Jamie Foxx és Cameron Diaz Back in Action

Seth Gordon (Horrible Bosses) új filmje a Netflixen, a két főszereplőt pedig látjátok. Visszavonult kémekről szól, akik feladták a CIA munkájukat, hogy családot alapítsanak, de kénytelenek visszatérni, amikor a fedőszotrijaik lebuknak.

(Olyan durva, hogy a Netflix ilyen kb. iPhone 6-tal készült képeket ad ki hivatalosan, mint a múltkor annál a Pierce Brosnanosnál, aminek már a címe sem ugrik be, szerintem közületek sem sokaknak.)

11 hozzászólás a “Jamie Foxx és Cameron Diaz Back in Action” bejegyzéshez

  1. Micsoda eredeti sztori..

    Marky Marknak se sikerült, Pennyé is ritka rossz lett, de ezért biztos érdemes volt visszatérni a vászonra.

    De persze hátha meglepnek minket.

  2. Netflix olcsón behúzhatta ezt a tartalmat. Foxx bmit megtesz, hogy újra előtérbe kerüljön, míg Diaz örült, hogy vki munkát adott neki.

  3. “Diaz örült, hogy vki munkát adott neki.”
    Nem, ő konkrétan visszavonult a színészettől. Komolyan azt hitted, hogy az elmúlt éveken azért nem szerepelt filmekben, mert nem kapott ajánlatokat? LOL! XD

  4. Endymion: Volt már olyan, hogy híres színésznő évekig nem kapott ajánlatot, például Renée Zellweger, aki aztán sikeresen visszatért. És őszintén szólva a Szexvideó után nem hiszem, hogy Diazért kapkodtak volna. Jókat mosolyogtam azon filmen, a két főszereplő miatt egészen tetszett is, de komolyabb felkérésre azok után nem számíthatott.

  5. de nem ízlés vagy akár minőség alapján döntenek (bár utóbbi bejátszhat kicsit), mármint komolyan.

    a Sex Tape 40-be került, világszinten 126, az még jött házimoziba is, aztán eladták streamingeknek. nem egy karriergyilkos film, mint ahogy te beállítod. Nem tudom miért nem volt filmekben, de simán elhiszem, hogy saját döntés, csak most nincs kedvem rákeresni arra is.

  6. human: Abban én sem kételkedem, hogy saját döntésből vonult vissza. Egyébként jó újra látni, még ha a filmtől nem is lehet sokat várni.

  7. nem tudom ezt hogyan hagyhatták jóvá, netflix ide vagy oda, de valami rettenet ótvar ciki ez így ebben a formában.

    és ja, a brosnan-es sem sokkal vállalhatóbb. de ez…

  8. Sajàt döntéséből vonult vissza, számtalan cikk megirta. Férjhez ment, béranyától született gyereke, a család lett a prioritás. És mintha úgy olvastam volna, hogy bizosnyos okok miatt nem élvezte.a forgatást, igy nem valoszínű hogy a közeljövőben sok filmben látjuk. Tudjuk, hogy nem a kritikailag elismert filmjeiröl volt híres leszámítva 4-5 filmjét, de abszolút Hollywood egyik legjövedelmezöbb színésznője az elmult csaknem 30 évnek. Kár hogy egy ilyen Netflix gagyiban szerepelt újra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.