Bejelentve az új Predator film!

Na végre, a Bear idén nyárra várható 3. évada mellett még egy jó hír volt pénteken.

A címe Badlands. A rendező a Prey-ért felelős Dan Trachtenber, de nem annak folytatásáról van szó. Még nyáron kezdik a munkát rajta, és ismét női főszereplő lesz, viszont a történet a közeli jövőben játszódik majd.

(random kép a Prey-ből)

human
írta
2024. 02. 10. 03:49
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Bejelentve az új Predator film!” bejegyzéshez

  1. Jó hír és nagyon várom, de nem értem miért megint egy nő lesz a főhős?! A Préda esetében ez bejött és akkor megint elsütik? No mindegy.

  2. Hát legyünk pozitívak, valószínűleg kevesebb vállalhatatlanabbul kinéző CGI állat lesz benne így.
    Másrészről viszont ha a jövőben játszódik akkor lehet megint az autizmusra hajtanak a predátorok, és az új főhősnő extrája az lesz, hogy ő még a szuperautista kisfiúnál is autistább.
    Esetleg ha nagyon jókat hallani róla miután kijött akkor meglesem.

  3. A Prey-ből ami megmaradt azon kívül hogy a 40 kilós kislány lealázza a Predator-t egy mágikus növény miatt ami csakúgymerméne lecsökkenti a teljes testhőt(????) pont oda ahol a Predator már nem érzékeli az, ahogy ledarálja a népeket, na utóbbiból kérek másfél órányit mert az elég badass volt. De hálistennek még a munkálatok megkezdése előtt ki van emelve a NŐIFŐSZEREPLŐ szóval itt is lehet valami irdatlan faszságra számítani.

  4. Remélhetőleg ezt már moziba szánják, és nagyobb költségvetésből gazdálkodnak,mint a Prey esetében. Mindenesetre várom. Úgy látszik a Disney kezdi észrevenni mekkora kincs van a tulajdonában az Alien, és Predator franchise kapcsán. Így a közeljövőben várható, hogy ezek is star wars méretű gigafranchise címek lesznek. Jön majd Predatorból is sorozat,több mozifilmet, esetleg animáció,és miegyébb. A lényeg, hogy jók legyenek.

  5. Jose: Biztosan nagyon jók lesznek! A Star Wars is milyen jól sikerült… A lehető legrosszabb kezekben van az Alien és a Predator.

  6. Matei815:Miért gondolod, hogy rossz kezekben vannak!? Noah Hawley Alien sorozata nagyon ígéretes az elmondott informaciómorzsák tudatában. A Fargo sorozata is igazán remek. Figyelmen kívül hagyja a Prometheus, és Covenant előzményeket. Újra vissza szeretné hozni az Alien-be a misztikumot. De az efféle kétségeket, amiket írsz, a hamarosan érkező Aluen:Romulus-nak kell először eloszlatnia. Én mindenesetre bizakodó vagyok.

  7. Azért gondolom mert Disney. Már tönkre vágták a Star Warst és a Marvelt, most jöhet az Alien és a Predator. Kivagyok ettől, hogy mindennek kell sorozatos, animált és egyéb spinoff, ömlik a fos. Ezek a filmek nem többek mint content amire kettő nappal később már nem is emlékszel. Lenne inkább 4-5 évente egy minőségi, többet érne mint a sok the volumeban felvett műanyag szenny. Most őszintén szerinted egy Disney képes lesz olyan badass dolgot szállítani mint az eredeti Predator?

  8. Olyant,mint az első Predator már egyik studió se lenne képes készíteni. Más világot élünk. De attól még születhetnek jó filmek,vagy sorozatok. Star Wars fronton azért az Andor-t nem lehet fos-nak nevezni. A Mandalorian is egészen szórakoztató. Mindig van remény.

  9. Már azért is jó hír mert élvezhetjük a triggerfest-et ami szokásosan a női főszereplőn megy. :)

  10. Mate825:A Disney teszi tönkre a Predatort?

    Az már megtörtént évtizedekkel ezelőtt. Már a második film sem volt egy nagy eresztés és azóta is libeg-lebeg a középszerűség mezsgyéjén.

    Vagy most úgy teszünk mintha az Alien vs. Predator, meg The Predator egy mestermunka lett volna, csak hogy rúghassunk mégegyet a Disneybe?

  11. polocev: Igen,valszeg a Disney inkább megmenti ezeket a címeket a teljes csődtől. Mielőtt felvásárolta a Fox-ot,ott azt sem tudták mit kezdjenek az Alien,meg Predator franchise-al. Az utolsó ott elkészült mozik elég szánalmasak lettek. Lásd: Prometheus,Alien:Covenant,és The Predator. Ezeknél szinte biztos,hogy az összes jelenleg előállítás alatt álló projekt jobb lesz. Legalábbis remélem.

