A Wonder Woman 3 hír mögött semmi nincs

Nyilván személyes véleményem a cím, de a comicbook.com lehozott egy régebben készült Gal Gadot interjút, ami a Heart of Stone közelgő premierje miatt aktuális, és amiben a színésznő még a The Flash hatalmas buktája előtt ezt mondta:

I love portraying Wonder Woman. It’s so close to and dear to my heart. From what I heard from James and from Peter is that we’re gonna develop a Wonder Woman 3 together.

Azaz legjobb tudomása szerint a két DC filmes fejessel közösen fejleszti a 3. Wonder Woman filmet, de továbbra is azt a tippem, hogy ebből semmi, mivel az új DC filmek első szakaszában nincs ott a WW3, a karakter utoljára a Shazam (bukta) és a The Flash (bukta) filmekben tűnt fel, és mire forgatnák már jó sok év eltelik majd a bukta WW1984 óta.

11 hozzászólás a “A Wonder Woman 3 hír mögött semmi nincs” bejegyzéshez

  1. Maximum arra lehet esélye már csak, hogy ha rebootolják a karaktert akkor megkapja újra a szerepet, de eléggé esélytelen az is. A régi univerzum kukázásával ez a karakter is megy a levesbe a jelenlegi kidolgozással. Amúgy pár színészt sajnálok ilyen téren, hogy jól hoznának karaktereket ha esélyük lenne rá…

  2. Pedig WW, Sup, Batman és Aquaman Marvel szintű jó casting volt. Kár, hogy a Zakk féle rendezői változaton kívül nem tudtak velük kezdeni semmit.

  3. Az előző rész volt szerintem minden idők legostobább szuperhősfilmje, szép dolog a liberalizmus, de azért sík hülyéket nem kellene az egyenlőség jegyében kameraközelbe engedni.

  4. totoro, kifejtenéd, hogy miért ez szerinted a legostobább szuperhősfilm?
    illetve, hogy kikkel versenyzett ezért a címért és melyika legkevésbé ostoba szuperhősfilm szerinted?

  5. Nem is baj, hogy elengedjük ezt a Gadot féle WW-t végre nagyobb volt a füstje mint a lángja

  6. Ez még a Flash előtt volt. Ott még szerintem nagy siker esetén másképp is alakítható lett volna a dolog. Momoa is nyilatkozott ilyesmit, hogy marad aquaman.

  7. Minek tartanák meg? Konkrétan értelmezhetetlen már a DCEUEUDLXBDPDN+. Ha kukázva van Afflec meg Cavill meg majd Momo és nyilván Ezra is akkor már ne sajnálják kukázni Gadotot is. Ő most úgy is elvan a woke snow whiteal meg megy vissza a Tchaládhoz bohóckodni.

  8. Szimplan a nyilatkozatok mogott megy a kemeny PR haboru az apartheid barbie managementje es a Warner kozott…

  9. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy totoro szerint miért pont a WW84 a világ legostobább szuperhős filmje, szóval kifejthetné!
    Én azt gondolom arról a filmről, hogy egy egészen jó alapkoncepcióból a legpocsékabban megírt és megvalósított szuperhős film lett.
    Nekem legalább is az jött át a filmből, bármennyire is próbálta elpuskázni az író-rendezőnő, hogy szuperhős nem feltétlenül az erejével és egyéb emberfeletti képességeivel lehet vagy kell legyen valaki, hanem az erkölcsi tartásával, a tisztességével, a tisztaságával. Ugye a film végére a Pedro korrumpálta az egész világot és én értékeltem (volna), hogy ezúttal a hős úgy győzedelmeskedik az álnok felett, hogy nem legyőzi, hanem meggyőzni arról, hogy mi a helyes út. A szívével, erkölcsi útmutatásával, saját áldozathozatalával győzedelmeskedik, nem pedig egy klisés nagy testközeli harcban. A 80as évekbe helyezett szetting is ezt a kicsit optimista szemléletet volt hivatott alátámasztani. Szerintem ezt tök jó elgondolás volt. Kár, hogy valami iszonyat szarul volt megírva a plot (Gepárd teljes karaktere, Gepárd és WW kapcsolata majd konfliktusa, stb.), a film ritmusa, az akciók hiánya, a rendezés, a förtelemes film végi CGI cicaharc.
    Sajnálom, mert tényleg szuper film lehetett volna, ami még újító is lehetett volna, hogy WW tényleg különbözik a sablonos pasi szuperhősöktől és nem az emberfeletti erejével győzni le a gonoszt. D biztosan nem a legostobább szuperhős film volt, hanem inkább az egyik legelfuseráltabb.

  10. 8 Human. Nem téged javitottalak ki, tudom, hogy írtad, csak az előttem kommenteloknek felhivtam a figyelmét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.