Kecsap: The Maze Runner, Avengelyne, Let’s Have Kids!, Tron: Ares, Naked Gun, Mad Max, M3GAN 2.0, Fantastic Four, Ronda Rousey, Sacrifice, Howl, The Death of Robin Hood, Murder Company, This Blue is Mine, Onslaught, The Pope’s Exorcist 2, 11817, Now You See Me 3, Power Ballad, Flesh of the Gods, Fort Solis

George Miller azt mondja, hogy már korábban kitalálták Max a Mad Max: Fury Roadban történtek előtti évét.

A 20th Century Studios rebootot tervez a Maze Runnernek. Vagyis a reboot a franchisera érthető, mert valójában részben folytatás, amiben felfedezhetőek az első részből is elemek.

Ryan Gosling már nem fogad el “sötét” karakteres szerepeket a családja miatt. Vagyis nem akar egy ilyen karakteren gondolkozni a forgatás alatt, mert az kihat a magánéletére. “really take roles that are going to put [him] in some kind of dark place”

Ez itt a Murder Company, Kelsey Grammer II. világháborús filmje. A D-napon egy csapat amerikai katona a frontvonalak mögé kell juttasson egy francia ellenállót, hogy az elintézzen egy fontos náci célpontot.

Ronda Rousey írja a Ronda Rousey életéről szóló Netflix-film forgatókönyvét. A főszerepet átengedi másnak. Annyira feleslegesnek tűnik ebben a formában egy “életrajzi” film.

A Mandy-t rendező Panos Cosmatos újra dolgozik, most a Flesh of the Gods jön tőle Oscar Isaac és Kristen Stewart főszereplésével. Egy luxus felhőkarcolóban élő pár minden este leereszkedik a 80-as évek Los Angelesébe, ahol találkoznak a Névtelennel, aki becsábítja őket a hedonista és erőszakos vámpír életbe.

John Carney (Once) új filmmel jön, ezúttal Power Ballad a címe, és egy esküvői énekes (Paul Rudd) meg egy rocksztár (Nick Jonas) közé éket verő dalról szól.

Romain Gavras az első angol nyelvű filmjét tervezi Sacrifice címmel. Nem csoda, hogy simán bezsákolt rá pár nagy nevet: Anya Taylor-Joy, Brendan Fraser, Chris Evans, Salma Hayek. A történet egy jótékonysági bálon játszódik, amit megszáll egy csapat erőszakos radikális, hogy egy rejtélyes jóslatot beteljesítsenek.

Az A24 összeáll Adam Wingard rendezővel az Onslaught akciófilmnél.

A Louis Leterrier által rendezett 11817-ben egy 4 fős család foglyul esik a saját házában rejtélyes erők által. Ahogy fogy a kaja úgy kell egyre jobban összefogniuk, és kitalálni hogy szabadulnak ki ebből a helyzetből.

Hivatalosan is berendelve a The Pope’s Exorcist 2.

Úgy tűnik Margot Robbie lesz az Avengelyne képregény adaptációjának főszereplője, de a még készülő forgatókönyvtől függ majd. OIivia Wilde rendezi, és a filmben egy bukott angyal a Földön harcol a pokol erői ellen.

Leonardo DiCaprio dolgozik a Howl című filmen, ami egy kutya és egy farkas szemszögéből mesél. A kutya elveszti a gazdáját, és a vadonban kell boldogulnia.

Hugh Jackman & Jodie Comer lesz a Death of Robin Hoodban a Pig rendezőjétől. Természetesen újragondolása Robin Hood legendájának. A hányadik is?

A Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow regény adaptációját Siân Heder (CODA) rendezi majd.

A This Blue is Mine egy psychosexual sci-if lesz Zazie Beetz és Elizabeth Debicki főszereplésével. A családapa új trófeafeleségével állít be a családi nyaralásra, legalábbis a lányai ezt hiszik, de a nő megkörnyékezi és elcsábítja egyiküket, miközben azt állítja, hogy űrlény, és magával akarja vinni a bolygójára.

A Let’s Have Kids! komédiában Karen Gillan és Zoë Chao főszerepel, a rendező pedig Adam Sztykiel, aki korábban a Black Adamet írta. Két barátnő egyszerre elhatározza, hogy gyereket vállal, így segítheti egymást az anyaságban is, de csak az egyikőjüknek sikerül a terhesség.

