Kecsap: Blade, Girls Just Want to Have Fun, Peanuts, Wish, Coyote vs. Acme, Opus, Star Wars, The Longest Yard, Enola Holmes 3, Imaginary

Yann Demange rendező azt mondja, hogy a(z új) Blade movie tényleg megkapta az R besorolásra a zöld utat.

Steve Martino visszatér az új Peanuts film rendezésére az Apple TV+-hoz. Ez amolyan concept art hozzá, ami mutatja, hogy New York lesz a helyszín.

Az Imaginary című Blumhouse horrorban DeWanda Wise lesz a főszereplő, és “képzelt barátokról szól”, akik tényleg a gyerekkorunk képzeletének teremtményei, vagy valami gonoszabb dologhoz tartoznak. Mindezt egy anya szemszögéből, akinek a lánya “képzelődik”.

The Longest Yard remakeet terveznek a Paramoutnál. Rodney Barnes (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) írja. Ugye már a múltkori Sandleres változat is remake volt, szóval újramelegítünk, mert akkora sztori.

Mark Anthony Green első írása és rendezése lesz az Opus, amit az A24 pénzel. A sztoriról annyit tudni, hogy sok év után visszatér benne egy popsztár. A főszerepben John Malkovich és Ayo Edebiri.

Az 1985-ös tinikomédia, a Girls Just Want to Have Fun musical feldolgozást kap Jennifer Werner (The Book of Mormon) rendezésében.

Semmiféle Star Wars film nem lesz Kevin Feige produceri keze alól. Fura is lenne, ha nem a Marvel “megmentésére” koncentrálna.

Már írják az új Fear Street filmet, ami most magában fog megállni, nem rögtön 3-at forgatnak, mint anno.

A Warner Bros. lelőtt még egy már elkészült filmet a bemutató előtt, és úgy leírta, mint a Batgirlt, avagy sosem tehetik fel sehova. Ez a Coyote vs. Acme amiben John Cena adta a hangját a prérifarkasnak.

A Netflix film feje megerősítette, hogy lesz Enola Holmes 3 azért valamikor.

A végére egy Wish-dal és Saltburn részlet.

Egy hozzászólás a(z) “Kecsap: Blade, Girls Just Want to Have Fun, Peanuts, Wish, Coyote vs. Acme, Opus, Star Wars, The Longest Yard, Enola Holmes 3, Imaginary” bejegyzéshez

  1. Kisgyerekes szülőként egyértelműen ki merem jelenteni, hogy az Imaginary c filmnek nem én vagyok a célközönsége. Nekem már azoktól a sztoriktól is borsózik a hátam amit a többi szülő mesél a szellemeket látó gyerekekről… Nem köszi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.