Piranha 3D

Ritkán van olyan, hogy annyira egyetértek Mammuttal, mint itt, a modern Piranha filmnél. Valahol poén, hogy ez jobban teljesítette amit felvállalt, mint a Machete, pedig mindkettő agyatlan szórakozás akart csak lenni, direkt térdig gázolva a saját stílusában. Míg Rodriguez tolla elszaladt a túlírással, addig bizony a Piranha 3D-t tető alá hozók lubickoltak a hasonló szörnyes filmek bejáratott paneljeiben.

Piranha 3D részlet

Szinte minden fontosabb szabályt betartottak a Piranhával. Első sejtelmes haláloktól kezdve a gyönyörű cicit villogtató csajokon át a tömegpusztításig. Még a film utolsó fordulata is látható előre, mégis végtelenul szórakoztató.

A 3D persze a gagyi fajta, ne számítsatok Tron IMAX-re. Mégis, hiába konvertált, a stílushoz tökéletesen illik a húzás. Tele van a képernyőből feléd repülő gimmick 3d-vel, de hát aez csak jó egy horrorban, legalább jobban csúszik a popcorn, miután a plusz folyadékot ráöntik a vászonról.

A motorcsónak-motoros jelenetekért külön jár pont szerintem, így végül egy 8/10-es agyatlan szórakozás a Piranha 3D számláján az eredmény.

29 hozzászólás a “Piranha 3D” bejegyzéshez

  1. Nekem a végén azért agyatlan trancsír már igen erős volt, nem is a hentelés, hanem amikor az embereket kihúzogatták a vízből.

  2. Csak ugyan magas pontszám humantól egy ilyen kaliberű filmre.
    Szerintem a zene is passzolt:)

  3. Nem tudom, nekem az utolsó fordulata (a filmnek) nem esett le, csak az utolsó pillanatban. Lehet túlságosan is kikapcsolt az agyam. :)

  4. Hát ez komoly volt, csak azt sajnálom hogy nem 3D-ben néztem.
    Vicces volt, ciciből és aprításból sem volt hiány. :)
    10/7

  5. Szerintem is az egyik legjobb popcorn mozi tavalyról. Az elejétől a végéig szórakoztam rajta.

    Plusz pont a zenékért és Gianna Michaels-ért. :D

  6. Sztem is baromi jó volt, a vége sztem sem kiszámítható teljesen…előlegezve ugyebár a folytatást…Christopher Lloyd akcentusa, vagy beszédstílusa vagy nemis tudom minek nevezzem, pedig zseniális…:)

    nálam is 8/10…

  7. Hát igen. Én ezzel a filmmel nyitottam az évet, és kívánom, hogy ennél rosszabbat ne lássak. Nálam 8/10, abszolút fogyasztható, szórakoztató darab. A folytatást már nagyon várom :D

  8. A legrosszabb film is lehetett volna ha megpróbálta volna komolyan venni magát!
    Aja jól vette az akadályt és egy jó kis agyeldobós móka lett belőle!
    Buli,csöcsök,vérengzés,utalások és jó pár cameó!
    Ezek jellemzik ezt a remek filmet!
    A CGI is jobb mint amit a trailerben láttunk!
    9/10

  9. úgy ültem le hogy na ezt a gagyi kakit is megnézem ééés, basszus, ez simán élvezhető volt! 7/10

  10. Én tavaly láttam, de annyira tetszett, hogy már egy jelenetet sem tudok felidézni belőle (=szar)

  11. Még jó hogy nem vette magát komolyan egy ilyen sztorival… persze agyatlan szórakozás is jólesik néha, de azért szerintem még nem kellene felpontozni a film értékét. Az érdektelen duma – trancsír – cicik – trancsír – cicik – érdektelen duma stb. dramaturgiára épülő filmek lehetnek viccesek, sörözés-rövidezés mellé társaságban még kiválóak is, de mindettől függetlenül az 5 perc munkával összerakott forgatókönyv, és a nem túl erőtpróbáló színészkedés a minőséget jellemzi. Az “olyan szar, hogy már jó” szerintem nem egy kategória. Én is jót vidultam a filmen, de 4-5-nél többet nem érdemel egy 10-es skálán…

  12. inbetween: nem a social network ellen 8 pont ez sem, hanem a fajtársai ellen, pl a Machetehez képest.

