Kecsap: Nuclear War: A Scenario, The Ax, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Project Hail Mary, The Big Stone Grid, Playdate, Avengelyne, 28 Years Later, Supergirl: Woman of Tomorrow, Karate Kid, A Real Pain, The Roses, The Naked Gun

Igazából nem ért külön hírt, mivel annyira “talán majd a jövőben valamikor”-projekt, de a Nuclear War: A Scenario adaptációját lehet Denis Villeneuve készíti majd. Biztos lehetne clickbaitelni, de aztán az lenne lejjebb, hogy majd a Dune: Messiah utáni filmje lehet, amiben extrán vicces, hogy még a Messiah sem biztos (és a rendezőnek ott van a Rendezvous with Rama és a Cleopatra is elvileg). Tipikusan az a helyzet, hogy a Dune 2 sikere miatt Villeneuve most válogathat. Amúgy maga a sztori jó lenne, mert amolyan World War Z-szerű, hozzáértőkkel beszélve született a könyv, ami bemutatja mi történne egy nukleáris háborúban.

The Roses címmel jön a The War of the Roses (A rózsák háborúja) újra, vagyis hát persze “reimagining” szerintük. A főszerepben Benedict Cumberbatch és Olivia Colman. Egy látszatra tökéletes család élete darabokra hullik.

Park Chan-wook rendezi a The Ax adaptációját Lee Byung-Hun és Son Ye-Jin főszereplésével. A történet? Egy középkorú manager elveszi a munkáját, és másfél év alatt nem talál újat, így ügy dönt, hogy mielőtt újra pályázna egy pozícióra, megöli a környéken azt a 7 embert, aki szintén esélyes lenne arra a munkára.

A Forbesnél egy buzgó közreműködő levezette, hogy költség-visszatérítés után 130 millió buktába volt az Indiana Jones and the Dial of Destiny, de ebben nincs benne sem a reklámköltség, sem az, hogy valójában mennyit ér a film a Disney+ számára.

A Phil Lord és Chris Miller által rendezett Project Hail Mary adaptáció (ugye az írta, aki a Martiant) még idén nyáron forog Ryan Goslinggal. Kíváncsi vagyok oldják meg a könyv… érdekesebb húzásait, és mennyire mutatja majd a marketing.

S. Craig Zahler (Bone Tomahawk) végre újra rendez? The Big Stone Grid lenne a címe a noirnak, amiben két detektív New York bűnözői mélyére merül.

Isla Fisher, Alan Tudyk, Sarah Chalke, Stephen Root, Sabrina Elba és még Hiro Kanagawa is ott lesz a Playdate-ben Alan Ritchson & Kevin James főszereplő duója mellett. Akció komédiáról van szó, amiben egy frissen kirúgott apa otthon marad 10 éves fiával, és elfogadja a gyereke játszásra áthívását egy másik hasonló helyzetben levő apától, de mint kiderül, valami halálos összeesküvésbe keveredik ezzel.

Az Avengelyne képregény adaptációja OIivia Wilde rendezői kezébe kerül, méghozzá Simon Kinberg producerkedésével. Egy bukott angyal a Földön harcol a pokol erői ellen.

Jodie Comer esélyes a 28 Years Later főszerepére. Elvileg a Sonynál valósul meg a film 60 millából. A címkén ott a többi amit eddig tudni.

Jack O’Connell-lel tárgyalnak Ryan Coogler új filmjének rosszfiúja szerepére. A jót Michael B. Jordan szállítja majd, a történetről nem tudni semmit, csak hogy kosztümös lesz.

Craig Gillespie (Dumb Money) esélyes a Supergirl: Woman of Tomorrow rendezésére.

Wyatt Oleff és Aramis Knight is benne lesz az új Karate Kid filmben.

A Real Pain októberben végre jön mozikba Jesse Eisenberggel és egy Succession sztárral. Két unokatestvérről szól, akik Lengyelországba utaznak a nagymamájuk halála után, hogy lássák honnan jött.

Eli Roth elvileg már írja a Thanksgiving 2 forgatókönyvét.

Liam Neeson azt mondja nagyon vicces a Naked Gun remake forgatókönyve, de még izgul a komédia főszerep miatt.