  12. Mindenki úgy csinál mintha a férfi főszereplős Predátor filmek nem lettek volna f-szságok. Mivel hihetőbb hogy egy férfi győz le egy predátort mint egy nő? Lehet hogy papíron a férfi erősebb, de a Predátor szemében mindkettő egy hangya. Szomorú, hogy mennyi fiúcska fosik még mindig a 21. században az erős nőktől. :D

  13. Na akkor előadom a woke ördög ügyvédjét:
    Akárhogy is számolom, az AvP filmeket nem számolva 4 Predator film van, amiben férfi főszereplő van, és eddig 1, amiben nő.
    És csak mellékesen, azon valahogy senki nem háborgott eddig , hogy az Alien filmekben milyen arányban volt női főszereplő eddig. Ha jól számolom, kb 100%-ban…Akkor itt most mi is a gond?

  14. Az eredetiben és az új filmben is csellel győzték le, puszta erővel képtelenség. Szerencsére nem is próbálták az indián csaj “erősségére” felhúzni a dolgot. Amúgy meg nyilván egy férfi erősebb, a biológiai adottságok nem változnak a 21. században sem. Csak az emberek fejében születnek új, furcsa gondolatok. Remek volt a csaj, imádtam a filmet, minden oké, de szomorú hogy az első infó amit be kell lengetni, hogy megint nő lesz, megint nő lesz, mindenki nyugodjon le, nő lesz!
    Jó pont az Alien, Ripley-vel. Senki soha nem panaszkodott férfi-főszereplős Alienért, és ez jól van így!
    Na de lássuk meg, alig várom!
    Az Andor pedig csak a többi aljadék új SW-hoz képest jó, szigorúan véve az is egy kalap mondvacsinált guano. Baromira erőltetetten beleillesztve a “kánonba”.

  15. Bander: Akkor te valami mást láttál az Andor helyett. Persze relatív minden, de szerintem történetmesélésben még a klasszikus star wars filmtrilógiát is felülmúlja. Nekem nagyon tetszett.

  16. Mozifilm vs sorozat, teljesen más a dinamikája. De mi volt a nagy történet? Raboljunk pénzt a birodalomtól. Hm!
    Voltak jó dolgok benne, de voltak mélységesen középszerű mozzanatok is. És a birodalmi hivatal túlontúli komolysága szerintem eléggé összeegyeztethetetlen a célozni nem tudó katonákkal uralkodó kvázi varázsló duó által vezetett mesebeli királysággal.
    A Zsivány Egyes a kedvenc SW filmem amúgy! De az Andornak már a hallatán is csak a kapzsi bőrlehúzás jutott eszembe. Az is lett.
    Jobb mint a szánalommá degradált Mandalori, és a blaszfemikus szégyen alcímű Boba Fért, ez tény. De úgy ajnározza mindenki mintha valami rendkívüli lenne, nem rendkívüli, nem különösen jó, semmilyen szempontból, nem rossz, elmegy. De vakok közt félszemű a király.

  17. Na jó nem a kedvenc, de láttam 4x és nagyon szeretem. Az eredeti filmeket megszámlálhatatlanul sokszor láttam. Az új trilógiát meg eggyel többször láttam mint kellett volna.

  18. Szuper! A Prey szerintem nagyon is rendben volt! Remélem annyira nem túl távoli jövőben játszódik és feltűnik majd benne Arnold is !

  19. @Scorpion82 A probléma mostanában a “női főszereplőkkel” az, hogy ellentétben a régiekkel ezeket többnyire igénytelen férfigyűlölő idióták írják meg, olyan közönségnek ami nem létezik, csak azért hogy verdeshessék a saját hátukat. Azért nem panaszkodtak ennyire a régiekre mert azokat korrektül írták meg, erősségekkel, gyengeségekkel és ezek nem azzal jártak hogy a férfiakat életképtelen buta szutyoknak kellett beállítani (gyakorta még gyengébbnek is) ellentétben azzal ami mostanában megy. Ha nem lett volna az utóbbi 5-10 év férfigyűlölő mindenbenanőkajobbak selejtgenerálása a filmekben ami miatt ki KELL jelenteni hogy ezt IS nő vezeti akkor senki nem reklamálna a főszereplő neme miatt.

  20. @Artox: 1
    Milyen filmekben állítják be életképtelen buta gyengébb szutykoknak a férfiakat? Tudsz rá példát?

  21. 26. Megelőztek de tessék ott egy pár példa. De elég lett volna csak a DC/Marvel dolgokkal előrukkolni hogy legyen pár példa. Ha ezek jelentős részéz nem láttad azért nem jár ítélet, fos mind, de attól még léteznek. “the force is female”

  22. A Predator 1-2. (és talán még az AvP első részének első fele) tudta hozni a “borzongás az ismeretlentől”-érzést, ennek híján az összes többi film részről részre szarabb. Igen, a Nimród-féle is csak egy tisztességes iparosmunka. Hol vannak már az olyan jelenetek, mint mikor Billy nézi az üres fát és mondja, hogy van rajt valami, Willie király a sikátorban, vagy mikor a ragadozót nem érdeklik a bandaháborúk és henteli a bandákat, zsarukat össze-vissza…
    Számomra a Prey is egy tucatfilm volt, ami pont nem arról vagy úgy szólt, ahogy kellett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.