Kecsap: Bob the Builder, Michael, The Accountant 2, Blink Twice, Honey Don’t!, Levon’s Trade, Thunderbolts, Mercy, Complete Unknown, The Memory Police, The Mothership, Leo,

A Mattel Univerzum bővül, hiszen jön a Bob the Builder animált film Anthony Ramos főszereplésével. Mármint a hangját adja.

Colman Domingo lesz Joe Jackson a Michael Jacksonról szóló életrajzi filmben. A másik Domingo hír, hogy nem csak rendezi, de főszerepel is a Nat King Cole életrajzi filmben.

A The Accountant 2 még idén forog elvileg, de csak az Animals után.

Paul Mescal lesz William Shakespeare a Chloé Zhao által rendezett Hamnetben.

David Fincher még három évre aláírt a Netflixszel. Mindhunterben azért ne reménykedjünk.

The Room Next Door címmel készül Pedro Almodóvar első angol nyelvű egészestés filmje, amiben Julianne Moore lesz a főszereplő, de Tilda Swinton is szerepel benne. Egy anyja-lánya dráma.

Zoë Kravitz első rendezése a Pussy Island címmel bírt sokáig, de a Prime Video végül átnevezte Blink Twice-ra (a korábban MGM-nél futó projektet). Egy koktél pincérnő kiszemel magának egy gazdag pasit, egyre közelebb kerül hozzá, bejut egy szigeten rendezett bulijára, ahol minden egyre rémisztőbbé válik.

Chris Evans, Aubrey Plaza, & Margaret Qualley is benne lesz Ethan Coen új komédiájában, a Honey Don’t!-ban. Sztori még nincs, de Evans valami szektavezető lesz.

A Netflix bemutató előtt teljesen elkaszálta a The Mothership filmet Hale Berry-vel, de nem HBO-s adójóváírásos móka, hanem a film minősége katasztrófa (eredetileg 2022-ben akarták bemutatni), és a sokat halogatott, történetet rendbeszedő utóforgatások megvalósíthatatlanok, mivel a gyerekszereplők olyan sokat nőttek.

Richard Linklater filmet csinál Jean-Luc Godard mesterművének, a Breathlessnek a készítéséről.

Az Amazon csapott le Statham akció thrillerjére, a Levon’s Trade-re, amit David Ayer rendez Sylverster Stallone forgatókönyvéből. Egy professzionális munkáját hátrahagyó férfiról, aki építkezésekre megy dolgozni, de amikor a főnöke lányát elrabolják, akkor kénytelen elővenni a régi tudását.

Lewis Pullman esélyes a Thunderbolts szerepre, amit Steven Yeun dobott.

A Mercy Timur Bekmambetov új rendezése lesz, és Chris Pratt várható a főszerepbe, egy detektívébe, aki kénytelen az ártatlanságát bizonyítani, amikor gyanúba keveredik valami ügyben.

A Knives Out 3 még idén foroghat.

A Bob Dylan életrajzi filmben, a Complete Unknownban Edward Norton veszi át Benedict Cumberbatch helyét. Nyáron forog.

A Charlie Kaufman által írt The Memory Police-ban Lily Gladstone lesz a főszereplő. A történet érdekes: egy név nélküli tengerparton a dolgok elkezdenek eltűnni nem csak fizikailag, de az emberek emlékezetéből is, viszont páran képesek felidézni ezeket, rájuk vadászik a memória rendőrség.

Matthew Vaughn musicalt rendezhet Damien Chazelle forgatókönyvéből.

Ted Sarandos (Netflix CEO) azt mondja fontolgatják a Leo folytatását.

Elhunyt Gary Graham (Alien Nation, Star Trek: Enterprise).

Elhunyt Norman Jewison rendező (In the Heat of the Night).

Elhunyt David Emge (Dawn of the Dead).

A Wishből ez a dal maradt ki:

10 hozzászólás a “Kecsap: Bob the Builder, Michael, The Accountant 2, Blink Twice, Honey Don’t!, Levon’s Trade, Thunderbolts, Mercy, Complete Unknown, The Memory Police, The Mothership, Leo,” bejegyzéshez

  1. “Mattel univerzum” LOL. Tényleg vannak producerek, akik azt hiszik, hogy a Barbie azért lett sikeres, mert játékokról szól?

  2. Tiszavirág életű lesz a “Mattel Univerzum” 1-2 film bukni fog és be is hantolják az egész univerzumot. Pedig már most terveznek vagy 10 filmet, azt hiszik ők lesznek az új MCU, rohej.

  3. The Memory Police – akkor egy újabb Twilight Zone epizód alapötletéből gyártanak filmet. (S01E11, “And When the Sky Was Opened”)

  4. Érdekes, a múltkor azt olvastam valahol, hogy pont gondolkodnak a Mindhunter folytatásán…

  5. uncle: nem kell a pont pont pont, láthatóan semmi nem lesz belőle, de amikor rákérdeznek Finchernél vagy a szereplőknél, akkor persze viszonylag pozitívak próbáálnak maradni.

  6. Orulok, hogy Colman Domingo kezd betörni a nagy vászonra. Pont befejeztem a Fear the Walking Dead utolsó évadát, és bár annak a minőségét inkább hagyjuk, de Ő maga nagyon odatette magát néha, főleg a nagy “megtérésénél” félévad környékén. Amint értelmes jeleneteket kapott :-D

  7. blady nekem is :) Nálam a bármennyire újranézős filmek között szerepel:) Remélem nem rontják el.

  8. Amúgy ez az elkészült Motheeship milyen témájú film lett volna? Nem is tudom hogy szomorú vagy vicces hogy azért kaszálták mert már akkorák a benne szereplő gyerekek, hogy az utóforgatásokat be tudják megcsinálni. Nem sok ilyet hallottam még.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.