Megvan Freddy

A Nightmare on Elm street remake-ben nem más, mint Jackie Earle Haley fogja játszani Kruegert, legalábbis a Variety szerint. A srácot nemrég láthattuk a Watchmenben, többnyire maszkban, mivel ő volt Rorschach “None of you understand. I’m not locked up in here with you. You’re locked up in here with me.”

13 hozzászólás a “Megvan Freddy” bejegyzéshez

 1. ezt mar regota pletykaljak, de nem gondoltam, hogy vegleges, minden esetre most beindult a watchmen gardanak a szeker :)
  szerintem nem lesz rossz, jobb valasztas, mint billy-bob t, mert ot mar tul sok filmbol ismerjuk ahoz, h freddy-kent megszokjuk

 2. Féltem tőle,hogy ez a hír pletykának bizonyul! De így már látszik némi fény az alagút végén! Nagyon nagy színész a csávó! A legjobb választás Freddy szerepére! Most már nagyon várós!

 3. Rorschach-ként imádtam, és szerintem Kruegert is hihetetlenül jól fogja játszani! Nagyon jól játszik a hangjával!

 4. “A legjobb választás Freddy szerepére!”

  nem tudom, nekem fogalmam sincs, hogy milyen választás. nyilván vagy 200 színész jól vagy jobban el tudná játszani a szerepet…

 5. Nem láttam még a watchmen-t, nem tudom mennyire játszik jól Haley, de mindezek ellenére szerintem nem ő a legjobb választás – remélem a filmben megcáfol.
  Krueger szerepére Robert Knepper -t szívesebben láttam volna, az ő fejéről maszk nélkül is elhinném hogy gyerekmolesztáló pszichopata. No és a játéka is kellemes színt vitt volna a freddy frencsájzba. Kár érte.

 6. Winnie, öregem, téged nagyon megverhettek az oviban, hogy ilyen gyomorszorítóan kekec-geci vagy netszerte.

  Nekem egyébként ez új infó volt, és örömteli. Biztos vagyok benne, hogy remek új Freddy-nk lesz.

 7. human
  köszönöm a tippet, ezt a filmet is pótolom
  kinézetről, fejszerkezetről írtam, de persze a gumimaszk alatt ezek a tulajdonságok már nem kifejezetten relevánsak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.