A Deadpool & Wolverine előzetese mindent vitt

Míg itt is temette pár kommentelő, de a Disney közlemény alapján hatalmasat ment a trailer, konkrétan az eddigi legnézettebb előzetes lett az első 24 órájában, persze más 24 órás időtartamokkal összehasonlítva. Minden platformot összevonva 365 millió megtekintést tudhat maga mögött.

A No Way Home 355 milliót húzott be ugyanennyi idő alatt, ami minden idők 10 anyagilag legsikeresebb filmje közé került. Hát egyelőre úgy néz ki, hogy jó pár MCU bukta pénzét kipótolják majd ebből, de még meglátjuk hogy alakul a kampány.

human
írta
2024. 02. 13. 20:00
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Deadpool & Wolverine előzetese mindent vitt” bejegyzéshez

  1. Hát nem fogja megmenteni a Marvel univerzum s3ggét de engem egyedül ezizgat ebből az érából ami kicsit se meglepő annak a fényében, hogy
    azért mi lesz ebben az évben még Marvel. Lesz ezen kívűl még ami érdekesnek ígérkezik? Semmi. Girl poweres pókcsajos izét már temetik. A Venom 3-ról nincs hír de a második rész után és már semmit se várok tőle. A Kraven se túl bízom gerjesztő de azért még talán lehet valami belőle.

  2. Már eléggé ráuntam a sok képregényfilmre, de ezt várom.
    A magyar címnél meg eltemethetnék a Farkast, hogy megszülessen a Disney Rozsomákja.

  3. Vajon az eddigi huszon pár film bevételéből (amiből néhány all-time rekordbevételi listát vezetett sokáig) tettek ezek félre a buktákra? Az első fázis alatt végig erről beszéltek, hogy ha valami bebukik, a többi film bevétele azt fedezi majd. Vajon ez most is valid, ennyi idő és nyereség után? Mert akkor még egyáltalán nem kell félteni a seggüket.

  4. Köszönöm de nem. Már a másodikat is alig bírtam végignézni. Deadpool karakterét nem nekem találták ki. Egyszerűen nem bírom és nevetségesnek tartom.

  5. Crash: Ugyanaz a szemét mint az összes többi Marvel, csak megtolták egy kis prosztó humorral. Nem értem mit esztek rajta, elsőre még elment, de harmadjára?

  6. totoro:

    Maga a karakter ilyen, ez nem a filmek hozadéka. Egyetlen médiumban sem vagyok/voltam képes elviselni Deadpool-t. Persze mint látható ettől még tömegek imádják (mondjuk megvan a véleményem azokról az emberekről is) és valószínűleg jól fog elsülni bár az MCU-t nem húzza vissza lejtmenetből.

  7. Igazából valamennyit elviszi a hype a premierig, a kérdés az, hogy meg tudja-e tartani a számait utána vagy bezuhan mint az összes a pókpeti hogymegyhaza után.
    Illetve talán még fontosabb, hogy ha hozza is a nézőszámokat, tud-e valami olyant mutatni amitől visszamegy a nép Marvelt nézni, mert tökjó a hype, de én mindenhol azzal társulva látom, hogy “na ez az utolsó marvel dolog ami még érdekel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.