Indy hírek és még egy új kép

Na, összejött három dolog, ideje megírni őket. Azzal kezdeném, hogy kiderült az Indiana Jones és a Kristálykoponya Királyságának a játékideje, ami 142 perc körül lesz. Ezzel vagy 20 percet rádob az eddigi leghosszabb Indy filmre.

A másik, hogy az EW készített velük egy interjút, amiben csomó mindenről beszélnek, például a spoilerekről. Meg arról, hogy milyen jó lesz moziban az Indy élmény.

It really is important to be able to point out that the Internet is still filled with more speculation than facts. The Internet isn’t really about facts. It’s about people’s wishful thinking, based on a scintilla of evidence that allows their imaginations to springboard. And that’s fine.

És végül akkor az új kép, ami ismét sokat elárul. Egyelőre az Indy filmnek van a leghagyományosabb és legkevésbé spoileresebb kampánya a “nagyok” közül szerintem. A Dark Knightnak ott a durvulgató víruskampány, Iron Man-t meg… hát láttuk. Előre félek még mit lebbentenek fel az elkövetkező 2 hétben belőle.

18 hozzászólás a “Indy hírek és még egy új kép” bejegyzéshez

  1. kurvajólesz, meg első sorban fogok ülni, de valahogy az eddigi összes indy4 képről az jutott eszembe, hogy “steril”…
    színészeket látok, akik jelmezbe öltözve játszák a szerepüket, egy stúdióban… remélem a film alatt ez nem jut eszembe.

  2. szeretem, ha olyan szavakat használnak, aminek nincsenek tisztában a jelentéstartalmával.

  3. nagyon várós… de hogy véletlenül se csökkentse a filmélményt, eddig az összes trélert kihagytam. :)

  4. nekem lenne egy kérdésem, az előzónek nem ott lett vége hogy örökélete lett, indynek, és őriznie kellett a szent grált?
    akkor minek folytatni ha indy úgyse kerülhet veszélybe, hiszen örökélete van?

  5. ne szivass… az örökélethez gyakran inni kellett a kehelyből (talán minden nap), amit nem lehetett kivinni a templomból.

  6. ráadásul megcsúszott a kehyel a náci csajjal együtt, leesett valami baszom nagy repedésbe, amikor omlott össze a templom. nem?

  7. ebben sem vagyok biztos… vagy rég látta nagyon, vagy valamelyik indy regénnyel keverheti még. :)

  8. Ha már running time: Az Indyn kívóül a The Dark Knight-ról is szólottak, ami ha minden igaz durván megközelíti a 3 órát.

    Érdekes, hogy míg egyesek aggódnak az Indy hossza miatt, a TDK hosszáról senki sem panaszkodott…Nem mintha kéne bármelyik miatt panaszkodni. Nagyon jó nyárunk lesz…:)

  9. én Z indy idejétől sem tartok, csak beszámoltam róla nektek, ha már hírszerű :)

  10. human: előre is bocs, ha ilyet nem szabad, de…

    “Lesz Indiana Jones 5, de remélem, nem kell újabb 20 évet várni rá” – titokzatoskodott nevetve Harrison Ford az USA Today-nak adott interjújában…

    dejólenne :)

    /ha gond, akkor töröld kérlek/

  11. Én is tükön ülve várom ahogy a TDK-t is. A TDK sajtóvetítéséről irtak több helyen magyar oldalakon is ódákat zengtek róla akik látták jobbnak tartották a Beginsnél és hát csak több mint 2,5 órásnak mondták. Azt remélem hogy se az Indy4 ből se a TDK ból nem vágnak már le.

  12. Elméletileg amit a sajtóvetítésről írtak nem igazán lehet valódi, mert még csak egy max. kettő vetítés volt a fejeseknek, a filmet még mindig vágják. Pesze ki tudja…

  13. Az Empire be levan irva mág sok sok sok info sőőőt még egy külön füzetkét is csináltak az indi 4 nek igggen szupi

  14. Most olvasom, hogy -állítólag- a 140 perces filmhossz csak egy félreértésből fakad; a Paramount megerősítette, hogy az Indy 4 kb. 2 órás lesz (123 perc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.