13 hozzászólás a ““Meglepő”, de a Wonder Woman 3 terveben sincs” bejegyzéshez

  1. Hál istennek. Ha már igazi rebootot akarnak akkor lehetne tökük tényleg mindent törölni Peacemakerrel Suicide Squaddal együtt.

  2. Őszintén remélem, hogy nem borul be ez a Gunn-DCU, mert imádom a rendező minden fingását, de az tény, hogy valami baromi hatalmas ellenszenv övezi ezt az egészet és az ilyen sztorik egyáltalán nem tesznek jót az ügynek.

    A full új start lenne az ideális, de így ez két szék közé ülés lesz, mert a régi sértett snyder-fanok gyűlölni fogják az újat, az újak meg nem fognak belekezdeni valamibe amihez meg kell nézni egy elkaszált univerzumot.

  3. “az ilyen sztorik egyáltalán nem tesznek jót az ügynek.”

    hát erről nem Gunn tehet :)

  4. Szerintem most már bátran kijelenthetjük, hogy a Synder Cut nem hozta el a DCU második eljövetelét akármennyire is ömlengtek a “rajongók” érte és később miatta.

    Persze ezt előre lehetett tudni.

  5. ” mert imádom a rendező minden fingását”

    Hát akkor egyed, jó étvágyat hozzá.

    Viszont én nem kérek PedoNekroGunn úr agymenéseiből, aki eddig kb. egyetlen Galaxis Őrzőit csinált, és a DC nyomora, hogy ezt a szerencsétlent megváltóként nemhogy egy film élére, de egy egész franchise vezetésére teszik meg. Közben rombolva azt is, ami eddig úgy-ahogy összejött, mert azért volt nekik egy Cavill, egy WW, egy Momoa Aquaman, nem volt az annyira rossz.

    Na most majd . . .

    Pfej. Remélnem sem kell, hogy buknak majd, mert ez kb. alap, csak annak szurkolok, hogy majd szépen bepolcozzák az urat, és később nem fog ilyen lehetőséget kapni károkozásra.

  6. bevallom a DC-takarításból egyedül Cavill fog hiányozni, de ő is inkább Witcherként XD

    a DC-t mint film-entitást el kéne felejteni. fókuszáljanak az animációra oszt jó napot.

    ami Gunnt illeti, szerintem túl nagy fába vágta a fejszéjét, de legalább jól megfizetik. és amíg a projekt kitart be tudja mindenhová castingolni a tehetségtelen csaját :P

  7. igaz, hogy a DC megpróbált Marvel univerzumhoz hasonló “franchise-t” kiépíteni és nevezhetjük szerencsétlenkedésnek, hogy ez a tervük nem teljesen jött össze.

    nade, kicsit megfordítva – ha most filmes szemmel nézzük és nem azt várjuk el egy filmtől, hogy TV sorozat epizódjaként működjön, akkor azt láthatjuk, hogy a DC esetében rengeteg különböző mozit tettek le az asztalra az évek során: a Snyder cut is egy egyedi megközelítése a műfajnak, akárcsak a The Batman Matt Reevestől, vagy az Aquaman James Wantól. lehetőség adódott R rated vonalba elmerészkedni: Joker vagy a James Gunn Suicide Squad.

    ezek közt nyilván voltak jó és rossz filmek, de ez ízlés dolga és nem ez a lényeg. hanem az, hogy az nem feltétlenül baj, hogy nem egyformák a filmjeik. még ha tudjuk, hogy nem ez volt a cél – mégis így sikerült. “nem a te hibád” mondaná Robin Williams.:)

    egy MCU film esetében jóval kötöttebbek a szabályok, mert TV-s szemmel kell leforgatni a filmjüket, pl. egy Bill Pope (Matrix) vagy egy Dante Spinotti (Heat) is ugyanazt a látványvilágot fogja fényképezni, amit az eredeti pilottal 2008-ban Jon Favreauék leforgattak… és az már jó rég volt.:)
    szóval akaratlanul is – filmes szemszögből – szerintem a DC felhozatallal a nézők így vagy úgy de jobban jártak: hisz filmeket kaptak és nem egy TV sorozat aktuális epizódját és úgy néz ki, hogy ez a jövőben is így lesz.:)

  8. @Filmtekercs sok minden igaz abban amit felhoztál, ám egy dolog kimaradt, még pedig az hogy a DC-filmek legtöbbje nem igazán kapta el a nézőket, és a befektetőknek, ebben az esetben a stúdiónak, ez a legfontosabb.

    a DC akkora hátrányban van, hogy a Marvel bénázásaiból sem tudott profitálni, sőt sikerült azokat alul múlni, ami lássuk be nem kis teljesítmény volt XD

    most nulláról indulnak, ráadásul még a sztrájk is a nyakukba esett. 2025-nél korábban semmit nem fogunk tőlük látni, míg a rivális dobálja ki a tartalmait moziban és TV-ben egyaránt. ez a hajó már elment a Warnernek csak még a fejesek nem váltották be magunknak.

    nem csodálkoznék azon ha a Gunn-kísérlet besülése után a DC-jogok is a Disneynél landolnának

  9. “míg a rivális dobálja ki a tartalmait moziban és TV-ben egyaránt. ez a hajó már elment a Warnernek csak még a fejesek nem váltották be magunknak.”

    Igen, sorra jönnek ki a gagyibbnál gagyibb filmek és sorozatok a Marvelnél, az Endgame óta nem sok értékelhető dolgot tettek le az asztalra. Szerintem ha összeszedik most magukat akkor simán van esélye a DC-nek feljönni.

  10. Filmtekercs jól beszél. Én is szerettem a DC filmeket a darkos kinézetükkel azzal, hogy próbálták feszegetni a határokat és nem mindig biztonsági játékot játszani a bevált receptekkel. Igaz lehet részükről ez véletlen volt :) Az Acélemberben látott Crypton vagy a Snyder Cut a lassításaival. A WW 1. része, amit szerintem férfi nem tudott volna így megrendezni mert nem úgy gondolkodunk, nem úgy látjuk a világot ahogy a nők. Majd meglátjuk merre viszik tovább a fonalat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.