Kecsap: Alien: Romulus, This Is Spinal Tap 2, Nosferatu, Drowning, eredeti Avengers, Hangover 4, Naruto, The Apprentice, Thanksgiving 2, Kill Me, Calamity Hustle

Többen licitálnak a Calamity Hustle-re, amiben Ryan Reynolds és Channing Tatum lesz a főszereplőA rendezők pedig a The Lost City-ből érkeznek. Vagy 60 milla az első képkocka kitalálása előtt, Tatumék 20-20 millát vihetnek legalább. Egy zsaurból lett magánnyomozóról, aki elő kell kerítse a gyémántrablásba belekontárkodó testvérét.

Az Alien: Romulus elvileg az első és a második film között játszódik.

A  Columbia Pictures 100. évfordulójára új logó:

Mivel az első rész már láthatóan jól ment, így jöhet a Thanksgiving 2 majd 2025-ben.

A THR értesülései szerint Francis Lawrence (Hunger Games-filmek) rendezi a King adaptáció The Long Walkot.

Jövőre forog a This Is Spinal Tap 2 az eredeti rendezővel. A filmhez csatlakozik Paul McCartney és Elton John is.

The Apprentice-film várható, ami Trump életének egy részét (70-es 80-as évek) dolgozza fel Sebastian Stan főszereplésével Ali Abbasi rendezésében. Jeremy Strong & Maria Bakalova is benne lesz, utüóbbi Ivankát alakítja.

Az új Nosferatu film december 25-én érkezik jövőre.

Paul Greengrass írja és rendezi a Drowning: The Rescue of Flight 1421 adaptációját. Egy felszállás után rögtön vízbe zuhanó repülőről, amiben páran benn ragadnak, miközben lesüllyed a mélybe.

Chris Evans azt mondja, hogy vele senki nem beszélt a “visszatér az eredeti Avengers” ötletről. Elvileg nem zárkózik el, de a teljes válaszát elnézve esélytelen “No one’s spoken to me about it. And look, I would never say never, but I really — I’m very protective. It’s a very precious role to me, so it would have to be just right.”

Adam Driverrel is tárgyalnak a Heat 2-ről.

Peter Warren rendezi a Kill Me-t, amiben Charlie Day is szerepel majd. Fekete komédia, amiben a főszereplő úgy ébred a kádjában, mintha meg akarta volna ölni magát, a családja ebben hisz, de ő kételkedik, és elkezd nyomozni.

Eric Roth (Killers of the Flower Moon) felfedte, hogy írt egy space movie-t Denis Villeneuve-nek.

Bradley Cooper azt mondta, hogy simán benne lenne a Hangover 4-ben, de szerinte esélytelen, hogy a rendező akar vele foglalkozni. ““I would probably do Hangover 4 in an instant, just because I love Todd [Phillips], I love Zach [Galifianakis], I love Ed [Helms] so much, I probably would.”

Tasha Huo írja a Lionsgate-nek az élőszereplős Naruto-t.

Videónak amint Robert DeNiro berág az Apple cenzoraira:

15 hozzászólás a “Kecsap: Alien: Romulus, This Is Spinal Tap 2, Nosferatu, Drowning, eredeti Avengers, Hangover 4, Naruto, The Apprentice, Thanksgiving 2, Kill Me, Calamity Hustle” bejegyzéshez

  1. Ez a de Niro videó zseniális.

    A Roth-Villeneuve duó filmje meg a legérdekesebb infó a cikkből. Remélem lesz valami belőle.

  2. Megvágták De Niro szövegét, de neki nem szóltak előre, és aztán azt várták, hogy majd szolgaian felolvassa a maradékot, amit nagylelkűen meghagytak belőle?? Hát, LOL!

  3. Pont De Niro-val próbálták ezt meglépni? Ő egy élő legenda..

    Arepülőgép szerencsétlenségről szóló filmhez meg annyit, hogy az Airplane 3. vagy hányadik része is erről szól :D

  4. pont De Niro :D
    itt látszik meg mennyire azt csinál amit akar és nem érdekli ha valaki nem azt akarja amit ő és szarik mások véleményére.
    mindenesetre jobban jött ki mint a Nagyfater elszabadul filmből

  5. “Az Alien: Romulus elvileg az első és a második film között játszódik.” Remélem h nem fognak tömegével özönleni az Alienek mint a 2-ben meg a többi folytatásban. Az első részt imádom mert ott még az Alien egy szinte legyőzhetetlen, félelmetes ragadozó (lol). A 2. rész meg csak egy akció orgia, amiben kiderül h tök könnyű kinyírni őket, százával nyírják ki a legbalfaszabb karakterek is az alieneket. Én erre nem leszek vevő.

  6. Egyértelmű az irányváltás az Aliensben, de azért megmagyarázható: a Nostromón nem voltak tengerészgyalogosok és impulzus-fegyverek. :)

  7. 5: Azért az merész, hogy a világ egyik legjobb blockbuster filmjét ilyen butácska indokkal teremted le. Hál’ istennek kisebbségben vagy.

  8. 5. Én úgy emlékszem,hogy az első részben csak egy forrasztó pákájuk és valami összeeszkábált lángszórójuk volt. Azzal egy rottweilert is nehéz lenne lenyomni ha jól felhergelik :D

  9. aliens minden idők talán legjobbja…Hogy lehet lefikázni..meg nem is olvastam ilyet.😅😅

  10. Ha a szervezők nem akarnak politikát belevinni a műsorba, akkor nem akarnak, ezt még a nagy De Niro is beláthatná. Ha meg neadjisten a többi színpadra álló szintén politikai kiselőadást tartana (mert ha ő megteheti, más miért ne) és ütközne a nézetük, akkor meg menne a sértődés. Ha annyira muszáj volt felszólalnia Trump ellen, nézze meg a korábbi Nobel békedíjas elnökök “munkásságát” és annak gyümölcsét, vagy nézzen utána a jelenleginek (kb. mint a Nagy durranásból)…

  11. Már annyi mindenkit pletykáltak a Deadpool 3-ra, hogy lehet jobb lenne, ha 2 filmre szétszednék.

  12. “Jövőre forog a This Is Spinal Tap 2 az eredeti rendezővel. A filmhez csatlakozik Paul McCartney és Elton John is.” – ez a “csatlakozik” úgy hangzik, mintha fontosabb szereplők lennének, de amennyire olvastam, legjobb esetben cameo mindkettő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.