Heti mozibemutatók: március 6.

Most nézem, hogy már több mint egy éve megy ez a rovat. Ideje kijavítani akkor a helyesírási hibát a címben. Csak gépelésnél tűnt fel, hogy a ffox segíteni akart, ne kelljen végigépelni, és dobott fel márciusi időpontot (de visszanézve már másfél év). Na elég a “belsős” témákból, jöjjenek a premierek, mert a héten is akad bőven néznivaló. Talán nem olyan sok hosszú film, mint a múlt héten, viszont kicsit színesebb a kínálat.

  • Ádám almái (Adams abler) – valami 3 éves dán-német vígjáték. Ha valaki ajánlani akarja, ott a kommentlehetőség alul, ni.
  • Egy bébiszitter naplója (The Nanny Diaries) – Scarlett Johanssonos vígjáték szerű valami, de annyira nem ajánlott. Címre kattintva ott a kritika.
  • Hipervándor (Jumper) – Valószínűleg csak szombaton lesz időm elmenni, pedig várólistás a film. Tudom, hogy lehúzó kritikákat kap, de ez megint olyan eset, hogy nem tántorítanak el. Még pont nem sikerült “majd dvd-n” hangulatba taszítaniuk. Mammut szerint is szar amúgy, ő már látta. Amúgy ha világpremier szerűen hozták volna be, akkor nem olvashatnánk előre elrettentő írásokat. De ez csak tipp…
  • Nem vénnek való vidék (No Country For Old Men) – 4 Oscar díjas alkotás, durva mozi. Bár szerintem kurvajó volt, de sokak szerint unalmas. Ezt csak figyelmeztetésképp írom be. Nem popcorn film, na.
  • Pánik – ez kész amúgy, a stílusmeghatározása “magyar romantikus vígjáték”, és amikor a leírását láttam, akkor csak pislogtam hogy mivan. Egy 30 éves korára mindent elért karrierista nő hirtelen pénikbeteg lesz, és bekerül Zintézetbe. Aztán “Zsuzsi választhat: éli tovább a profi lelkibetegek életét vagy megrázza magát és feláll. Vajon sikerül neki?” Teljesen látom, hol van ebben a romantika, vagy a vígjáték. De amúgy biztos jó, írjatok róla ha igen.
human
írta
2008. 03. 06. 17:09
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 6.” bejegyzéshez

  1. Annak a Mammutnak nem tetszett, aki szerint 10/10 az AvP2? még ha rajongó is…
    Akkor inkább megvárom mit mondasz te.

  2. Hát pedig a No Country milyen jó kis film, és egyáltalán nem lassú, sőt! Bár én egy nap néztem a Jesse James meggyilkolásával és ahhoz képest minden Bourne, de akkor is.

  3. Jumpert bevállaljuk szombaton a haverokkal Szegeden sajnos kizárásos alapon. Reménykedem. (rolls eyes)

  4. No country egyáltalán nem lassú film. Persze nem lehet egy akciómozihoz viszonyítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

  5. Most jövök a Jumperről, szerintem jó volt. Moziba szinkronosan tolják, de láttam feliratosan is. Úgy sokkal jobb, mert a filmben elég hülyeségeket mondanak: “átmentem a hiperkapudon” és társai. Aki úgy megy be, hogy ez csak 6/10 IMDB-n az úgy is fog kijönni…

  6. No Country hatalmas film, nézze meg mindenki, aki még nem látta. Mammutnak és a kritikáknak meg igazuk van, a Jumper egy szar.

  7. Akkor egy ellenvélemény. No Country baromi lassú. Nem tetszett. Jumperre kiváncsi vagyok én is.

  8. jumper nálam 4/10, jah, egyedül Bilson miatt, még Jackson is semmilyen alakítást nyújtott, Christiensen pedig kiváltképp idegesítő

  9. Jumper nekem tetszett, szinkronosan is kijött 1-2 poén, a “hiper-” szavakat meg nézzük el, akármilyen bénák is.
    Az nem tetszett csak benne, hogy nem volt igazán nagy csúcspontja a filmnek, de ettől eltekintve tetszett. Szerintem érdemes moziban megnézni.

  10. Lattam az Adam almait. Vannak benne jo poenok, nem banom, hogy lattam, de neha olyan dolgokbol csinaltak viccet, amihez meg nekem se lenne gyomrom. Pedig en South Parkon meg Family Guyon edzem magam minden nap:)
    Szoval van benne egy ket humoros eset, amire 2 ev utan is emlexem es a mozibol kijovet el is gondolkodsz egy kicsit. A lenyeg, hogy ne legyenek nagy elvarasaid.
    Menjetek azert el ra, dan film. Olyat meg ritkan latni nalunkfele:)

  11. Ádám almáit a magam részéről ajánlani tudom mindenkinek. Elborult film, az igaz, de érdekes karakterekkel (pakisztáni kertész kontra náci közmunkára ítélt, végítélet, almafa, varjak, és némi lövöldözés.

  12. Ádám almáit én is ajánlanám, abszurd fekete humora kicsit a Trier-féle Birodalomra emlékeztetett, amit imádtam, csak itt egy kórház világa helyett a hit van terítéken.

  13. No Country kib. nagy film. Nem tudom elképzelni hogy lehet unalmas, az oké hogy nem akciómozi, de végig izgalmas.
    10/10

  14. Egyebkent, en asszem harom dan filmet lattam eletemben. Volt egy valami arab betelepultekrol, amire mar nem emlekszem. Aztan megvolt az Adam almai, es regen lattam egy erdekes darabot, ahol egy csapat dan fiatal azt szinleli, hogy mentalisan retardaltak. A vegen meg kitor egy hatalmas orgia kozottuk. Mi a baj a danokkal?:D

  15. az adam almai az egyik legjobb film, amit valaha lattam. eloszor megijedtem, h vmi szajbaragos tanmese lesz a hit erejerol, de szo sincs rola. egyszeruen egy remek drama, helyenkent jo adag abszurd fekete humorral.

    hozzatennem, h az atlagnal valamivel tobb dan filmet lattam eletemben, es egy rossz se volt koztuk.

  16. A Jumpertől engem sem tudott volna eltántorítani senki. Aztán persze kiderült, hogy igaza van a fikázóknak, de márcsak a műfaj miatt is meg kellett nézni… Úgyhogy szerintem is kukkold meg a saját szemeddel, aztán majd legfeljebb igazat adsz nekünk. :)

    A No country meg hol lassú? Olyan izgalmas, hogy majd beszartam. Lehet, hogy nem a pörgése miatt izgis, de ezt észre sem lehet venni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.