Heti mozibemutatók: február 5.

A hétre jött oscar jelölt megint, és kevésbé jó filmek is mellé.

  • Benjamin Button különös élete – erről már írtam, katt rá, lehetőleg oda értekezzetek róla. Csodajó film.
  • El Greco – erre lehet elmegy isolde, a trailere szerintem borzasztó volt.
  • A kuszkusz titka (La Graine et le Mulet) – rengeteg filmfesztiváli díjjal felvértezett francia dráma.
  • Made in Hungaria – magyar zenés film, hahaha.
  • Nem vagyok a barátod – magyar tragikomédia.
  • A szállító 3 (Transporter 3) – erről is van írás, páran ellenkeznek, de én máig nem tudom elhinni, hogy egy sima autós akciófilmet, amire még pénz is akad az akciósztár mellé, hogy tudnak így elrontani.
human
írta
2009. 02. 05. 13:28
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 5.” bejegyzéshez

  1. Egyedül a Benjamin Button különös élete nézős a héten. Szállító 3 ha ingyen lenne akkor sem.

  2. “Egyedül a Benjamin Button különös élete nézős a héten.”

    mondjon jó nagy hülyéket.

    a kuszkusz titka alapból lepipálja a BB-t, de a nem vagyok a barátod is abszolút jó film.

    a made in hungária pedig várós, kíváncsi vagyok.

  3. A Nem vagyok a barátod márciusban már jön dvd-re, inkább abba fektetek bele.

    A többit meg már láttam vagy nem érdekel. Majd legközelebb.

  4. A kuszkusz titka nem nyert nalam. BB istencsaszar film volt, Made in Hungarianak pedig annyira hangulatos trailere volt, h nem tudom nem megnezni.

  5. a nem vagyok a barátod kegyetlen jó! azt hiszem, így szemle után megnézem megint, durván ütős film! meg még a kuszkusz titkát szupportálom azt hiszem.

  6. BB-re én is megyek… Winnie, te mindenkinek beszólsz? Saját ízlése van mindenkinek, pl. nekem is csak a BB a favorit, az fenti filmek közül!

  7. Ezen a héten nem hiszem hogy megyek új premierek közül bármire…talán egy Transporter 3, hogy legyen min röhögni, vagy ha komolyabb kedvem lesz akkor Frost/Nixon.

    Benjamint meg nézzétek, mert jó film. Csak ne vegyetek sok kólát mert hosszú :D

  8. Gyerekek az év idei meglepetése eddig a Made in hungaria. Asszony rángatott el, de baromi jól szórakoztam. Érdemes megnézni.

  9. bizony bizony ne hanyagoljuk el a magyar filmeket se, mindkét filmszemlés film remek a kategóriáján belül.
    Made in Hungaria – színdarabban és filmen is nagyon élvezetes (rock ‘n’ roll életérzés ;) )
    Nem vagyok a barátod – nem egyszerű és szvsz talán nem is közönségfilm kategória, de mindenképpen elgondolkodtató amolyan még másnap is emészteni fogod film.

  10. “ne hanyagoljuk el a magyar filmeket se”
    az a baj, hogy ők hanyagolják magukat.

    kiváncsi leszek az első magyar filmre aminek rendes poszterei, trailere és kampánya lesz (egy interjú az origón nem az). Ja és igen, ne legyen minden héten valami szar magyar film a moziban, csak mer tlegyártották 1000 nézőnek x pénzért, mert a jók elvesznek a dömpingben. Szerintem.

  11. ez 100%-ig igaz, hogy mi van ennek a hátterében abba most nem mennék bele, mindenesetre ez a 2 film speciel megérdemli a figyelmet.

  12. gonzo: így van, nem vagyok a barátodtól én még 3 nap múlva is szédelegtem. várom már a dvd-t nagyon. (és persze az is érdekes, h miért nem nyomatják többször a tévében ezeket, v miért nem gyártanak a tévére eleve? több értelme lenne olykor)

  13. [ha sértegetni akarod legalább olyan dologba köss, amit itt követett el, és mivel én 1 betűt nem látok letöltésre vonatkozón a kommentjében így a személyeskedésednek byebye – a zerk.]

  14. A Nem vagyok a baratod nagyon korrekt film lett, 6,5/10.
    Mellesleg van kivalo magyar film, par evente hatalmas durranasok vannak. Tavaly a Delta, elotte a Taxidermia meg azelott a Werckmesiter harmoniak. Abban maximalisan egyetertek, h rendes kampanyra lenne szukseg (bar mondjuk a Taxidermia plakatja pl. sztem rendkivul jo volt, Tarr Bela meg elvbol nem propaglja a filmjeit, nem az a kategoria amit erdemes) illetve azt, h sokkal durvabban szurni kene mire megy el a penz. A Valami Amerika 2. pl. sztem az utobbi evek egyik legjobb magyar kozonsegfilmje lett, kapott is azert reklamot, de a kampany nevetsegesen semmitero volt. Mas kerdes, h az egesz magyar filmes kultura eleg alacsony szinten van ilyen teren, alig latni a tv-ben mozitrailert.

  15. aha, 1ébként a werckmeisternek volt plakátja. de azért a 2001es werckmeister meg a 2006os taxidermia között eltelt 5 (!) évben több említésre méltó magyar alkotás is akad.. 2007-ből a zuhanórepülés pl. eléggé korrekt volt, mélyen őrzött titkok (2003), kísértések (2001), libiomfi (2004), off hollywood (2007), ópium (2007), fehér tenyér (2006), de nekem a londoni férfi is bejött, meg persze közönségfilmekből a kalandorok meg még a konyec is jó volt.

  16. mindnek van plakátja, ez nem kérdés, mégsem rakjuk úgy ki mint az amcsikat, amiket ugye a legkissebb blogok is simán megtalálnak, itthon meg winnietől kell kérnem, mert neki talán küldtek.. nincs felpörgetés, így várakozás sem, csak pár embernél, de most marhára nem azokról beszélünk akik elmennek filmszemlére vagy 2 magyar rendezőnél többet tudnak felsorolni. De ez már marhára off.

  17. nem off:
    Made in Hungáriát bevállaltam, csak mert musical-száker vagyok, és KURVAJÓ volt!! Nem csak musicalnek, filmnek is! Megnézni!

  18. Én is olvasom! :P

    Méghozzá azért, mert csak ezt dobta ki a kereső a Made In Hungáriára. Remélem azért lesz róla egy post. :)

  19. nagyon jó lett a Made in Hungaria. Összehasonlítani tlaán a Mamma Miával lehet, annál ezerszer jobb :D

  20. Csatlakozom a Made in Hungaria dicsérők táborához. Nagyon jó film. A rendezés, a szereplők, a koreográfia, a zene, minden. Mindenkinek ajánlom, ez tényleg jó magyar produkció.

  21. Nagyon-nagyon jó a Made in Hungaria! Igazi feelgood film! A nagybőgős Kovács Lehel zseniális!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.