Kecsap: Toy Story 5, Godzilla x Kong F, Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, War of the Roses, Peaky Blinders, Predator, High and Low, Huntington, Three Bags Full: A Sheep Detective Movie, Watch Dogs, I Am Legend 2, The Magic Faraway Tree

Andrew Stanton(Wall-E) rendezi a Toy Story 5-öt. De minek. Mármint már kétszer is lezárták a franchiset.

Elle Fanninggal tárgyalnak a Badlands főszerepléséről, ami az új Predator film lesz. A Prey-ért felelős Dan Trachtenberg jön rendezőnek.

A Godzilla x Kong folytatásának új rendezője Adam Wingard helyett Grant Sputore (I Am Mother (ki emlékszik erre a Netflix filmre) lesz.

Vége a Spike Lee általi High and Low remake forgatásának.

Josh Brolin és Thomas Haden Church is benne lesz a Knives Out 3-ban.

Olivia Colman és Benedict Cumberbatch már be van jelentve a War of the Roses (A rózsák háborúja) remakere, de most jött Kate McKinnon és Andy Samberg

Tom Harper rendezi a Peaky Blinders filmet a Netflixnek. És persze Cillian Murphy visszatér rá.

Az A24 készíti a Huntingtont, és Glen Powell, Margaret Qualley, Ed Harris főszereplése mellett Jessica Henwick, Zach Woods, Raff Law és Topher Grace lesz benne. John Patton Ford (Emily the Criminal) rendezi, és egy többmilliárdos vagyon örököséről szól.

Micsoda címe van az Amazon MGM komédiájának: Three Bags Full: A Sheep Detective Movie. Hugh Jackman és Emma Thompson a főszerepben, egy pásztorról, aki a bárányainak detektívregényeket olvas minden éjjel, nem is sejti, hogy azok értik a szavait és sokat rágódnak a sztorikon. Amikor a pásztort megölik, a bárányok nyomozni kezdenek.

A Watch Dogs játék feldolgozásába Sophie Wilde mellé Tom Blyth jött.

Michael B. Jordan egy interjúban azt mondta, hogy még dolgoznak az I Am Legend 2 forgatókönyvén, amiben elvileg ugye szerepel Will Smith mellett.

Lehet feljebb kéne tegyem de a The Magic Faraway Tree feldolgozás forgatása nemsokára kezdőik Andrew Garfield és Claire Foy szereplésével, de még Nicola Coughlan is feltűnik benne. Egy család angliai vidékre költözik ahol a gyerekek felfedeznek egy varázslatos helyre vezető mágikus fát.

Videóknak: Despicable Me 4 részletek

10 hozzászólás a “Kecsap: Toy Story 5, Godzilla x Kong F, Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, War of the Roses, Peaky Blinders, Predator, High and Low, Huntington, Three Bags Full: A Sheep Detective Movie, Watch Dogs, I Am Legend 2, The Magic Faraway Tree” bejegyzéshez

  1. Én nem bánom h lesz Toy Story 5, a 4 bár nem volt annyira jó mint az első 3, de egy erős közepes szintet simán hozott, ha azt hozzák már szívesen megnézem.

  2. az I am Mother még talán a jobban sikerült Netflix filmek közé tartozott. Mondhatni nem nagyon mentek a Windgard-féle minőség alá.

  3. Holnap Kalki 2898 ad előzetes, 3 héttel a.bemutató előtt ideje volt, itthon biztos nem kapjuk meg a moziban, de streamingen igen.

    Bocs az offért.

  4. Three Bags Full: A Sheep Detective Movie anno magyarul Glennkill – birkakrimi címen jelent meg könyvként

  5. Attól tartok, hogy Toy Story-t addig húzzák, amíg sikerül egy feledhető folytatást csinálni. Én már a 4. részből sem emlékszem sokra, félek, az ötödik résznél végleg elveszítenek.