Takes One To Know One rendezője Nathalie Biancheri (Nocturnal), és benne Rómában találkozik két idegen, eszméletlen a kémia közöttük, a bökkenő, hogy mindketten párkapcsolatban élnek. Főszereplők: Olivia Cooke és Jamie Bell.

Jeff Bridges feltűnik majd a Tron: Ares-ben.

Rosamund Pike jött a Now You See Me 3-ba.

Az új Naked Gunban feltűnik majd Paul Walter Hauser és Kevin Durand is.

Nem mellesleg Paul Walter Hauser benne lesz a Fantastic Fourban is.

Ivanna Sakhno (Ahsoka) lesz a M3GAN 2.0-ban.

Videónak a Fort Solis játékból készülő filmről szóló valami.

8 hozzászólás a “Kecsap: The Maze Runner, Avengelyne, Let’s Have Kids!, Tron: Ares, Naked Gun, Mad Max, M3GAN 2.0, Fantastic Four, Ronda Rousey, Sacrifice, Howl, The Death of Robin Hood, Murder Company, This Blue is Mine, Onslaught, The Pope’s Exorcist 2, 11817, Now You See Me 3, Power Ballad, Flesh of the Gods, Fort Solis” bejegyzéshez

  1. Gosling felfogása szánalmas sztem, nem tudja elkülöníteni a munkát meg a családi életet? Vagy method actingot alkalmaz és nem akarja h a gyerekei tanúi legyenek? Gondolom nem, elég amatőr hozzáállás, napokban néztem meg tőle A Hitetlent ami egy remek film, kar h többé nem látjuk értelmes, komoly filmekben csak pop-corn moviekban. Hátha tanácsot ker vkitől mert sztem van par színész aki sötét szerepeket is vállal pedig gyereke van, sztem se agysebeszet h a kettő működjön.

  2. “Annyira feleslegesnek tűnik ebben a formában egy “életrajzi” film.”
    Sztem minden formában felesleges egy önéletrajzi film, Mercury életet se hitelesen mutattak be, valszeg Jacksonrol is csak pozitiv dolgok hangzanak majd el. Tök mindegy kiírja a legdurvább dolgokat úgy is ki fogják belőle hagyna, mert egy életrajzi film lényege h azért a végén pozitívként jöjjön ki belőle a főszereplő.

  3. Igen, ezek szerint nem tudja elkülöníteni, és ezt fel is ismeri, és még lépéseket is tesz a családja érdekében. Az utóbbi kettő ritka és példaértékű egy hírességtől!

    Egyébként semmi közünk hozzá, még akkor sem ha érthetetlen döntés lenne.

    Szerintem viszont nagyon is érthető, nem “szánalmas” és “amatőr”. Nem is értem ez a két szó hogy jutott eszedbe ide.

  4. Tozava, attól, hogy nem érted, miért csinálja ezt, még nem lesz a felfogása szánalmas. Szerintem egy felelős szülő valahogy így gondolkodik, mint Gosling.

  5. Nem volt elég vér a pucájukban, hogy bevállalják címnek a Meg4n-t? :)

  6. Teljesen megértem Goslingot, irtó megterhelő tud lenni egy ilyen szerep. Rengeteg színész mesélt róla, hogy mentálisan mennyire megviselte egy-egy keményebb figura, legutóbb azt hiszem Bill Skarsgård nyilatkozott ilyet az It-filmek kapcsán, vagy Evan Peters is mesélt róla egy interjúban, hogy mennyire kikészítő volt folyton azon agyalni, hogy milyen lehet Jeffrey Dahmer fejében lenni. De a legevidensebb példa nyilván szerencsétlen Heath Ledger, aki a halála előtt mesélt róla, hogy fizikálisan és mentálisan egyaránt lenyomta a Joker szerep, és súlyosbította a depresszióját.

  7. Robin Hood már igazán megérdemelne egy jó feldolgozást (nem ilyen szarokat, mint amik a Costneres után kijöttek), de még sorozatban is bőven lenne benn potenciál.

    Csupasz pisztoly: Kevin Durandot nagyon csípem, kezdek bizakodni.

  8. A Maze Runner-hez én nagy reményeket fűztem anno és a végén szörnyen csalódott voltam, hogy csak egy újabb zombis filmet sikerült kipréselniük magukból a készítőknek. Én azt hittem félig gép félig élő szövetből készült mindenféle lényekkel kell majd harcolniuk a szereplőknek .. Remélem most ők is más irányba viszik a sztorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.