Éjszakai milliő: Bourne, Szex és NY, Jack Ryan, Terminátor, PTA, Terry Gilliam, Monroe

Ahogy pár napja említettem, Greengrass bepipult a Bourne-folytatás kapcsán és végül hivatalosan is bejelentette, hogy ő ezt így akkor nem.

Egy másik pletyka is megerősítésre került, mégpedig a Chris Pine féle Jack Ryan-es. A film a Wall Street körül fog játszódni, majd többet tudunk meg idővel.

Aztán itt egy kép a Szex és NY 2-ből. Izgi! Nem.

Szex és NY 2

Úgy néz ki valakinek kell a Terminátor frenchise, amit mint tudjuk árusítanak. Hát marha jó lenne, ha valami kompetens csapat csapna le rá. A hír az, hogy a jelenlegi érdeklődőkkel folytatott tárgyalások alapján még február 1. előtt várható valami bejelentés a témában.

Amerikai Pite: Book of Love. Ha valaki nem vette volna észre, jön (van ahova már meg is érkezett) a következő pite film. A siteon trailer, csak hogy lássa mindenki a suck-faktort, ami magas.

Úgy néz ki, hogy Terry Gilliam megint Don Quixote-tével akar foglalkozni. A szélmalmokkal harcoló öregur szerepébe pedig Robert Duvall-t nézte ki. Pénz egyelőre még nincs sok az előkészületekbe pumpálva, de érdekes csapat ez eddig.

Paul Thomas Anderson megvan? Ha nincs akkor Vér fog folyni. A következő filmjére 35 millát kap, főszerepbe pedig egy Philip Seymour Hoffmant. A forgatókönyv még nincs kész, de azt már tudni, hogy az 50-es éveknek lesz helló.

Mivel csak 2011-ben állnak ki a filmnek, így röviden említem, hogy Emir Kusturica filmjében Depp fogja alakítani Pancho Villát.

Spielberg egyik terve pedig elbukott, mégpedig a Harvey.

Aztán itt van az is, hogy valószínűleg Michelle Williams fogja alakítani Marilyn Monroe-t a My Week With Marilyn című filmben. Még csak tárgyalnak, szóval a kő és a véső egyelőre nem találkozott.

Végül legyen itt még egy kép, mégpedig a marha izgalmasnak kinéző Going the Distance című filmből, amiben a távkapcsolatokkal foglalkoznak, amik ugye a valóságban nem működnek. A képen Drew Barrymore és Justin Long.

9 hozzászólás a “Éjszakai milliő: Bourne, Szex és NY, Jack Ryan, Terminátor, PTA, Terry Gilliam, Monroe” bejegyzéshez

  1. Hiába csak az első 3 Amerikai pite az igazán jó, meg az igazi, én jókat röhögtem az összes folytatáson (talán a 4 volt kicsit langyosabb), tehát ez is simán várós.

  2. a P.T.A. ft. P.S.H.-ra nagyon de nagyon kíváncsi leszek!
    A Kusturicás filmnél először úgy volt nem, hogy Tom Hanks vagy Robert D. J. fogja játszani?! Depp vállalta be :D

  3. a Pite-trailer még egészen impozáns, a film viszont nemhogy egybőldvd, egybőlkuka.

    Drew-t meg fel sem ismertem :S

  4. a PTA film egy vallásalapítóról fog szólni (gondolom ő lesz PSH), mester-tanítvány sztori, amikor túl nagyszabású és kiterjedt lesz a mozgalom, a padawan elkezd kételkedni az egész humbugban

  5. Terminátor árusítás? Sajnálom James Cameront komolyan…amit ő elképzelt/megalkotott most úgy árusítják, mint egy rohadt paradicsomot a piacon. Ennek most mi lesz a címe? Terminátor: Orgazmus? :D

  6. Terminátor egy igazi hozzáértőhöz kerülhetne, egy olyanhoz aki alázattal nyúl hozzá. Egyik legnagyobb sztori a filmtörténetben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.