The Princess and the Frog kép

Durva, hogy most visszanéztem az első hírt, és több mint egy éve hozta le a filmbuzi, hogy jön ez a film. Tudjátok, a klasszikus 2d animációs mese. Ennek kapcsán merült fel megint bennem, hogy ha ez 10 éve jön ki, akkor sokkal kevesebb érdeklődés övezné, de most, hogy a 3D leírtotta a terepet, szinte messiásként várjuk ezt. Reménykedünk a stílus visszatérésében, hiszen a teaser videót és ezt a legújabb képet elnézve ugye gyönyörű.

7 hozzászólás a “The Princess and the Frog kép” bejegyzéshez

  1. Gyönyörű szép csak a főszereplő fekete hölgyemény ne kapjon valami “Hip-Hop stripper bitch” akcentust, mert a teasernél olyan volt.

  2. Amíg nem tudnak jobb 3D rajzfilmet csinálni mint a LionKing, addig minden 2d-nek adok esélyt ami kijön. Ez is jónak néz ki.
    Amúgy belegondolva, a célközönség (max 15 éves, inkább 4-10) szerintem magas ívről tojik rá, hogy 3d vagy 2d, hiszen néha a leggagyibbra folyik a nyáluk a Nickelodeonon. Persze felnőtt ember érdekesebbnek tartja a 3Dt valamennyivel, de neki csak az a dolga, hogy megvegye a DVDt a porontynak.

  3. hát, én elvileg felnőtt vagyok, de sosem tartottam érdekesebbnek a 3d-t :D pár szabályt erősítő kivételtől eltekintve inkább idegesít is az egybehaj és hasonló rondaságok

  4. Ez nagyon szép lesz, remélem olyan lesz amit többször is meg nézhet az ember, jajj ne rontsák el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.