Max Payne keménykedés

Tegnap jött trailer, így most gyorsan pár promóképet is hozzánkvágtak (vagy nem, mert elég kis felbontásúk, szóval szivárgás van valahol a szervezetben). Kurvajól néznek ki, már-már Sin City-sen, de mégis máshogy, kivéve a ferde torkolattüzet az egyik vetődős képen.

Max Payne, az igazság bajnoka

Max Payne, az igazság bajnoka

Max Payne, az igazság bajnoka

Max Payne, az igazság bajnoka

Max Payne, az igazság bajnoka

Max Payne, az igazság bajnoka

human
írta
2008. 07. 11. 16:00
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Max Payne keménykedés” bejegyzéshez

  1. ezekből arra gyanakszom, hogy a játékban is gyakran alkalmazott képregénycucc, itt is meg lesz..

  2. a tegnapi trailer de főleg a képek alapján szerintem meg lesz a hangulat…
    viszont a torkolattűz gáz

  3. van bennük fíling, remélem ezt a szintet tartják is. viszont az a ferde torkolattűz elég hugy… ez is azt valószínűsíti számomra, hogy nem hivatalos promóképek. de felülről a harmadik az telitalálat. :)

  4. Nagy királyság, teljesen hozza az 1-2 rész képregényes átvezetőit, óriási!

  5. Lehet, hogy maxre rossz hatással volt a wanted és az ő pisztolyának még a torkolattüze is ferde :)

  6. semmiféle 3. rész nem készül jelenleg, akkora bukás volt a max 2 anyagilag. Talán majd a filmmel valami beidulhat.

    Csak azon poénkodtam, h nyilván az első részből fog építkezni, meg a másodikból is, ha hihetünk mila kunis nyilatkozatának, amit ugye el lehet olvasni itt a filmbuzin magyarul összefoglalva. Erre van a “max payne” címke felül, hogy lehessen tájékozódni és ne mindig ugyanazok a felesleges, már kitárgyalt témák legyenek kommentekben.

  7. aha, van pár kérdőjeles cikk, hogy a take 2/rockstar utalt rá távolról, amibe páran ezt látták bele.. Semmilyen hivatalos bejelentés nincs a dologról, úgyhogy erről ennyit. Kérdőjeles cikket valami homályos utalásra bárki tud írni.

  8. hol van kép a max payne 3-ból? mostmár kíváncsi lettem. Mert az SG cikkben is csak GTA4 képek vannak.

  9. megbukott a max payne 2 anyagilag? ezt nem gondoltam volna az első rész tükrében.

  10. Az első rész ( megölik a feleségét és a gyerekét) és a második rész alapjá készült a forgatókönyv. Gondolom ezek a repkedő faszik a “V”-s drog miatt vannak. Halu vagy valami ilyesmi ( de akkor, hogy ragadják ki a faszit az ablakon ?! ). Nekem a Constantine jutott eszembe róla. Nem tóm miért.

  11. Ilyen bizbaszok nem repkedtek a játékban.Ez valami rohadt nagy mellényúlás, vágják ki azokat a részeket, aztán Wahlberg próbáljon egy-két magvas gondolatot közölni velünk, mint a játékban.Olyan noir-osan, de némi értelemmel az arcán.
    Lewis:
    Azért jut eszedbe a Constantine, mert annak is hasonló volt a képi világa, mint a Max Payne-nek itt a trailer-ben.

    Ennél többet érdemelt, volna ez a játék!

  12. (human: keress rá google-ban, legfelül lesznek képtalálatok, azokról beszélek.)

  13. “(human: keress rá google-ban, legfelül lesznek képtalálatok, azokról beszélek.)”

    Hát ezaz dimitrij, hoyg azok fényében osztasz ki h nicsn igazam? Van van kép az első két játékból és pár fan méd poszter – te sem godnolod hogy az az ashes valós, vagy az a másik, a fotózott sráccal.. (mellesleg az ilyen keress rá googlen ez vicces, mert sok mindenben más lehet a két találatunk, beállítástól függően – a konkrét linket nyomd, amiben max 3 van és nem néz ki ordas fake-nek)

  14. “Lewis, ekkor: 2008. 07. 11. 18:56”

    Gratulálok lewis, leírtad amit már 3-4 hónapja leírtam itt a filmbuzin és a címkére kattintva elérhető, hogy ne kelljen újra meg újra leírni.

  15. egy-kettőnél sikerült eltalálni az max payne-hangulatot, de attól félek, hogy messze lesz a játék feelingjétől

  16. A Max Payne 2 valoban bukta volt, ami nem is csoda, mert jol elcsesztek a hangulatot par aprosaggal. Pedig a palyak, meg a motor nem volt rossz.
    Remelem a filmben is megjelennek majd a kedvenceim a jatekbol, kulonosen az Address Unknown “kult sorozat”, ami a TV-kben ment a palyakon. Bar a Lords and Ladies is mokas volt… ;)
    Na meg persze Captain Baseballbat-Boy es Bycicle Helmet Girl!
    Kicsit abban is remenykedtem, hogy a jatek zenejet megtartjak, de ugy tunik a bemutato alapjan, hogy nem. Nagy karrr!