  13. Na megnéztem én is. Ha 8 pontot nem is, de egy 7 est én is kiosztok rá. Főleg az utolsó 35-40 perc és a befejezés miatt.

  14. Bátran kijelenthetem, az utóbbi idők legnagyobb mozis élményét kaptam és 2010 tényleg a minőségi,egyben igénytelen retró éve volt.
    Rövid, véres, telis tele van remek halálesettel és tökéletes női testtel, jó zenével, cameóval és hatásvadász térhatású elemekkel. Pontosan azt kaptam, amit vártam!
    Az egész film egy nagy tóparti party alatt játszódik, süt a nap, szól a zene, villannak a mellek és hullanak az emberek.

    90%

  15. Rég szórakoztam ilyen jól, kb végig röhögtem a filmet. O’Connel karaktere amit nyomott, főleg a végén :DDDDDD

  16. megnéztem.1 kalap szar.komolyan a világ legszarabb filmje.olyan rossz,h az már fáj.1 értelmetlen fos.

  17. Luca: A Kilences terv a világűrből a világ legszarabb filmje. Házi feladat, csak hogy ne dobálózz olyan könnyelműen ezzel a címmel :D

    A Piranha szerintem belefér az olyan rossz, hogy már jó kategóriába, de az biztos, hogy a csöcsök nélkül nem néztem volna végig. Szerintem nem annyira vicces, ha direkt szar egy film. Egy letöltést megért, egy mozijegyet semmiképp sem.

  18. Bejött a film. :) A végére már annnyira vártam hogy mikor pusztul el az a sok semmirekellő idióta fiatal a tóparton :D

  19. remek popcorn mozi volt 7.5/10 pont ilyen agyatlan szórakozásra vágytam ma este és szerintem a 3D sem volt annyira ergya :-) jah és rohadt jó volt ennyi sorozatos arcot látni a filmben, ezért külön respect!

  20. Hát én hányingeremben végig a székem üléshuzatát néztem a film alatt. Oké, horror, oké nem veszi komolyan magát, de azért akkor is tele volt undorító húzásokkal. Meg ez az agyatlanság, hogy a halszakértő pasinak “véletlenül” pont fityeg egy fosszília az irodájában, ami pont egy olyan piranhát ábrázol, mint amit elfogtak.(magyarázatot rá nem adtak persze, mert minek) És hogy a CÁPA film kvázi egyetlen túlélője (a főszereplőt leszámítva) az első, akit felzabálnak a film elején? Koppintottak ezek mindenhonnan. Pár elegánsabb ötletet leszámítva nekem ez olyan agyatlan trancsírozás volt, mint amikor egy hotelben egy John Goodchild nevű fószer gyűjtögette az emberek szemét.

  21. Ezt a filmet ne vegyétek már komolyan. Ezt Aja direkt vitte túlzásba és ezt fel is vállalta. Hiszen tud Ő igazi horrort is csinálni(The Hills have Eyes)

  22. Én igazából egy ütős élvezhető horrorra számítottam, tévedtem… ez egy kalap szar, ha nem lett volna benne annyi jó nő akkor már az első 15 percnél kinyomom, de így ink csak áttekertem! Egyáltalán nem élvezhető, a cselekmény kiszámítható, a karakterek idegesítőek, de a kidolgozás teccetős, és a jó nők miatt: 5/10

  23. Én kicsit megkéstem a filmmel. Értékelés: 10/7
    Ami nagyon tetszett: a piranhák kidolgozottsága, különösen a vörös szemük, a rengeteg bikinis friss husi :P, az a vízalatti barlang a kristálygömbökre hasonlító gömbökkel, meg a vér és hullák mindenütt, és a motorcsónakos faszi, aki félbevágott pár embert a csónakkal :D

    Ami nem tetszett: Hát csak a szokásos: hülye befejezés.
    Rögtön 3 hiba volt benne: a barlangban kábé több száz piranha bébi ilyen aranyló tojásban szundikál békésen, kint meg kijelenti a kiscsávó, hogy: “megöltük az összeset” – az összeset majd csak akkor, ha a barlangot berobbantják…talán. Aztán elment az idő a szarozással, még a végére egy 20 perces óriás piranhás valami actiont berakhattak volna. És természetesen a főszereplők túlélik. Annyira utálom :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.