Shane Black nagyon ráért

És mivel forgatókönyv író, így egy régi művét vette elő, hogy valami folytatást eszkábáljon hozzá. Nos így született meg a Halálos fegyver 5 forgatókönyve anélkül, hogy bárki tudott volna róla! Legalábbis ezen insider blog (amit a képünkbe tolnak jelszóvédetten, hogy pubik, pórnép, itt a sok infó de nem tudjátok a jelszót) szerint kész van a forgatókönyvvel, és most házal, hogy Gibson és Glover visszatérjen egy utolsó ügyre

Simán előfordulhat, hogy semmi nem lesz belőle (mivel LW így muszáj volt akár így is leközölni), de ha Shane Black keze alól kerül ki a cucc, aki az első részt írta, meg a Kiss Kiss Bang Banget és az Utolsó cserkészt, akkor a nem semmi dumák azért garantáltak.

17 hozzászólás a “Shane Black nagyon ráért” bejegyzéshez

  1. úúú, bárcsak igaz lenne, és létre is jönne a film, Shane Black egy isten! Vagy max írja át a szereplők nevét, és csináljon vmi külön filmet, bármi jöhet Tőle =)

  2. jó lenne!!!!!!!!!!!!
    De egyetértek ha nem, írja át kicsit és jöhet másként, jöhetne egy kis 90-es évek akció feeling érzésű film.

  3. Én speciel nem kérek belőle.
    Az összes 80-as évekbeli akciófilm közül a Halálos fegyver széria a kedvencem (a zseniális magyar szinkronnal együtt). Leszartam, hogy lesz Die Hard folytatás, meg John Rambo (amúgy jók voltak), de a HF filmeket könyörgöm hagyjátok békén. Szerintem mind a 4 rész kb. egy szinten mozog, mindegyik nagyon fasza. Nem kéne elővenni egy 5. részt, mert hát benne van a pakliban, hogy szar is lehet.

    Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Kránitz lajos sem lehetne már Murtough őrmester magyarhangja :(

  4. Lesz 5. rész van egy olyan érzésem.Mind2 sztárra ráférne már egy komolyabb kasszasiker.Shane apánk meg télleg egy fucking genius!

  5. ha mindenki jön, aki eddig volt nem lehet elcseszni, csak akkor ha CG Mel Gibson ugrál a tetőkön, amit szerintem nem tesznek meg:-)

  6. Na, ebben talán sikerül Blacknek kinyírnia Riggs-et :]

    A negyedik résznél nem nehéz jobbat csinálni.

  7. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne már ennek a szériának folytatást csinálni. Jó volt, de efölött is eljárt az idő már. Nem kéne úgy lerombolni megint egy legendát, mint ahogy az Indiana Jones-al tették. Az egy szép korszak volt a nyomozós filmekkel, lsd. Kutyám Jerry Lee Halálos fegyver stb… de már nem időszerűek. Gibson segge is már ráncos és Glover sincs sztem már csúcsformában.

  8. Hát sajnos Gibson és Glover tényleg öregecskék az ilyen szerepekre :(
    Más színészekkel egy 5. rész pedig minden lenne csak nem Halálos Fegyver.

  9. “Nem kéne elővenni egy 5. részt, mert hát benne van a pakliban, hogy szar is lehet.”

    Ezzel az erővel semmilyen filmet nem szabadna csinálni, mert szar is lehet.

  10. igen, már a 4. részben is elsütötte a fegyverét a pisztolytáskájában glover, meg gibson se bírta nagyon lesprintelni a rosszfiút, úgyhogy most talán kerekes székben bottal hadonászva gurulhatnának a bűnözők után.
    félreértés ne essék imádom mind a 4 részt, de talán már elreppent felettük az idő.
    bár ha stallone még tudott fasírtnak valót csinálni…

  11. brianaspirin: Glover már a 3(!) részben elsütötte a fegyverét az öltözőben! :):):)

  12. Jaja! Es az elso resz ota mondogatja, hogy: “En mar tul oreg vagyok ehhez!” :)))))))))

  13. Szerintem pont hogy fasza lesz mert képes lesz ironiával viszonyulni a szereplökhoz és kiröhögi az öregséget, nem eljátsza, hogy még mindig olyan tutik,meg hogy még mindig 20 évesek

  14. LETHAL WEAPON 5 IS ON… HERE’S HOW IT WENT DOWN.

    Original screenwriter Shane Black quietly wrote the script on spec, without telling anyone… Then, he called Joel Silver and essentially told him he wanted the story to continue and that he had already written the script… We hear this time homicidal Riggs (Mel Gibson) is about to retire, but pulls Murtaugh (Danny Glover) out of retirement to solve one final case, before they both officially head off into the sun…

    Gibson and Glover are down to return (although no deals have been signed yet). With the attractive package and a solid script, the picture will go… soon.

  15. sztem nagyon jó lenne az 5. rész.de persze a régi színészekkel és persze Leo Gecc-el.De nagyon remélem hogy elkészül az 5. rész mert a Rambo is nagy siker lett és sorolhatnám még az oyan filmeket amik 20 év után ismét nagy sikert értek el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.