12 hozzászólás a “Kecsap: Nuclear War: A Scenario, The Ax, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Project Hail Mary, The Big Stone Grid, Playdate, Avengelyne, 28 Years Later, Supergirl: Woman of Tomorrow, Karate Kid, A Real Pain, The Roses, The Naked Gun” bejegyzéshez

  1. ” Project Hail Mary adaptáció”

    awwww ez jóóó, fel is véstem a könyves bakancslistámra, ez valahogy eddig nem jött szembe. Goslinggal készül az adaptáció ráadásul, valahogy teljesen mindegy, hogy sikerül a film, ő mindig dob rá +1 pontot:D

  2. Csupasz pisztoly remake-re igen kíváncsi leszek.
    Egyrészt milyen filmeket parodizál, másrészt meddig mernek elmenni a poénokban.
    Harmadrészt Neesont nem tudom elképzelni fapofával előadni a fszságokat :D

  3. Project Hail Mary könyvben zseniális volt, nagyon kíváncsi én is, hogy valósítják meg, Gosling mondjuk jó választás

  4. Hát igen, a World war Z is milyen jó volt könyvben a tudományos végiggondolással (még ha vicces is ez egy kicsit a zombis tematika kapcsán :-) a film meg…
    Ellenben a Hail Mary extrém város nekem, Weir legizgalmasabb könyve számomra.
    A The Ax ötlete pedig nagyon dark, de már ennyi alapján is izgalmas.

  5. “Neesont nem tudom elképzelni fapofával előadni a fszságokat”

    lehet, hogy pont ettől lesz igazán vicces:D én borzasztóan tartok tőle, hogy földbeáll, amilyen érzékeny világot élünk,.. a minap kaptuk el a dilis amcsi filmet, topic thundert, nahát amilyen poénokat azokban is ellőttek, ma már olyan hiperérzékeny világban csoszogunk, hogy nem minden férne bele, rosszabb esetben ezek ma el sem készülhetnének. Összegezve jobban félek a poénoktól, mint Neeson játékától, de az tény, hogy fapofával nehéz eladni bármit:D

  6. Szerintem jo lesz Neeson, ketkedoknek ajanlom a Life’s Too Short Improvisational comedy cimu videojat youtube-on.

  7. *blady*

    Igen, benne van a pakliban, de ha a The Boys-ban vagy a Gen V-ben leforgathatnak olyanokat, amikről én azt hittem, soha a büdös életben nem engednének, akkor talán itt sem lesz gond. Mondjuk, az TV meg más világ, de ott mindkét oldal rendesen kap, mégis mehet :D

    Bízzunk a legjobbakban. Akik meg akarnak sértődni, azok bármin meg fognak tudni sértődni.

  8. A Próféta: absz másnak néz ki ez a film, mint a Threads, csak az stimmel, hogy atomcsapás van.

  9. A Threads nagyon jó lett, de elég komolyan lehozott az életről, amikor megnéztem.

  10. @human

    Sztoriban valószínűleg más lesz, de a Threadsnek is ugyanez volt a lényege: tudósokat, szakértőket, orvosokat, fizikusokat, katasztrófavédelmiseket (tényleg mindenkit) stb vontak be, hogy egy esetleges atomháborúnak milyen hatásai lennének a mai életünkre és a civil lakosságra. A film ezt mutatja be pontról pontra, itt nem a dramaturg a lényeg és a hétköznapi filmes trükkök, ennek nem művészeti értéke-, hanem informatív értéke van.
    The ilyen volt a The Day After is, ami ugyanez csak kicsit bugyuta sztorival amerikai módra, na meg ott az 1966-os The War Game. Ha jól emlékszem akkor ennél a filmnél Reagen elnököt annyira megérintette, hogy teljesen máshogy kezdett el viszonyulni az orosz medvéhez.
    Ergo ezek a filmek áldokuk kőkemény üzenettel: gyerekek, ezt ne!

  11. @blady

    Mondjuk igen, Neesont akármilyen minőségű filmben láttam, a színészi munkájára egyszer sem volt egy szavam + az a jellegzetes mosoly talán még meg is dobja a flúgos, naiv Drebin (fiának) szerepét.
    A poénok az egyik fele, de milyen filmeket fog parodizálni? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.