Chalamet most jobban Bob Dylan?

Újabb képek érkeztek A Complete Unknown forgatásáról, amiben majd Chalamet kelti életre a legendás énekest. A rendező ugye James Mangold, szóval ne írjuk le előre az egészet, egy minimum szint tuti lesz itt.

5 hozzászólás a “Chalamet most jobban Bob Dylan?” bejegyzéshez

  1. Neem, nem írom le, de valahogy mégsem… csalamádé.. akarom mondani csak én vagyok így vele?

  2. Biopic, automatikus nem tőlem – ugyanúgy vagyok vele mint human a musicalekkel, csak azokkal szemben itt eljátszanak nekem egy best of válogatást az artisttól, miközben egy kilúgozott változatát láthatom az életének.
    (És láttam a Rocketmant meg az Elvist is, jobbak, de még így sem jók).

  3. Én is eléggé fenntartásokkal kezelem a biopicokat, pont úgy érzek velük kapcsolatban, mint az előttem szóló, de ennek adok majd egy esélyt. Egyrészt Chalamet szerintem tényleg nagyon hasonlít Dylanre (nemrég a Graham Norton Show-ban is rácsodálkoztak erre, amikor mutattak Chalamet-nak egy fiatalkori Dylan fotót), másrészt Dylan-fan is vagyok; bár a Greenwich Village hangulatot nekem a Llewyn Davis tudta igazán megragadni, de erre is kíváncsi vagyok.
    Mindenesetre tényleg kevés a jó biopic… talán a Walk The Line-t tudnám említeni.

  4. Én a műfajt szeretem, de jogosak a kritikák a lúgozásról.. Cadillac Records ebben a legrosszabb. Szinte az egész cselekmény kamu, de filmnek jó. Szóval ha elfogadjuk és figyelembe vesszük hogy erősen kamuszagú a sztori, de dinamikailag jó- akkor a biopic szerintem nem rossz zsáner. Dylent szeretem, a Chalamet amúgy alapvetően szimpatikus nekem a vásznon, csak a kifutón ne lenne ennyire “modern”. Veszít így nekem a karaktereinek az erejéből.

    Btw, nekem ez jöhet!

  5. Nagyon kedvelem az ötvenes-hatvanas években játszódó filmeket, a Walk the Line és a Ford v. Ferrari után pedig remélhetőleg ez is ugyanolyan jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.