17 hozzászólás a “Sunshine, Napfény, fan trailer” bejegyzéshez

  1. Egyértelműen a Requiemmel jobb. Bár a Requiem tipikusan az a zene amivel rengeteg filmet el lehetne adni :D

  2. az a bajom a sunshine-nal, hogy túl eksönös lett a közepétől. lehetett volna totál pszichósra, befordulósra, felkavarósra csinálni, de akkor meg nagyon hasonlított volna a the fountain-re. :)

  3. jaja, az elején tök jól kezdtek kialakulni a karakterek, aztán tökrevágták az egészet egy totálisan félresikerült, az új divatot követve vibráljon és kapkodjon minden event horizon remakekel
    a cgi meg nem érték, max kiegészítő

  4. sőt, az új zene szerzőjét sem írtam le. Ne haragudj, de miért nem korrektség (hogy jött ez ide), amikor mindenki csak Requiem zenéjeként azonosítja, és erre én is így emlegetem? (a mehet gomb melletti felirat értelmezése gondolom csak a felháborodás miatt nem ment, hogy véletlenül nem lett leírva Clint neve, csak a mű címe amiben hallható volt)

    Ez olyan, mintha azt írtam volna, hogy a November Rain szólt. Nem korrekt, hogy nem írom oda a GunsAndRoses-t? Pedig mindenki tudja mi az ábra.

  5. Tényleg, ha mindenki így emlegeti, tényleg, ha mindenki ismeri, tényleg, ha mindenki tudja mi az ábra. Akkor…

  6. a sunshine az a film, amit a körítés ad el. a belbecs igencsak megkérdőjelezhető, de a hangulat, az atmoszféra elviszi a hátán az egészet. összességében – szerintem – ebben a szegényes sci-fi felhozatalban kötelező darab. én amúgy örülök hogy nem láttam egy trailert se, mielőtt megnéztem, kb. mindegyik ultraspoileres. de ez igy utolag, tetszik.

  7. tényleg minden elhangzott csak hogy ez a zene most micsoda az nem ? valaki irja már le könyörgöm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.