Kecsap: Adamtine, Star Wars, Édith Piaf, Alien Legion, Supergirl: Woman of Tomorrow, John Wick 5, Hannibal, Dune: Part Two, Fantastic Four, Frozen 4, Hallow Road, Avengers: The Kang Dynasty, Superman: Legacy, Mortal Kombat 2

A Dune: Part Two két héttel előbb jön, így csak 2024 március 1-ig kell várnunk.

María Gabriela De Faría lesz az új Superman:Legacy filmben az Engineer, azaz Angela Spica.

A hét dumája mindenképp a jelenleg HBO fejes David Zaslav az írósztrájkról:

They are right about almost everything. So what if we overpay? I’ve never regretted overpaying for great talent or a great asset.

Karl Urban az alábbi képpel szólt, hogy folytatódott a Mortal Kombat 2 forgatása:

Elvileg Mads Mikkelsen is esélyes Doctor Doom szerepére az új Fantastic Fourban, aminek a fő castingjainak pletykáit nemrég raktam össze.

Az Adamtine képregényt adaptálják majd. A történetben egy vonaton utazó idegeneket köt össze valami rejtély.

Jason Momoa finoman kerülgette az Aquaman szerep végét “This Is Kind of the End”, mondta a második filmről. Nem segíti a nagy nyitást.

Taika Waititi azt mondja, hogy nem akarja elsietni a Star Wars filmjét. “Egy nap” majd kész lesz, de a Lucasfilm is sok mindent főz, meg Waititi is.

Steven Yeun lesz Sentry az MCU-ban, ezt Robert Kirkman kotyogta ki.

A Hallow Road thrillerben Rosamund Pike & Matthew Rhys lesz a főszereplő duó, egy házaspárt alakítanak, akik a lányuktól kapnak hívást, hogy tragikus balesetet okozott.

Destin Daniel Cretton lelépett az Avengers: The Kang Dynasty rendezéséből.

Bob Iger azt mondja, hogy már fejlesztik a Frozen 4-t. Nem emlékeztek rosszul, még a 3. rész sem volt.

A Warner Music azt mondja, hogy AI generált szart… izé, Édith Piaf életrajzi filmet csinál, amiben a hangját és a kinézetét is géppel csinálják. Ha valakit érdekel egy rendes Piaf-film, akkor persze tud nézni már.

Hollywood már a 2000-es évek óta próbálja adaptálni az Alien Legion képregényt, amiben űrlények vannak egy katonai egységbe, amit olyasvalaki vezet, akinek az alsóteste kígyó. Most elvileg a Warner előtt a terv, és Tim Millert akarják a rendezői székbe.

A DCU-ba várható Supergirl: Woman of Tomorrownak meglett az írója: Ana Nogueira. Inkább színésznőként ismert, konkrétan eddig nem sok mindent írt, de ez kicsit mindegy is, úgyis vagy 3-4 név lesz azon a stáblistán, mire moziba kerül esetleg a Supergirl.

A Lionsgate negyedéves jelentésénél a filmes divízói egyik fő tagja azt mondta, hogy már írják a John Wick 5-t.

Antoine Fuqua új, egyelőre még cím nélküli filmjében Denzel Washingtonalakítja majd Hannibált a pun háborúk alatt.

Videónak extra:

13 hozzászólás a “Kecsap: Adamtine, Star Wars, Édith Piaf, Alien Legion, Supergirl: Woman of Tomorrow, John Wick 5, Hannibal, Dune: Part Two, Fantastic Four, Frozen 4, Hallow Road, Avengers: The Kang Dynasty, Superman: Legacy, Mortal Kombat 2” bejegyzéshez

  1. Sentry a képregényekben egy magas, szőke, fehér csávó. Éljen a képregényhűség, mondjuk legalább nem nő játssza.

  2. Mikkelsen is jó választás lenne Doom-nak. Kb. őt tudom elképzelni meg Cilian Murphy-t. Azért sajnálom, hogy Mikkelsen-t Hollywood csak ilyen örök gonoszkent látja, pedig rohadtul sokoldalú színész. Nagyon sok dán filmet láttam tőle és ott legalább megmutathatja mit tud igazán.
    Amúgy én eleve Doom-ot tettem volna meg Thanos után a fő Boss-nak és nem Kang-ot. Doom zseni, mint Stark technikai szempontból és erős mágus vagy varázsló is mint Wanda vagy Strange. Emellett pedig egy arrogáns, beképzelt g*ci. Szóval nem egy egydimenziós gonosz.

