Kecsap: Wuthering Heights, Eden, Jay and Silent Bob, The Conjuring, Send Help, Star Wars, Why Don’t You Love Me?, Edge of Tomorrow 2, Caught Stealing, Minions 3

Ha támogatnád az oldalt a Patreonon megteheted.

Az A24-es Why Don’t You Love Me?-ben Jennifer Lawrence szerepel majd. A Paul B. Rainey által készített képregény adaptációjában egy jövőbeli házaspár rájön, hogy akadozó kapcsolatukat a nem épp igazi valóság sem segíti, főleg, hogy több van belőle.

Hatalmas cikk Ti Westről (X-trilógia).

Reynolds és Jackman arról, hogy feltűnnének-e az új Avengers filmben: “I don’t know. Yeah, we’ll see. Yeah.”

Idén forog elvileg az új Jay and Silent Bob film, Smith már megírta és ilyen érdekes borítóba tette.

A torontói filmfesztiválon mutatják be először Ron Howard filmjét, aminek a szereplőgárdája: Sydney Sweeney, Ana de Armas és Vanessa Kirby. A címe pedig Eden, avagy Éden. Hááát. A főszereplők hajótörést szenvednek egy ismeretlen szigeten, ahol az 50-es években atomkísérletek voltak. Amúgy a korábbi címe Origin of Species volt.

A végső The Conjuring 2025 őszére lett betéve.

Elvileg Minions 3 majd 2027-ben, ha már dátumok, remélem felírjátok. Viccelek persze, de kecsapba elfér apróságnak egy ilyen 2027.

Emerald Fennell (Saltburn) most a Wuthering Heights adaptálásának ugrik neki. Itthon ugye Üvöltő szelek, és már elég sok változata van film formában, az egyik nem is olyan régi, szóval lássuk a “gazdagok valójában nem is rosszak” alkotó mit kezd vele.

Regina King is benne lesz Darren Aronofsky új filmjében, a Caught Stealingben Auistin Butler mellett. Bővebben. Elvileg Zoë Kravitz is jön.

Sam Raimi következő horrorja feltehetően a Send Help lesz, ami egy szigeten játszódó horror-thriller.

Jonathan Tropper lesz az írója annak a Star Wars filmnek amit Shawn Levy rendez. Ugye elvileg, ki tudja pontosan melyik SW projekt ér célba majd.

Doug Liman semmitmondó választ adott az Edge of Tomorrow 2 kérdésre: “No, we keep talking about it, we love that world.” Semmi remény.

David Harbour már végzett a Thunderbolts forgatásával. Ilyen csoda képet kaptunk a hírhez.

Elhunyt Shelley Duvall, aki gondolom a Shining által ismert leginkább.

5 hozzászólás a “Kecsap: Wuthering Heights, Eden, Jay and Silent Bob, The Conjuring, Send Help, Star Wars, Why Don’t You Love Me?, Edge of Tomorrow 2, Caught Stealing, Minions 3” bejegyzéshez

  1. Nagyon sok Bosszúállók képregényben Rozsomák alap tagja az Avengers-nek, szóval nem lenne egy ördögtől való, “jaj csak újabb bőrlehúzás, bele erőltették” dolog.

  2. Az Edenben remélem ruhaletépő szörnyek elől menekülnek – sikertelenül. Semmi más értelmes plotot nem bírok elképzelni. :D

  3. troc, remélem az adottságaikat kihasználják, elég nagy kapufa lenne, ha nem :D

  4. +1 troc és Kopasz :)
    Úgy legyen! :)

    Amúgy én azt hittem már gőzerővel gyártják a Holnap határa folytatását. De ezek alapján nem lesz belőle semmi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.