MTV movie award győztesek

BEST MOVIE:
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

BEST VILLAIN:
Jack Nicholson, The Departed

BEST PERFORMANCE:
Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

BREAKTHROUGH PERFORMANCE:
Jaden Smith, The Pursuit of Happyness

BEST COMEDIC PERFORMANCE:
Sacha Baron Cohen, Borat

BEST KISS:
Sacha Baron Cohen and Will Ferrell, Talladega Nights

BEST FIGHT:
Gerard Butler vs. “The Uber Immortal,” 300

BEST SUMMER MOVIE YOU HAVEN’T SEEN YET:
Transformers

human
írta
2007. 06. 04. 13:37
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “MTV movie award győztesek” bejegyzéshez

  1. Szerintem a kiálló mellkasú brutalitás.
    A Transzformersz a legjobban várt film akar lenni? A díj neve elég vicces.
    “As boring as mainstream cinema”

  2. Kábé minden kategória nyertesével egyetértek :D
    “BEST KISS: Sacha Baron Cohen and Will Ferrell, Talladega Nights” ;)

  3. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest?????
    Ez az 1. rész, nem véletlen a Világ végén akart lenni?

  4. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest?????
    Ez az 1. rész, véletlen nem a Világ végén akart lenni?

  5. a dead mans az a második
    gyaníthatólag azért ez játszott, mert mikor kitalálták a jelölteket, még csak az előző volt elérhető az meg valószínűleg tavaly nem játszott

  6. szerintem meg pont az MTV Movie Awards az amelyik leginkább a mi korosztályunknak szol bár lehet már növünk ki belöle rendesen (erre akkor jöttem rá amikor lindsay lohan vezette a showt) de most komolyan végre egy olyan dijátado ahol a jelölt filmek 90%-át láttam és a maradék 10%-át meg fogom nézni.
    BEST SUMMER MOVIE YOU HAVEN’T SEEN YET :)))))))))))))))) ez egyébként csak elsö hallásra tünik ilyen oltári nagy fazsságnak létjogosultsága kb. ugyanakkora mint bármelyik másik kategoriának bármelyik másik dijátadon (oscar best motion picture ugye) egyikröl se hisszük el hogy látták akik szavaztak rá. egyébként hogy ez az egész müsor csak egy kurva nagy hype meg reklám meg promo az eddig is nyilvánvalo volt de hogy a preshowban tényleg csak transformerses jelenetek legyenek és az utolso mellékszereplövel is készitsenek riportot plusz létrehoznak a filmnek egy külön kategoriát amit aztán meg is nyer az azért picit tulzás. (illetve teljesen érthetö ha film elején megjelenik majd az mtv films logo)
    a legjobb “this is spartaaa” poén amit eddig láttam pedig ebben a showban volt

  7. Hihetetlen nem tudok hozzászólni…Na akkor again.
    Amit Sarah Silverman művelt mekkora volt már! Csak úgy oltotta a színészeket. Meg az elmaradhatatlan összevágott stuffok. Mint show sztem jó.

  8. Hihetetlen nem tudok hozzászólni…Na akkor again.
    Amit Sarah Silverman művelt mekkora volt már! Csak úgy oltotta a színészeket. Meg az elmaradhatatlan összevágott jelenetek. Mint show sztem jó.

  9. Vicces, de nekem az egyik kedvenc díjátadóm. Felszabadult, fiatalos, jó hangulatú és kellemes légkörű az MTV Movie Awards, igazából senki nem veszi komolyan. A legdurvább az egészben, hogy olyan “nagy” emberek mint Jack Nicholson vagy Johnny Depp köpni-nyelni nem tudnak egy ilyen “szaros” kis díjátadón, meg vannak illetődve rendesen. Christian Bale is hatalmas arc volt tavaly, Jake Gyllenhaal-nak is nagyon nagy respect, hogy maximálisan kiállt a Brokeback mellett. Mike Myers azért nem egy Jim Carrey, de ezt a komikusi életműdíjat is egy rendkívül jó dolognak tartom.
    Olyan embereket is elismernek végre mint Gerald Buttler (akit Leonidas szerepében a közönség imád, de a szakmát hidegen hagyja) vagy Sacha Baron Cohen (akit a közönség mellett a kritikusok is imádnak, mégse kap soha semmit).
    A többi díjátadót általában csak egyszer nézem meg, de az MTV Movie Awards-ok többször is fogyaszhatók, olyanok mint a díjak, egy kellemes popcornként szolgállnak estére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.