  3. Én már azt sem értettem, hogy lesz Jason Momoából majd Lobo, ha ő volt Aquaman. Mármint, oké, ez egy fantáziavilág, de hát akkor is. Na de hogy lesz Mikkelsenből Doom, ha ugyanabban az univerzumban már volt Kaecilius? Meg nem is csak az, hogy hogyan lesz, hanem hogy ugyan miért? De persze mittomén, végül is kit érdekel, valszeg úgysem nézem meg, csak ez a fajta re-casting olyan fura.

  4. “Taika Waititi azt mondja, hogy nem akarja elsietni a Star Wars filmjét. “Egy nap” majd kész lesz”

    hat okkkke… Mondjuk a Waiti-fele SW-t korabban is teljesen hitetlenkedve fogadtam (ami abban a letunoben levo korszakban fogant amikor azt hittek barmbol lehet vagonszamra penzt termelo dolgot krealni, csak ra kell utni egy mcu vagy sw pecsetet) , de ezt a dumat… Persze, az ilyen nagy giga-franchiseok (kulonosen amilyen helyzetbe laviroztak mostanra magukat) pont ilyenek mint a szerzoi filmek hogy semmi menetrend meg elore utemezes, gondokozgass rola nyugodtan amikor csak erzed, aztan szolj ha ugy gondolod kesz es mi dobunk es felre mindent es ugrunk is a penzesboronddel hogy kedvedre jatszadozhass. Ezt igy nem ertem megis hogy lehet kicsit is komolyan venni.

  5. bvr: egyetértek, sztem sem lesz belőle semmi, de fejlemény talán a héten a témában, ha valakit érdekel.

  6. lesz BO poszt, de meg akarom várni vele a végleges %-ot, mert az az érdekes szvsz, még ha a vasárnapi becsült már elég közel is szokott lenni hozzá.

  7. Ha azt vesszük Chris Evans is fáklya után lett Am kap és

    SPOILER:

    A Marvellek stáblistás jelenete simán felvezetheti az univerzum 2.0-t.
    Amihez simán hozzá lehet csapni Shang Chi-t és az örökkévalókat is, mert elbírja a storiline hogy azok már az új univerzumban játszódtak.
    SPOILER off

    de ez nyílván nem így lesz csak ez is egy lehetőség, ezzel magyarázható lenne hogy egy másik világban Mikelsen Doom.
    De nekem eszembe sem jutott volna Killian Murphy, pedig tényleg illene rá is a szerep.

    Vagy aki jelenleg hazafit játsza a the boys-ban, szerintem még neki is qrva jól állna Doom szerepe, vagy az eredeti Doom-nak csak nem jut eszembe a neve.

  8. A Mortal Kombat szerintem nem volt rossz. Kicsit merész volt, hogy az alap karakterek egy részét tornán kívül, előzményként intézték el és sokszor elég nagyvonalúan (pl Goro sorsa eléggé WTF volt), valamint Cole Young karatere teljesen felesleges volt. De ha jól sikerül a folytatás, akkor az már felhúzná az első részt is. Karl Urban nekem nem adja Cage-et, de ha rajta lesz a hangsúly Cole Young helyett, már nagy baj nem lehet.

  9. Mikkelsen egy nagyon jó cast lenne Doom-ra, de nem értem hogyan, ha már van karaktere az MCU-ban…

    (És Evans nem számít, az még nem MCU volt, akárcsak Brolin, és B.Jordan esetében)

  10. Feige nyilatkozta, hogy azokat is behúzták az univerzumba a fox felvásárlást követően, a legjobb példa a dr. strange 2 x professzora, és a pókember 3 Peter-ei.
    A multiverzumban bőven elférnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.