Cool apróságok: Iron Man, Airbender, 3 testőr, Bioshock, Scream

Először is designmániákusoknak itt egy videó arról, hogy az Iron Man páncél szoftverének a designja miképp alakult. Na meg elvileg a többi Stark által használt cuccé is.

Cameron megerősítette a Titanic 3D-be konvertálásának hírét. 2012 tavasza a cél a bemutatóval.

Az új Pókember srác csak fél milliót kap a szerepért. Persze ha befut a film akkor a folytatásnál csiling-csiling. Vagy más színésszel megint rebootolják majd?

Aki végképp le akarja lőni magának az Airbendert, mert mondjuk ötször látta a sorozatot vagy ilyesmi, az ebben a cikkben elolvashatja, hogy mit nem kellett volna kihagyni a rendezőzseninek a nagyfilmből.

Bár a Bioshock-film jelenleg nem nagyon haladgat, azért annyit elárult a producerré lefokozott Gore Verbinski, hogy bazira R besorolású kéne legyen. Anno ő rendezte volna, de leintette a stúdió mert olyan drága lenne. Jelenleg az a helyzet, hogy Gore producerkedése mellett Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) ül a rendezői székbe. Továbbra is a költségek lefaragásán dolgoznak, de mindeképp R-t akar, horrort és ugye a víz alatt, ami drága, a horrorfilmek általános bevétele miatt pedig kockázatos.

Úgy néz ki a Scream 4 forgatásán nem túl rózsás a hangulat, mivel a harmadik Sikolyt papírra vető Ehren Kruger keze alól kikerülő újraírt változat nagyon keveseknek fekszik.

A végére pedig csak Mill Jovovics maradt, aki a twitterén szépen posztolt pár képet a 3 testőrben viselt jelmezéről.

3 hozzászólás a “Cool apróságok: Iron Man, Airbender, 3 testőr, Bioshock, Scream” bejegyzéshez

  1. Van bennem már régóta egy nagyon rossz érzés: Úgy érzem, hogy a Bioshockot nagyon elfogják baxni… ne legyen igazam.

  2. “ami drága, a horrorfilmek általános bevétele miatt pedig kockázatos.”

    Elég hozniuk a játék szintjét és máris nem csak a játék többmilliós játékosbázisa lesz rá kíváncsi. Bár ez csak az én véleményem. :)

    Az I Am Legend visszahozta az árát? Csak mert gondolom annál nem nagyon lehetne drágább, a megcélzott nézőtábor (ha jól csinálják meg a filmet) pedig ugyanaz.

    Pocok:

    Őszintén szólva én a Mass Effect filmtől jobban félek. A BioWare már így is túl filmesre vette a figurát, felesleges belőle filmet csinálni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.