Hellz Wind Staff: Hobbit, Lone Ranger, Dark Shadows, Gibson, Navy SEALs, Gatsby, Óz, Turkey Bowl

Stephen Fry lesz a Master of Laketown a Hobbit-filmben.

Megerősítést nyert a hír, hogy Armie Hammer (The Social Network) lesz a Lone Ranger. A társa ugye Johnny Depp.

Todd Phillips arról beszélt, hogy Hangover 3, ha ha ha nagyon mindenki akarja. Viszont azt is elejtette mellé, hogy ha létre is jön a film, akkor az lesz a befejező kalandja a farkascsapatnak. Más lenne a felépítés mint az 1-2-ben.

Elkezdődtek a Dark Shadows munkálatai. 60-as évekbeli vámpíros, szellemes, zombis sorozat felújítása lesz Johnny Deppel és Tim Burtonnel. Az egyikőjük rendezi a másik pedig szerepel benne, gondolom kitaláljátok a leosztást. Egy boszorkány vámpírrá változtatja majd Depp karakterét és élve eltemeti. 200 évvel később véletlenül kiszabadul.

Valószínűleg Mel Gibson is csatlakozik a Sleight of Hand szereplőihez. Ez egy heist film, a többiek pedig név szerint: Kiefer Sutherland, Gerard Depardieu, Thomas Jane, Jon Lovitz, Til Schweiger.

Mivel a Navy SEALek keményen odacsaptak pár hete, így most rengeteg eddig kallódó és velük foglalkozó filmes projekt kaphat esetleg zöld utat. A Bigelow-féle Osama levadászása mellett Peter Berg készít egy filmet a Lone Survivor című könyvből. A négy SEAL-ből az egyiket Taylor Kitsch fogja alakítani. A film tisztelgés lesz a katonák előtt, akik hatalmas túlerővel szálltak szembe.

Baz Luhrmann készíti ugye a Great Gatsby feldolgozást. Eredetileg Ben Afflect szerepelt volna a filmben, de ő inkább elvonult rendezni, így végül Joel Edgerton (Animal Kingdom) veszi át a helyét.

MIchelle Williams lesz a főszereplő a Sam Raimi által készített Oz: The Great and Powerfulban. Ő lesz Glinda, a jó boszorka, gonosz testvére: Rachel Weisz és Mila Kunis.

A Turkey Bowl című komédiában ismét közösen játszik majd Will Ferrel és Mark Wahlberg. Yes.

A cím a Wu-Tang Foreverről, ami ment közben. A címkéket követve szokás szerint ott van a többi infó a filmekről, már amit tudni eddig.

8 hozzászólás a “Hellz Wind Staff: Hobbit, Lone Ranger, Dark Shadows, Gibson, Navy SEALs, Gatsby, Óz, Turkey Bowl” bejegyzéshez

 1. Mert Rangerként magányos :D Amúgy meg az indián span se a leg szószártyárabb típus, plusz
  SPOILER !!
  (a dynamite kiadó képregényében még a nőt is lenyúlja, szóval Rangerünk eléggé egyedül lesz)
  SPOILER OFF!
  Hammer szerintem tökéletes lesz a szerepre.

 2. Johnny Depp nagyanja cherokee indián volt, úgyhogy Depp-ben van azért valami indián

 3. Ez a SEAL-dolog pozitív, főleg ha nem cseszik el, de kéne már egy 1st SFOD-D film is, mondjuk róluk még kevesebbet lehet tudni mint a SEAL-ekről.

 4. Sztem a hobbothoz csak utólag írjunk castot úgyse fogunk felismerni senkit a sok smink meg maszk alatt :DDD várós város… :)

 5. na kíváncsi vagyok hogy hozzák vászonra a Gatsby-s roaring twenties feelinget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.