  17. ugyan mar,ez csak promo zene,ebbol meg nem nagyon lehet kovetkezteteseket levonni,ja es a filmrol se,par osszevagott gyors jelenet,es mindenki mar azon sir,h ez nem olyan,mint a jatek,vazz,eloszor nezzetek meg az egesz filmet!!!

  18. Mindent elmond a cuccról az, hogy Sam Lake úgy van feltüntetve a szereplőlistán mint ‘Judas’. Márkimárkra nézek és csak a fejemet tudom csóválni. A maxpayne univerzumhoz hasonlatos kult finomságokhoz kicsit érzékenyebben is hozzá lehetne nyúlni, de hát itt a nagy ki*ott globalizmus úgyhogy inkább csak halkan zsörtölődjünk tovább testvéreim.

  19. madcows: meglepően sok pozitív vélemény van a trailer után, nem kell védeni azt ilyen hevesen.

    bachterman: bocs, de nem valamire válaszoltál amit előtte töröltem?

  20. human: ki a faszom osztott ki? nem kell hőbörögni, nyugi.

    rákerestem a max payne 3-ra és elmondtam, hogy mit dobott ki találatként… ordas fake lenne? lehet… akkor is azt írták több helyen, hogy 2009-ben jön a játék, lenne is benne ráció, ha a film után jönne a játék is, nem?

    http://uk.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26283798

    itt meg nem zárták ki, meg nem is erősítették meg. máson dolgoznak…

  21. [ha jó emailt adtál meg akkor ott válaszoltam – a szerk.
    update: persze az első beszólós kommentedhez kamu emailt adtál meg, erről akkor ennyit – a szerk megint.]

  22. Aki még mindig a repülő angyalokon értetlenkedik azon már csak nevetni tudok, játsza újra az 1-et figyelmesen!
    És aki azt mondja, hogy nincs hangulata azt végképp nem értem…???…1:30 perces videóból valóban kiderül a hangulata, na mind1 engem ez a 1:30 perctől is ugyanúgy leblokkoltam mint anno a játéktól!! Nagyon jó lesz ez!!

  23. Tommy Gear:
    Te láttál röpködő Fallen Angel-eket a játékban.
    Mert én bizony nem, de isten az atyám holnap végig tolom a gammát lövök egy két képet a te áldalad kreált, lelkeket raboló angyalkákról.Ez már fáj…

  24. Az első képen mintha Tom Cruise lenne.
    Most az ilyen kacsamese akciófilmek korát éljük (Wanted, Shot em up, Max P.)

  25. mondjuk én tuti biztosra veszem hogy halu madarak lesznek benne hiszen a csákót nem kikapják az ablak elől hanem kiesik miután max lelővi és kivágódik,ott van a trailer utolsó másodpercében,viszont nem vágom h miért mondjátok azt h a második gameből csinálják hiszen akkor már a családja rég halott volt a trailerben viszont a kiirtás utáni képeket is mutogatják….ja és nekem egyaránt tetszett mindkét epizód,a kettes sztorija egyenesen frenetikus volt…

  26. Ezt a trailerhez is írhattad volna (de unom már az angyalos magyarázatokat), és az 1-2ből cisnálják közösen (ahogy már megírtam külön posztban itt a filmbuzin), azaz Monának nagyobb szerepe lesz mint az első játékban volt pl.

    Innentől minden angyalozás kizárva a f*szba

  27. Áh, Max Payne szerepére Johnny Knoxville lett volna a legjobb… Bár nyilván ha tudott volna valami színészit produkálni, meg az sem hátrány ha az előéletéről az aktuális néző nem tud semmmit :D

    Azt pedig elárulom mindenkinek, itt filmbuzin is meg mindenhol sóvárgás lesz, de azért 7-8 pontot kapni fog, az _ahhoz képest, hogy…_ okán.

    Akkor lenne odabaszós film, ha _konkrétan_ a játék nyomán haladna végig. Egyrészt akik végigtolták a két részt (mint én) szinte könnybe lábadó szemekkel tudnánk követni a dolgokat és azért lennénk oda, aki meg nem halott előzőleg Max-ről, őt meg a puszta történet baszná fejbe. Plusz egy-két valós kiegészítés is lehetne az első és második részt közti átvezetőről (lehetőleg az eredeti íróktól) és némi magyarázat, hihető előélet stb. stb.

    Sajnos viszont ugye nem ez lesz, szóval szar film lesz. Aki pedig jóra vágyik, előszedi a polc mélyéről azokat a cd-ket…

  28. én Phonixet képzeltem volna Max szerepére (tudjátok aki a 8 mm filmben volt a pornos gyerek Cage oldalán meg aszem a Gladiátorban is játszott) de Walberger sincs bajom.)

  29. Akkor is Knoxville :D Mármint… ha a játékból valaki kiragad egy képet és megnézi Johhny pofáját, szinte egy az egyben ugyanaz. Úgy gondolom egy ehhez fogható hasonlóság – az ún. ihlető darabból nálam mindennél többet érne…

    De kinek a pap, kinek meg a pofonok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.