24 hozzászólás a “Most már mindenki látja Barbit” bejegyzéshez

  1. Bocsi, de nem igazán értem ez miért hírértékű, illetve, hogyha az, akkor más “feltehetően Oscar jelölést is kapó hatalmas blockbustereknél” (Khmm Avatar 2, Mario, stb) miért nincs ilyen. Pláne, ha egy az egyben a mozis verzióról van szó, mégcsak nem is egy rendezői stb.-ről. Ez fizetett hirdetés az HBO Maxnak (“Regisztrálj most” film trailer) vagy csak egy új kezdődő trend? Tudom, már a kérdés is sértő…hogy merészelem… :)

  2. ha eddig kibírtam Barbie nélkül, szerintem ezután is menni fog! még igazi feminista nőismerősök szerint is gyenge lett, sajnos.

    nemtom, Human gondolom úgyis törli, de ha esetleg látod akkor: 1-es ember fent, olyat nem lehetne, hogy a “random értelmetlen szófosás akármiről” vs “filmes blogra tartozó filmes hsz” arányodon kicsit javítasz? az utóbbi javára, mármint. még azt az apró mozdulatot is elpocsékolt energiának érzem, ami ahhoz kell, hogy folyton átgörgessem a… hát, ezeket, amiket ideírsz. már most szólok, hogy itt fejeztem be a párbeszédet, nagyon ne erőltesd meg magad a válasszal. ha látod ezt egyáltalán. :D

  3. nem hirdetés, csak erről sosem volt kritika, lehet páran most kidumálják, ezért jutott eszembe kitenni amikor szembejött.

    az hbo max előbb fizet milliókat a youtubenak a rosszul célzott hirdetésekért, mint nekem itt.

  4. Malachi: láttam a Barbiet, ellentétben veled, aki úgy írt most is egy Barbie hír alá, hogy nem is érdekli és valszeg sosem fogja látni. Annak örüljünk, hogy ezen enyémnél hosszabb hozzászólásod nem random és értelmetlen ennél a számodra “kihagyom és kibírom” filmnél filmes blogra tartozó filmes hozzászólásodnál. :) Én elolvasom mások hozzászólásait, mert érdekel mások véleménye, a tiédet is elolvastam, és ezentúl is elolvasom, szeretet és béke drága (egykori) honfitársam. :)

    human: köszi szépen a választ, nem kötekedni akartam, csak nem tudtam hova tenni.

  5. Pár hete láttam, nem értem a hipeot körülötte, alig volt vicces, inkább a kínos részek voltak többségben, főleg az az autóreklám..

  6. Egynek elment nyáron, voltak jó poénjai, de nem emelkedett ki nekem annyira. Nem rossz, csak kicsit túlhájpolt.

  7. Dehogy voltak jók a poénjai. Én mint liberális is azt mondom h ez egy full feminista propaganda volt, ami ráadásul iszonyat ostoba és egy értelmes ember 2 perc alatt szétszedi az elhangzott érveket. Ha ez fordítva történik és a nőket alázzák, gyalázzák ilyen szinten akkor már minden főbb résztvevő a cancel culture áldozata lett volna, “dehát ezt már megtették korábban szóval most a férfiakon a sor és tűrjék csak el ugye”, ez az egyenlőség a feminista kurzus szerint. Most meg az a narratíva h jaj a sok frusztrált fehér férfi nem értette. Ez nem egy Barbie szatíra ez egy szatíra a férfi nemre vonatkozóan. Nem véletlen h Bill Maher aki híresen “libsi” szintén elítélte és más liberális hangadók is. Persze én is csak egy 30+os hímsoviniszta, incel vagyok aki az anyja pincéjéből írogat, mert ezzel tudnak csak jönni azok akik védik ezt a filmet, szánalmas, ahogy a film is.

  8. Túlhájpolt +1
    Rajtam kívül álló okok miatt moziban volt “szerencsém” látni. Nem rossz, egy sima közepes, de sokszor kínos és ez a hájp, ami körülötte van… És vannak akkora ostoba ismerőseim, hogy ezt egy bazi nagy gondolatébresztő, mély filmnek titulálják…

  9. Bill Maher legjobb esetben is konzervatív, de a legutóbbi időben tett nyilatkozatai alapján már inkább jobbra kezd tolódni (érdemes nézni, kik szokták osztani a véleményeit)

    SPOILER

    A film maga valóban nem egy “év filmje” jelölt, túl lett kapva, de én (férfiként!!) kifejezetten élveztem – elég szűklátókörűnek kell lenni hogy férfialázóként írja le valaki, miköznen Gosling Ken-je talàn a legösszetettebb karaktere, Barbie-val együtt fejlődik és fogadják végül el a saját függetlenségüket. Lehet nem túl jók a poénok (nem igaz), de érdemes lenne mögéjük is látni, nem a teljes film volt az a sokak által utált nagymonológ a végén, voltak itt más fontosabb dolgok.

