráadásul azt sem tudjuk, hogy mekkora szerepük lesz…), eddig szó sincs arról, hogy a filmben bármiféle csapatépítés lesz vagy hogy a Superman: Legacy csapatfilm lenne. “Gondolhatsz” bármit, tudni viszont semmit sem tudhatsz azon kívül, hogy szerepelni fognak ezek a szereplők. De harmadik hozzászólásodnál már muszáj úgy csűrnöd-csavarnod a logikát, hogy továbbra is úgy érezhesd, helyes az, amit elsőre is gondoltál. “Tehát nem lesz csapatfilm”. Valóban nem lesz az. Még attól sem lesz csapat film, ha lesz olyan momentum, amikor besegítenek Superman-nek. Nyugodj meg! Bár ezek után biztos vagyok benne, hogy találni fogsz magyarázatot magad számára, hogy csak azért is úgy érezhesd, igazad volt :D

  8. A Fekete Párduc 2-ben feltűnik Iron Heart és segít is a főhősnek fellépni a fenyegetés ellen ergo “csapatfilm”! :D Nem. És ez csak egyetlen példa arra, hogy manapság elég gyakran feltűnnek más szuperhősök egy-egy karakter szóló filmjében.

  9. azért azt megnézném hogyha gunn első 2-3 filmje bukik akkor mi lesz…nem kárörvendésből, csak kiváncsiságból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.