Heti mozi bemutatók: november 15.

A héten nem tököltek a bemutatókkal, elárasztották a mozikat rendesen.

  • Inland Empire – Ismét egy fantasztikus magyar cím. Jó, ez valami helységnév ha jól vettem ki, de akkor is. Viszont az új Lynch film, teljesen digitális cucra forgatva. Meglátjuk, de a 173 perc miatt ez inkább majd dvd-n nézős lesz.
  • Invázió (The Invasion) – Nicole Kidman a testrabló idegenek ellen? Olyan hideg bemutató, nem izgalmasnak tűnő film. Nem hiszem, hogy moziban megnézem.
  • A kabalapasi (Good Luck Chuck) – Szinte csak és kizárólag Jessica Alba rajongóknak. Úgy veszem ki a lányok annyira nem kedvelik Jessicát, szóval csajoddal romantikus film nézésre ez valszeg nem ajánlott. Kritika amúgy itt.
  • A királyság (The Kingdom) – Na ezt viszont holnap nézem. Michael Mann producer, Peter Berg rendező. Nekem bejött a trailer, és valszeg az arcunkba nyomott morális mondanivalón is túl tudom tenni magam. Remélem.
  • Medúzák (Meduzot) – Francia-Izraeli filmdráma? Valaki szóljon róla pár jó szót.
  • Mondd, testvér! (Talk to Me) – Tartom, hogy ez nem igazán Európai embereknek készült, hiába jó benne Cheadle. Kritika.

A szomorúbb, hogy a Csillagport ilyen kevesen látták. Alig jönnek kommentek. Ha a heti újoncokat kihagynád, akkor pótold ezt.

human
írta
2007. 11. 15. 17:56
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: november 15.” bejegyzéshez

  1. Első 4 érdekel, remélem hétvégén eljutok moziba.
    Én kedvelem Jessicát, miatta nézném meg a filmet.

  2. Hát Kingdom trailer sztem semmi extát nem mutatott, elég klisésnek tűnik a dolog.
    Ez a Kabalapasi mekkora szar egy cím?!

  3. Inland Empire hihetetlen nagy mindfuck (kedvencem a “locomotion”-jelenet), nekem 10/10 (de Lynch-fan vagyok, lehet másnak csak 8/10)…

  4. Kingdom sima 7/10, jo cucc, nem kiemelkedo de jo, egyszer mindenkepp ajanlott, tobbszor kevesbe. Plusz Jennifer Gartner!…

  5. az body snatchers remake nagyon rossz, az inland empire nem annyira de szerintem mar megorult a faszi, a good luck chuck is hulyeseg. a tobbit meg nem lattam de a kingdom es a talk to me erdekel:)

  6. A The Invasion egy kalap szar.. nagyon gyenge… senkinek sem ajánlom, én elpazaroltam rá majd’ 2 órűt az életemből…

  7. Én lány létemre szeretem Jessica Albát. A filmben is egyedül ő volt jó, meg persze a pingvinek.

  8. A királyság egyszerü fordulattal élve, “nagyon király”. Nagyon jó/durva hangulata van, az elején fészkelődtem még, de bele ragadtam a székbe egy idó után.

  9. Na és persze FNL és Alias! Igaz FNL csak rövid ideig, összehozták a jó népet egy forgatás erejére.

  10. Az e heti adagból csak az Inland Empire érdekelt, de az baromira. Már nyár óta vártam és mivel kibírtam letöltés nélkül, nagyot ütött a moziban! ;) Nem könnyű film, az biztos… Lynch zsenialitása mindenesetre továbbra is megkérdőjelezhetetlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.