Heti mozi bemutatók: november 1.

Lássuk csak mik is jutottak erre a hétre.

  • Agyő, nagy Ő! (Heartbreak Kid) – Ben Stiller összeházasodik egy nővel de a nászúton rájön hogy más az igazi, méghozz az akivel ott összejön. A Farelliék csinálták (Something ABout Marry.. mi a magyar címe), a várnál kevesebbett fialt odakinn a pénztáraknál stb.
  • Kiadatás (Rendition) – Keverős-kavarós, kémes, politikais dráma? láttam Meryl Streepet amint a Daily Showban promózta a filmet és nem győzött meg, a trailer sem. Azt hiszem ezt kihagyom moziban.
  • War – Gratulálunk a magyar címhez! (Nem is tudom, hogy ez most irónia akart-e lenni.) A Jumpernek persze kell gagyi címet adni (Hipervándor). SZóval igen, ez a nem világmegváltó, de egy patronnak elég Statham vs Jet Li amcsi akciófilm.
human
írta
2007. 11. 01. 21:42
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: november 1.” bejegyzéshez

  1. moziba nem járok, így nem tudom, hogy mennyit reklámoztak a wart, de plakátot nem nagyon láttam… (pár napja ha megláttam, hogy lesz premier), így nem sok sikerre számíthat.

  2. most jöttem a moziból, ágyő nagyő eléggé odaver! majdnem tele volt a terem is, jókat nevetgéltünk :D
    igaz, hogy nem a szanaszétröhögöd magad film, de simán megért egy jegyet!

  3. fimeknél meg sorozatoknál föleg szeretek agyalni a nézése közben a szórakozás mellett, ezért szeretem a thrillereket, krimit. De persze nézek agysejtrombolókat is a War olyan lesz :D De addig jó, hogy a magyar cím nem Vár lett :D

  4. “War – Gratulálunk a magyar címhez!” :DDD ez olyan kurva cinikus, topichoz szólva meg már láttam mindet :O

  5. “vártnál kevesebbett fialt odakinn a pénztáraknál stb.”
    És az mit számít? :D
    Láttam a Megy a gőzöst, és előtt volt bejátszás, egész terem röhögött.. :D
    Nekem az a lényeg, hogy nekem tetszen, nem különösebben érdekelnek az amcsik.

  6. war: a forgalmazóval próbáltunk ötölni azon, hogy milyen címet adhatnánk ennek a hiperbaromságnak – ne tudd meg, milyen verziók jöttek számításba -, végül maradt az eredeti cím. nem kár érte.

  7. az lehet, de akkor elég sok filmnél lehetne hagyni a fenébe az angol címet ennyi erővel (Superbad…). Nyilván szar lett volna egy “Kopasz fej fordulat” cím, az meg gondolom ciki lenne, ha egyszavas a magyar: Harc :)

  8. Off:

    A mozinet.hu-n olvastam, de olyan nehéz elhinnem, kéne 1 kis megerősítés (illetve leginkább megcáfolás): a The Bucket-list magyar címe tényleg “A bakancs-lista” lesz?? :/

  9. na, csekkoltam az agyő nagy őt. végre egy film, amin csak dobhat a magyar szinkron.

    maga a film egyébként talán az év legrosszabbja. hihetetlen iqnulla baromság, de a nézők gondolom jót mulattak az az ágaskadó falloszú szamár és a csaj által produkált animálszexen:)

  10. én is nemrég láttam a filmet. hát nem ájultam el tőle! kicsit sokkallom is a jegyárat amennyit adtam ezért. egy két jó poén volt benne de azért vígjátéknak nem biztos hogy nevezném.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.