Kecsap: Blood Runs Coal, Chucky, Mission Impossible 8, A Simple Favor 2, War Machine, Caught Stealing, Warfare, Bruce Springsteen, Fear Street: Prom Queen, After the Hunt, Top Gun 3 és Pirates of the Caribbean, Drowning, Final Destination: Bloodlines, Star Trek: Section 31, Ready or Not 2, Bumble, Freaky Friday 2, Flowervale Street, Scream 7,

A Blood Runs Coal: The Yablonski Murders and the Battle for the United Mine Workers of America regény adaptációjában Cillian Murphy várható főszerepbe. A történetben egy munkajogi ügyvéd igyekszik igazságot szolgáltatni a szénbányás apjának, aki szakszervezeti korrupció miatt halt meg.

David Robert Mitchell (It Follows) végre új filmmel jön: Flowervale Street. Jövőre lesz mozikban, és Anne Hathaway, Ewan McGregor, Maisy Stella, na meg Christian Convery szerepel benne. Rendes történet még nincs, de a Variety értesülései szerint 80-as években játszódó családi kaland dinoszauruszokkal. WTF?

Jerry Bruckheimer producer azt mondja, hogy míg az esetleges Top Gun 3-nál nehézség Tom Cruise és a többi sztár ráérése, addig a Pirates of the Caribbean rebootnál nincs ilyen gond, hiszen tiszta a lap színészileg. Avagy teljes reboot lesz.

Első kép a Star Trek: Section 31-ből. A Trek CIA alakulatáról szól és Michelle Yeoh a főszereplő ugye, ahogy a Discovery sorozatban.

Don Mancini, aki a Chucky tévésorozaton dolgozik épp, azt mondja, hogy tervben van egy mozis visszatérés is.

Lily James lesz a Bumble alapítójáról, a Whitney Wolfe-ről játszódó filmben.

Már forog Kanadában a Final Destination: Bloodlines, amibe érkezett Brec Bassinger, Teo Briones, Kaitlyn Santa Juana.

Végül Adam Robitel rendezi a Ready or Not 2-t, és még nem tudni, hogy Samara Weaving visszatér-e.

Katy O’Brian (Love Lies Bleeding, The Mandalorian) benne lesz a Mission Impossible 8-ban. Igen, már nem Dead Reckoning Part Two a címe, és úgy tűnik nem 2 percet forgattak még a “majdnem kész” filmhez, ha ennyit kell várni.

Az Amazon Studios azt mondja, hogy A Simple Favor 2 szereplőgárdája: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Joshua Satine, Ian Ho, Kelly McCormack. A történet Emily olasz esküvőjével lesz összefüggésben. A rendező ismét Paul Feig.

A Netflixes War Machine-ban Alan Ritchson (Jack Reacher sorozat) pakol majd. Army ranger növendékek valami határtalan fenyegetéssel kell szembenézzenek.

Darren Aronofsky bűnügyi thrillerje lesz a Caught Stealing, és a főszerepbe Austin Butler mélyhangozta magát. Egy kiégett baseball sztár valami túlélésért folytatott harcba keveredik a 90-es évek New Yorkjában.

Alex Garland új filmje Warfare címmel készül majd, és D’Pharaoh Woon-A-Tai (Reservation Dogs) lesz az élén.

Jeremy Allen White-tal tárgyalnak egy Bruce Springsteen életrajzi film főszerepéről.

A Fear Street: Prom Queen szereplőgárdája alakul: Ariana Greenblatt, India Fowler, Suzanna Son, Fina Strazza, David Iacono , Ella Rubin, Chris Klein, Lili Taylor, Katherine Waterston.

Julia Roberts hivatalosan is megjött Luca Guadagnino új filmjébe, az After the Huntba. Egy főiskolai professzor a saját múltjával kell szembenézzen, amikor az egyik kollégáját megvádolja valamelyik diákja.

Paul Greengrass egy repülőszerencsétlenséget dolgoz fel a Drowning című filmjében, azt amikor a 421-es járat 6 perccel a felszállása utána tengerbe zuhant, és az elsüllyedő roncs légbuborékjában egy mérnök is volt a 11 éves lányával, akit a felesége igyekezett megmenteni a hivatalos mentőcsapatban.

Tatiana Maslany és Elijah Wood lesz Theo James mellett a Stephen Kinges The Monkey adaptációjában.

Nisha Ganatra rendezi az úgy tűnik tényleg berendelt Freaky Friday 2-t. Az eredetiben testet cserélő Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan duóval tárgyalnak a szerepről.

Courteney Cox is visszatérhet a Scream 7-ben.

Elhunyt Louis Gossett Jr..

5 hozzászólás a “Kecsap: Blood Runs Coal, Chucky, Mission Impossible 8, A Simple Favor 2, War Machine, Caught Stealing, Warfare, Bruce Springsteen, Fear Street: Prom Queen, After the Hunt, Top Gun 3 és Pirates of the Caribbean, Drowning, Final Destination: Bloodlines, Star Trek: Section 31, Ready or Not 2, Bumble, Freaky Friday 2, Flowervale Street, Scream 7,” bejegyzéshez

  1. Louis Gossett Jr. nem sok filmjét ismerem, de A terror iskolájában zseniálisan alakította a keménykezű, mégis emberi dékánt. Pár jelenetre emlékszek más filmjeiből, azok alapján egy igazi alázatos színész volt :(

  2. “Végül Adam Robitel rendezi a Ready or Not 2-t, és még nem tudni, hogy Samara Weaving visszatér-e.”

    Samara nélkül nem sok értelme van, M:I névváltoztatást sem értem:D meg ezt se:

    “Darren Aronofsky bűnügyi thrillerje lesz a Caught Stealing, és a főszerepbe Austin Butler mélyhangozta magát. Mit jelent, hogy mélyhangozta magát?:D:D

  3. Louis Gossett jr. volt a Csillagkapu sorozatban Gerat, a felkelő jaffák vezetője az utolsó évadokban. Azon kívül ő a régi idők háborús filmjeiben szerepelt mint a Vasmadarak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.