Where The, Up, Holmes, Twilight Zone, Red

Először is, Where The Wild Things Are játék is lesz, csatolják a vaszettül jó trailerrel rendelkező filmhez majd októberbe, Mivel a filmekhez készülő játékok nem szoktak nagyot ütni, így nincs sok remény a WTWTA game kapcsán sem.

Aztán meg van egy ilyen marhajó Up-promó, amit a franciáknál vetettek be.

Mivel többen írtátok, hogy áhhá, új Sherlock Holmes trailer a yahoonál, ezért szólok, hogy nem igazán. Tényleg lesz új trailer, de ez még nem az, az előzőtől 1-2 apróságban tér el, ezért is nem írtam meg külön (a yahoo linken megnézhetitek az előzőt is, csak hogy lássátok a “sok” változást).

Közben DiCaprio stúdiója pedig felfogadta a Life és az Astronaut’s Wife (a Deppes Theronos szörnyű film) íróját, hogy a Twilight Zone Moviet dobaj össze nekik. Ha csak a mozifilm lenne Rand Ravich múltjában, akkor legyintenék arra, hogy felfogadták, de a Life-fal szépített már, így akár jó dolgok is kisühetnek ebből.

Úgy tűnik alakul a Warren Ellis féle RED képregény feldolgozása, most épp Morgan Freemant vették fel az egyik szerepbe. Forgatókönyv írók is vannak már, szóval lassan alakulgat a film.

3 hozzászólás a “Where The, Up, Holmes, Twilight Zone, Red” bejegyzéshez

  1. Twilight Zone: remelem tobb szegmensbol all majd, es mindegyiket mas rendezi, mint az elozot (mondjuk Aja, Maury-Bustillo es Craven)

    Red: az b*szna be, ha PG13 lenne, mert akkor kimaradna a szemkinyomas, meg a hasonlok, van egy olyan erzesem, hogy a foszereplo Statham lesz, barmennyire is nem illik ra, en Joaquin Phoenix-et kepzelnem el, de hat o megzakkant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.