  6. “Andrew Stanton(Wall-E) rendezi a Toy Story 5-öt. De minek. Mármint már kétszer is lezárták a franchiset.”

    csak a klasszikus gaslighting, miszerint “engem nem érdekel a film, de akit érdekel, az alacsonyrendű és lenézem”.

    komolyan lőjetek le, ha bármikor azt írom egy film vagy sorozat folytatásához, hogy hogy képzelik azt, hogy sok millió embert érdeklő dolgot csináljanak csak azért, mert engem nem érdekel.

  7. jaj, hát tovább olvastam:)

    “(I Am Mother (ki emlékszik erre a Netflix filmre).”

    még egy. isten ments, hogy a megkeseredett filmes író legyek, aki a saját kínját nem a saját kínjaként, hanem úgy prezentálja, hogy másokba rúg bele, kvázi elősegítve azt, hogy senki ne jelentkezzen, hogy ő igenis emlékszik vagy neki igenis tetszett a film, hiszen KVÁZI az a narratíva indult meg, hogy “ciki vagy, ha emlékszel a filmre”

    segítek a folytatásban:

    – Josh Brolin és Thomas Haden Church is benne lesz a Knives Out 3-ban. Ki kíváncsi erre??? LOLLER
    – Tom Harper rendezi a Peaky Blinders filmet a Netflixnek. És persze Cillian Murphy visszatér rá. DE MINEK? Hát, a lúzereknek, de nem nekem!
    – Michael B. Jordan egy interjúban azt mondta, hogy még dolgoznak az I Am Legend 2 forgatókönyvén, amiben elvileg ugye szerepel Will Smith mellett. Még szerencse, hogy a kutyát nem érdekli.
    – Olivia Colman és Benedict Cumberbatch már be van jelentve a War of the Roses (A rózsák háborúja) remakere, de most jött Kate McKinnon és Andy Samberg. Már az eredeti is gagyi volt.
    – A Watch Dogs játék feldolgozásába Sophie Wilde mellé Tom Blyth jött. Van, aki manapság még játszik?

  8. “csak a klasszikus gaslighting, miszerint “engem nem érdekel a film, de akit érdekel, az alacsonyrendű és lenézem”.”

    egyrészt a tartalmi kérdést figyelmen kívül hagyva láthatóan, miért is baj, ha a véges filmet gyártó Pixartól, + a kurvajó Wall-E rendezőjétől azt akarja valaki, hogy esetleg egy új filmen dolgozzon a régi IP-k melegítése helyett? főleg, hogy ez a Finding Nemo 3 emlegetése után jött, miközben az Inside Out 2 jön tőlük moziba, és épp volt nemrég a Toy Story-ból kiötletelt Lightyear.

    ez még csak nem is az az eset, hogy “ez a kókler miért kap munkát” dolgot írtam, hiszen biztos vagyok benne, hoyg nézhető lesz a Toy Story 5.

    ja és sehol nem írtam lenézést?

  9. “még egy. isten ments, hogy a megkeseredett filmes író legyek, aki a saját kínját nem a saját kínjaként, hanem úgy prezentálja, hogy másokba rúg bele, kvázi elősegítve azt, hogy senki ne jelentkezzen, hogy ő igenis emlékszik vagy neki igenis tetszett a film, hiszen KVÁZI az a narratíva indult meg, hogy “ciki vagy, ha emlékszel a filmre””

    ööö, max akkor rossz a poén, mert ismét csak, senkit nem cikiztem le (szvsz ezt LasDen is vágta), legfeljebb azzal hülyültem picit, hogy a Netflixnek 100 filmje volt azóta, és a kérdés még akkor is állna, ha 10/10 lenne mind. konkrétan más hangnemet láttál a kérdésbe valamiért. főleg, hogy még nekem is tetszett valamennyire az I Am mother, bár nem egy The Guest szint, ahonnan az előző rendező érkezett.

    “segítek a folytatásban:”

    nem kell, mivel nem ezeket írtam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.