Heti mozibemutatók: március 13.

A héten megint széles skálát kapunk. Mondjuk a múlt heti Hipervándor megégés miatt az I.e 10 000 nekem moziban biztos kimarad, hiszen ugyanolyan gyenge, ha nem rosszabb a kritikák szerint. És hát semmi nincs benne, ami lázba hozna annyira, hogy a sok negtív kritika ellenére elmenjek rá. A Juno-t meg már láttam, kritikánál olvashatod mi a verdikt. Így tehát a jövő hét elejére csak az Eastern Promises maradt nekem.

  • Eastern Promises – Gyilkos ígéretek – Megnézzük.
  • I.e. 10 000 (10,000 B.C.) – Teleregény az emberiség történetének első hőséről. Vagy mi.
  • Juno – A laza kislány terhes lesz, de vetélés helyett kihordja és örökbe adja. Mindezt nagyon laza popkult dumálás közepette. Forgatókönyvért Oscart kapott, de szerintem ezt már minden filmbuzi olvasó tudja, nem?
  • Zűrös páros (L’ Entente cordiale) – Francia akcióvígjáték. Max majd kölcsönözve, vagy a tv2-n nézzük.
human
írta
2008. 03. 13. 13:56
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 13.” bejegyzéshez

  1. ma megyek az ie 10.000-re, kíváncsi vagyok azért rá, de valóban döbbenetesen pocsék kritikákat kapott. kritikustól, rajongótól egyaránt.

    az imdb is nagyon durva, hogy a fanatikuso kirohanása után is csak 5.1/10, vagyis erősen 4 felé lesz a vége…

  2. Eastern promises?! az az orosz maffiózos. én a felénél abbahagytam,nem is fogom befejezni sztem.A szereposztás nagyon jó,de ez semmire sem garancia.

  3. Az Eastern Promises messze kimagaslik a többi közül (a Zűrös páros-t nem láttam). A színészi játék fantasztikus és van egy jelenet, ameddig kid nem jutott el, pedig emlékezne rá az fix.

  4. Eastern Promises körül túlzottan nagy a felhajtás, közben meg csak egy átlagos maffiafilm, ami Cronenberg rendezői pályájának közel sem a legjobbja (bár a förtelmes History of Violence-től jobban sikerült). Viggo Mortensen nagyot játszik, de a film erősen felejtős. 5/10

    10,000 B.S. tényleg olyan, mint mondják, nagyon alja. Bár én inkább a viccesen szar kategóriába tenném, a rövid játékidőt szinte megállás nélkül végigröhögtem, annyira komolytalan az egész. Ritkán szoktam ilyet mondani, de még véletlenül se nézzétek meg moziban (csak max. ingyen), a hasonló kategóriában induló Jumper köröket ver rá. 3/10 (Pathfinder színvonal)

    Juno-t itthon szinte mindenki lehordja, de meg kell védenem, mert nagyon jó kis mozi. Jason Reitman folytatja a nyerőszériát és ismét bebizonyítja, hogy vannak olyan alkotások, amikért a nézők és a kritikusok is egyaránt odavannak, valamint a mozipénztaráknál is sikerrel jár. 9/10

  5. Viggo Mortensen és Naomi is jók a E.P.-ben, nekem tetszett, de tényleg semmi extra. Bár a listát felhozva erre a legérdemesebb beülni.

  6. Engem akor is érdekel a 10 000 B.C , mert hát van benne nagy cica:) és azt mondják nagyon moziba nézős (Lásd: Holnapután -azt is csak ott lehet élvezni igazán)

  7. hát ehéten kimarad a mozi :( max vmi régi xD
    egyáltalán jön vmi igéretes a hónapban? mert ahogy megnéztem a listát, semmi sincs :S… vagy már láttam :P

  8. uhh, az eastern promises az nagyon az alja lett. a History of Violence-t bőven alulmúlta nálam.

  9. Juno nem jött be nekem. így jártam. Halálra untam a filmet. Eastern Promises majd 7végén beiktatva talán.

  10. Eastern promises nekem jobb volt mint 5/10…bár lehet tenyleg csak Viggo miatt, az ő alakítása nélkül negyedennyire se tetszett volna. Összességében jobban bejött a film mint az american gangster.

  11. A Juno-t kétszer láttam eddig, de moziban is megnézős lesz. 2007 egyik legjobb filmje. ;) 9/10

  12. Junot lehet megkéne moziban is nézni…
    Egyébként mi volt a gond a History of Violance-szel? Szerintem tökre rendben volt ha nem is kiemelkedő.

  13. a juno-t meg nem értem miért favorizáljam indenki. csalódás volt, legalábbis annyira beharangozták h valami iszonyat jó lesz, h végül nem tetszett annyira:S

  14. Az Eastern Promises nekem utott, de rendesen. A History of Violence nem annyira jott be, de ez…egyszeruen van benne valami, ami megfog es nem enged. Bar nyilvan nem mindenkinel mukodik a dolog. Sok Cronenberg filmet lattam, szerintem ez elete fo muve. Mar regen latszott egy filmen a rendezo tudasa es szakertelme ugy, mint az Eastern Promisesen.
    Viggo Mortensent mindig is szar szinesznek tartottam, amig nem lattam az E.P.-t.
    Menjetek el ra, mestermu. Szerintem.

  15. Biztos én vagyok a hülye, de a Eastern Promises nálam az év első filmje. Először láttam ugyan, de Nem vénnek való vidékre köröket ver. Viggo Mortensen meg egyszerűen kúlabb, mint Clive Owen, és akkor még Casselről ne is beszéljünk.

  16. Jó kis hét ez szerintem. Az eastern/juno nagyon tetszett. i.e. rol meg inkabb semmit, mint rosszat, viszont szerintem sokan vartak a filmet, es ha csak a lehuzo kritikak felet olvastak volna el, akkor most vigan megneztek volna.

    Egy hatalmas nagy problemam volt csak a filmel, de mivel spoilert nem irnek, igy ez megmarad egyenlore a kritikaig.

    Az viszont oromteli, es ismet kirazott tole a hideg, hogy a film elott adtak megint a regen latott batman bemutatot.

  17. Eastern Promises kötelező. Nem hasonlítgatnám más maffiafilmekhez mert nehéz lenne. VM-ről első ránézésre nekem meg abszolúte Ed Harris ugrott be a GoneBabyGone-ból. Tényleg jók a karakterek, nyílván itt nem elsősorban Naomira gondolok..:) goodmovie 8/10

  18. 10 000 B.C.
    Ez meg mi volt? Valami Grace klinika klón? Abban rinyálnak ennyit…csak a megvalósítás, látvány és a hanghatás értékelhető valamilyen módon! a többi nem…
    Ez gyenge volt Emmerich papa… 3/10 (jó indulattal)

    A film előtti előzetesek többet értek:
    Dark Knight (miért csak most láttam először??? Bakker!!!)
    Street King (szinkes trailer)
    Fool’s Gold (érdekes, hogy mostanában ezek a kincskeresős dolgok vannak terítéken… közeledik Indie… :) )
    Wanted (számomra még mindig annyira gagyi hogy szinte jó)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.