  10. Ez egy szimplán rossz film. Nem is a miatt rossz, mert minden férfi ostoba fráter benne, hanem egyszerűen gyenge a forgatókönyv, laposak a poénok, és csúf a díszlet. Pedig rengeteg pénzbe került….

    Dua Lipa jó volt benne, Őt bírtam. ;-)
    Meg Robi szép volt, dehát Ő mindig az.

  11. Jó, hogy ennyire nem vagyunk egyformák.

    Alig volt vicces, nem is volt az, túlértékelt, nem is volt jó stb.

    Annyira érdekes azt látni, hogy egy tényleg nagyon jó film esetében, ami szintén húzott magával egy nagyon jó filmet (Oppenheimer), páran csak itt negatív hangvételben tudnak beszélni róla. Értem én, hogy a széles közönséget elért filmeknél (pl. Avatar vagy pár képregényfilm), mindig megjelennek a legszélsőségesebb vélemények. De valahol az jön le, hogy mintha dacból is, de én majd jól megmondom a magamét.

    Kicsit több szerénységgel. Jó az, ha véleményeket ütköztetünk, megbeszéljük, hogy mi nem tetszett, de ennek így nincs sok értelme, főleg egy olyan bejegyzés alatt, ami csak arra hivatott, hogy infót adjon arról, hogy az év legtöbb bevételt hozó filmjét megnézheti már a család is.

  12. Néhány jelenet fizikailag fájt, de voltak jobb pillanatai is. Már nem emlékszem, hogy melyik, de volt ilyen. :)

    Margot Robbie viszont itt is gyönyörű.

  13. Már azt sem tudjam férfiként hogy mit írjak. Gyűlőltem slash ezt a filmet mindenkinek látni kell. Baszki 10 évvel ezelőtt könyebb volt véleményt írni.

  14. Dani: miért volt egyszerűbb neked itt véleményezni, ahol kb. semmi következménye nincs, hiszen egy random nick vagy mindenféle személyes adat nélkül. Komolyan nem értem. Igen, 10 éve könnyebben lehetett hímsoviniszta dolgokat írni, mivel senki nem szólt érte, most is lehet, max. szólnak, de következménye az baromira nem lesz, legfeljebb ha a szólás miatt kicsit rosszabbul érzed magad. Nem tom mi ez a remegés.

    ha meg valaki értelmes érvekkel szólja le a Barbit akkor aztán főleg nem lesz belőle semmi.

  15. Én a hype meg a színészek miatt vártam, de ez egy gyenge közepesnél nem jobb nálam.
    Az első fél óra kifejezetten unalmas. Miután kimennek a való világba, onnantól jobb a film.

  16. Vartam a filmet, gondoltam hogy nem fogja magat “komolyan venni”, de meg is lesz valami
    Komoly uzenete. Felig meddig bevalt. Jol szorakoztam rajta. Margot, es Ryan zsenin lehoztak.
    Voltak benne tok jo poenok. Az uzenet is valamelyest atjott. De forgatokonyvileg egyaltalan nem lett
    Az igazi. Egy csomo plot hol tortenetben, es karakterekben. A “nagy” jelenet amikor a holgy nyomja a monologot. Az uzenetet ertem, de egyaltalan
    Nem igy kellett volna talalni. A film ne mondassa el az egyik legfobb uzenetet egy 3 percen keresztul
    Hisztizo Novel, hanem mutassa meg jelenetekkel, szimbolikat, meta-t, hasznalva. Jol szorakoztam rajta, ujra fogom nezni HBO-n, de ettol fuggetlenul tobbet vartam Tole, es iszonyat tulhypolt. De a lenyeg: Lekotott es szorakoztatott!

  17. 7. Butters

    Nem ilyen szemüveggel néztem. A metaság meg a kreativitás jobban érdekelt, mint a ,,nemek harca”.

  18. Szerintem egy marha ótvar, buta film volt, amibe sokan próbáltak többet belemagyarázni, mint ami. Nekem volt több egy drága ripacskodásnál. A szekunder szégyenérzet kerülgetett minden második jeleneténél. Mozijegyet nem adtam rá ki (hála az égnek, az első előzetesek után még azt hittem, lesz ebből vmi jó kis szatíra), de mástól nem sajnálom, nézze és csápoljon, aki szerint ez egy élvezhető alkotás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.