Az Inside Out 2 teasere

Feltűnik a szorongás! A fiatal lány tinédzser lesz, és emiatt változik az érzelmi világa is. Ez az Inside Out-folytatás koncepciója.

A premier jövő nyáron, júniusban.

human
írta
2023. 11. 09. 21:23
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Az Inside Out 2 teasere” bejegyzéshez

  1. Ilyen az, amikor szerintem totálisan van létjogosultsága egy folytatásnak, abszolút jöhet! Ha igazán tökösek lennének, akkor még nyugodtan bevállalhatnának akár több részt is majd (fiatal felnőtt, középkorú, idős kor) 12+ besorolással mondjuk, én megnézném azokat is biztosan. Végigvezetni e lány életét a végéig. Szerintem meg tudnák oldani, viccesen-sírósan, amolyan régi jó Pixar recept alapján.

  2. 1:30 az egész, nyilván ebből nem lehet leszűrni, de nekem valamiért nincs meg az a régi classic Pixar hangulat

  3. A folytatás alapötlete remek, nagyon szurkolok, hogy az első rész által rohadt magasra rakott lécet sikerüljön megugrania.

  4. Én is kíváncsi vagyok rá, bár picit logikátlan most behozni új érzelmeket a pubertásra hivatkozva, ha egyszer az első rész felnőtt karaktereinek is csak 5-5 “agymanója” volt.

    Simán crossovert csinálhattak volna a Szörny Rt.-vel is, hiszen miért ne lehetett volna Riley egyik gyerekkori emléke egy szobáját látogató szörnyike? Arról nem is beszélve, ha mondjuk Boo éppen Sullyt felejtette volna el Bingbong helyett…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.